Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Sincan Malazgirt Mahallesi Kiralık Daire

araması için 16 ilan bulundu
search
Malazgirt Mahallesicancel
Sincancancel
Ankaracancel

Malazgirt Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Malazgirt Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Malazgirt Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Malazgirt Mahallesi; Ankara ilinin Sincan ilçesine bağlı olan bir mahalledir. Güncel nüfus bilgilerine göre Malazgirt Mahallesi’nde 35.028 kişi yaşamaktadır.

Malazgirt Mahallesi, Sincan’ın merkez mahallelerindendir. Mahalle Ankara il merkezine ise yaklaşık 30 km uzaklıktadır.

Malazgirt Mahallesi Ulaşım Olanakları

Malazgirt Mahallesi kiralık daire arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Malazgirt Mahallesi ulaşımı Sincan’a gelen hatlarla sağlanmaktadır. M1, M2 ve M3 kodlu metrolar Sincan’a ulaşım sağlamaktadır. Sincan içerisinden Ankara’nın birçok bölgesine ulaşım sağlayabileceğiniz bazı otobüs hatları da şu şekildedir:

  • 509: Sincan-Fatih (Törekent)

  • 515: Fatih-Sıhhiye

  • 516: Sincan-Peçenek-Çiçektepe-Yapracık Toki Konutları

  • 517: Fatih-Ümitköy Metro İstasyonu

  • 507-2: Fatih-Plevne Mahallesi-Ümitköy Metro İstasyonu

  • 518-2: Beşevler-Fatih

  • 525-2: Fatih-Plevne Mahallesi-Sıhhiye

  • 518-1: Fatih-Beşevler

  • 500: Osb Törekent Metro-Batıkent Metro İstasyonu

  • 507: Plevne Mahallesi-Ümitköy Metro İstasyonu

  • 529: Osmaniye-Sincan

  • 548: Beypazarı-Fatih Metro İstasyonu-Sincan

  • 560: Ayaş-Fatih Metro İstasyonu-Sincan

  • 503-1: Yenikent-Çayırlık Bölgesi-Cumhuriyet Blv-Törekent-Sincan

  • 577-1: Yenikent-Ortapınar-İlksan Toki Kont.-Cezaevi-Törekant-Sincan

  • 520: Fatih (Gop)-Sıhhiye

  • 560: Etimesgut-Elvankent-Sincan-Fatih-Eryaman

  • 531: Etimesgut-Elvankent-Sincan-Fatih-Eryaman

  • 519-1: Gop (Fatih)-Beşevler

  • 507-1: Plevne Mahallesi-Ümitköy Metro İstasyonu

Malazgirt Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Sincan Malazgirt Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Malazgirt Mahallesi’nde “İMKB Sincan Kayalıboğaz İlkokulu” ve “Pınarbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” bulunmaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız Sincan’da bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler.

Sincan Malazgirt Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Ankara Sincan Malazgirt Mahallesi kiralık daire fiyatları ortalama aylık 814 Türk Lirasıdır. Bölgede kiralık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı 7 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Ankara Sincan Malazgirt Mahallesi kiralık dairelerin ortalama büyüklüğü 120 metrekaredir. Ankara’nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan veya kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Sincan Malazgirt Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.








İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Sincan Kiralık Daire
29 Ekim Mahallesi Kiralık DaireAdalet Mahallesi Kiralık DaireAhi Evran Mahallesi Kiralık DaireAhi Evran OSB Mahallesi Kiralık DaireAkçaören Mahallesi Kiralık DaireAkşemsettin Mahallesi Kiralık DaireAlagöz Mahallesi Kiralık DaireAlcı Mahallesi Kiralık DaireAlcı OSB Mahallesi Kiralık DaireAnayurt Mahallesi Kiralık DaireAndiçen Mahallesi Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireBacı Mahallesi Kiralık DaireBeyobası Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇiçektepe Mahallesi Kiralık DaireÇoğlu Mahallesi Kiralık DaireÇokören Mahallesi Kiralık DaireErkeksu Mahallesi Kiralık DaireErtuğrulgazi Mahallesi Kiralık DaireEsenler Mahallesi Kiralık DaireFatih Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireFevzi Çakmak Mahallesi Kiralık DaireGazi Mahallesi Kiralık DaireGazi Osmanpaşa Mahallesi Kiralık DaireGirmeç Mahallesi Kiralık DaireGökçek Mahallesi Kiralık DaireHisarlıkaya Mahallesi Kiralık DaireHürriyet Mahallesi Kiralık Daireİlyakut Mahallesi Kiralık Daireİncirlik Mahallesi Kiralık Daireİstasyon Mahallesi Kiralık Daireİstiklal Mahallesi Kiralık DaireKesiktaş Mahallesi Kiralık DaireMalazgirt Mahallesi Kiralık DaireMalıköy Anadolu OSB Mahallesi Kiralık DaireMalıköy Başkent OSB Mahallesi Kiralık DaireMalıköy Dökümcüler OSB Mahallesi Kiralık DaireMalıköy Mahallesi Kiralık DaireMareşal Çakmak Mahallesi Kiralık DaireMenderes Mahallesi Kiralık DaireMevlana Mahallesi Kiralık DaireMustafa Kemal Mahallesi Kiralık DaireMülk Mahallesi Kiralık DaireOsmaniye Mahallesi Kiralık DaireOsmanlı Mahallesi Kiralık DairePınarbaşı Mahallesi Kiralık DairePlevne Mahallesi Kiralık DairePolatlar Mahallesi Kiralık DaireSaraycık Mahallesi Kiralık DaireSelçuklu Mahallesi Kiralık DaireSincan Kiralık DaireTandoğan Mahallesi Kiralık DaireTatlar Mahallesi Kiralık DaireTemelli Kiralık DaireTörekent Mahallesi Kiralık DaireTürkobası Mahallesi Kiralık DaireUlubatlı Hasan Mahallesi Kiralık DaireÜcret Mahallesi Kiralık DaireYeniçimşit Mahallesi Kiralık DaireYenihisar Mahallesi Kiralık DaireYenikayı Mahallesi Kiralık DaireYenikent Kiralık DaireYenipeçenek Mahallesi Kiralık DaireYunus Emre Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.