Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Döşemealtı Bahçeyaka Mahallesi Kiralık Daire

araması için 6 ilan bulundu
search
Bahçeyaka Mahallesicancel
Döşemealtıcancel
Antalyacancel

Bahçeyaka Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Antalya Döşemealtı ilçesine bağlı olan Bahçeyaka Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik.

Bahçeyaka Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Bahçeyaka Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Bahçeyaka kiralık müstakil ev bakanlar için Bahçeyaka Döşemealtı’nın 35 mahallesinden biridir. Bahçeyaka nüfusu 10 bin civarındadır. İlçenin merkez mahalleleri arasındadır.

Döşemealtı ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Tarım ürünleri arasında; pamuk, zeytin, buğday, arpa, mısır, yulaf, susam, soğan, narenciye yer almaktadır. Ayrıca küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığı ile Döşemealtı halısı dokumacılığı başka bir geçim kaynağını oluşturmaktadır. Günümüzde tarım azalırken sanayileşme artmaya başlamıştır.

Döşemealtı Antalya’nın kuzeyinde yer alır. Nüfusu 58 bin civarındadır Döşemealtı komşuları arasında; doğusunda Kepez ve Aksu, güneyinde Konyaaltı, batısında Korkuteli, kuzeyinde de Burdur'un Bucak yer almaktadır.

Döşemealtı, 2008 yılında kurulan Antalya ilinin merkez ilçelerinden biridir. 1934 yılında Korkuteli Kızılcadağ ve çevre köylerinden gelen aileler ve daha sonra zamanın Antalya Valisi Haşim İşcan tarafından 60 adet iskan evi yaptırılmış ve bu konutlara Kıbrıs’tan gelen 60 Türk vatandaşı aile yerleştirilmesiyle ilk olarak temelleri atılmıştır.

Bahçeyaka Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Döşemealtı Bahçeyaka kiralık villa arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Antalya Döşemealtı arası 37 dakika, 24 km’dir. Antalya merkeze yakın olması ilçeyi oturum ve çalışma açısından cazip kılmaktadır. İlçede otobüs, minibüs ve şehirlerarası otobüs seferleri mevcuttur. Mahallelerden merkeze ve ilçeye ulaşım kolaydır.

Bahçeyaka Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Döşemealtı Bahçeyaka kiralık dükkan arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Bahçeyaka Mahallesi’nde Ayşe Mehmet Acar Ortaokulu, Döşemealtı Ayşe Sak Ortaokulu, Osman Ali Cingöz Ortaokulu yer almaktadır. Döşemealtı’nda bulunan okullar arasında; Enlem Koleji, Toki İlkokulu, Albay Süleyman Külahçı İlkokulu, Güngör Gencer İlkokulu, Dilek Recep Özer Ortaokulu, Osman Ali Cingöz Ortaokulu, Nursel-Ayhan Kadam İlkokulu gibi eğitim kurumları hizmet vermektedir.

Bahçeyaka Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgisi

Döşemealtı Bahçeyaka kiralık daire fiyatları konusunda bilgi edinmek isteyenler için konutların fiyatı yüzde 111.18 artmıştır. Ortalama 140 m2 olan bir daire için ortalama konut kirası ise 4.000 TL şeklindedir. Antalya, Döşemealtı ilçesinde kiralık konutların ortalama metrekare birim fiyatı Mayıs 2022 sonu itibarıyla 39 TL'dir. Aynı özelliklere sahip kiralık konutların geri dönüş yani amortisman süreleri 27 yıl seviyelerindedir.

Antalya il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir.

Emlak ofisinden ya da sahibinden Döşemealtı Bahçeyaka kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Döşemealtı Kiralık Daire
Ahırtaş Köyü Kiralık DaireAhırtaş Mahallesi Kiralık DaireAkkoç Köyü Kiralık DaireAkkoç Mahallesi Kiralık DaireAltınkale Mahallesi Kiralık DaireAOSB 1. Kısım Mahallesi Kiralık DaireAOSB 2. Kısım Mahallesi Kiralık DaireAOSB 3. Kısım Mahallesi Kiralık DaireAşağıoba Köyü Kiralık DaireAşağıoba Mahallesi Kiralık DaireAyanlar Mahallesi Kiralık DaireAydınlar Mahallesi Kiralık DaireBademağacı Mahallesi Kiralık DaireBahçeyaka Mahallesi Kiralık DaireBıyıklı Köyü Kiralık DaireBıyıklı Mahallesi Kiralık DaireCamili Köyü Kiralık DaireCamili Mahallesi Kiralık DaireÇığlık Kiralık DaireÇığlık Mahallesi Kiralık DaireÇıplaklı Mahallesi Kiralık DaireDağbeli Mahallesi Kiralık DaireDereli Köyü Kiralık DaireDereli Mahallesi Kiralık DaireDüzlerçamı Kiralık DaireDüzlerçamı Mahallesi Kiralık DaireEkşili Mahallesi Kiralık DaireIlıcaköy Köyü Kiralık DaireIlıcaköy Mahallesi Kiralık DaireKaraman Mahallesi Kiralık DaireKarataş Köyü Kiralık DaireKarataş Mahallesi Kiralık DaireKaraveliler Mahallesi Kiralık DaireKevşirler Köyü Kiralık DaireKevşirler Mahallesi Kiralık DaireKillik Köyü Kiralık DaireKillik Mahallesi Kiralık DaireKovanlık Köyü Kiralık DaireKovanlık Mahallesi Kiralık DaireKömürcüler Köyü Kiralık DaireKömürcüler Mahallesi Kiralık DaireMerkez Kiralık DaireNebiler Mahallesi Kiralık DaireOrta Mahallesi Kiralık DaireSelimiye Köyü Kiralık DaireSelimiye Mahallesi Kiralık DaireTomalar Mahallesi Kiralık DaireYağca Köyü Kiralık DaireYağca Mahallesi Kiralık DaireYalınlı Mahallesi Kiralık DaireYeniköy Kiralık DaireYeniköy Mahallesi Kiralık DaireYeşilbayır Kiralık DaireYeşilbayır Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.