Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Osmangazi Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Kiralık Daire

araması için 8 ilan bulundu
search
Demirtaş Cumhuriyet Mahallesicancel
Osmangazicancel
Bursacancel

Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Yol Gösterecek Bilgiler

Bursa Demirtaş’ta daire kiralamak, Bursa’da kiralık dairelere olan talep göz önünde bulundurulduğunda oldukça zordur. Yaşamak istediği yerle ilgili yeterli bilgiye sahip olmayan vatandaşlar, güzel ve konforlu dairelere ulaşmak için oldukça zor ve zahmetli yollara başvurmak zorunda kalmaktadır. Emlak Jet, kullanıcılarının bu yorucu arayış sürecini yaşamasını engelleyerek binlerce farklı Bursa Demirtaş Cumhuriyet mahallesi kiralık daire seçeneğini anında beğeninize sunar. Web sitemizin sağladığı bu hızlı ve avantajlı daire fırsatları, kullanıcıların, hayallerindeki dairelere ulaşmasını kolaylaştırmaktadır. 

2007 yılından sonra Belediyelikten çıkartılarak Osmangazi İlçesine bağlanan Demirtaş, bu tarihten sonra yaşadığı değişim ve gelişim ile Bursa’yla birlikte önemli mesafeler kat etti. Osmangazi ilçesinin yeni cazibe merkezi olması amacıyla düğmeye basılan Demirtaş’ta aşağıdaki tesisler inşa edilerek Ali Sönmez Kampüsü ile birlikte mahalleye pek çok cazibe merkezi kazandırıldı.

  • Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi,

  • Kentsel dönüşüm projeleri,

  • Spor Kompleksleri,

  • Atıcılık ve Trap Tesisleri.

16 Bin olan Demirtaş’ın nüfusu bu gelişimlerle birlikte kısa sürede 80 Bine ulaşarak pek çok ilçeyi geride bıraktı. Sık sık ilçe olması tartışılan Demirtaş’ın parlak geleceği kiralık daire fiyatlarına şimdiden yükselme olarak yansıyarak metrekare ortalama kira bedellerinin 9 TL olarak belirlenmesine yol açtı. İlerleyen günlerde gelişimi ve nüfusu arttıkça bu kira bedellerinin yükseleceğini beklemek bir sürpriz olarak karşılanmayacaktır. Her geçen gün gelişimini artıran ve aldığı yatırımlar ile kültürel ve modern bir mahalle haline dönüşümünü tamamlayan mahallede ekonomik kira bedellerine ev bulmanın yolu Emlakjet’ten geçmektedir. Yüksek seyreden kira ortalamalarına aldanmadan Emlakjet’e gelerek en hesaplı, en cazip ve merkezi konumdaki daireleri kiralama şansı elde ederek gelişimini sürdüren Demirtaş Mahallesi’nde yerinizi alabilirsiniz.

 

Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Kiralık Daire İlanları ve En Güzel Ev Seçenekleri

Bursa’ da hayalindeki Demirtaş Cumhuriyet mahallesi kiralık ev seçeneklerine kavuşmak için sitemizden yararlanmak isteyen vatandaşlar, aynı zamanda birden çok ev seçeneğini aynı anda değerlendirerek aralarında karşılaştırma yapabilme imkânı elde eder. Bu avantaj, benzer özellikler gösteren daireleri fiyat ve konum itibariyle kıyaslayarak çok daha isabetli seçenekler yapmanızı sağlamaktadır.

Kurumumuz, elde edilen verileri düzenli bir liste haline getirerek tam olarak ihtiyaçlarınıza cevap veren bir eve ulaşmanızı sağlamaktadır. Bu amaca yönelik kullanılan filtreleme seçenekleri ve arama bölmeleri, isteklerinizi spesifikleştirerek en doğru eve kavuşmanıza olanak sağlar. Bu nedenle Bursa Demirtaş kiralık ev arayışlarında Emlak Jet’ i kullanmak, çok daha isabetli kararlar vermenize yardımcı olmaktadır.

 

Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Kiralık Daire Binlerce Farklı Seçeneği Elinizin Altında

Emlakçıdan veya sahibinden Bursa Demirtaş kiralık daire seçenekleri arasında tercih yapamayan vatandaşlar, Emlak Jet bünyesinde bulunan dairelerin muhataplarına ulaşarak çok daha detaylı bilgi sahibi olabilir. Emlak Jet bünyesinde bulunan tüm daireler, son derece güvenilir ve şeffaftır. Çok daha detaylı bilgilere ihtiyaç duyan vatandaşlar, iletişim bilgilerinden yararlanarak uzun vadede ihtiyaç duyduğu bilgilere erişebilir. Bu durum, kullanıcıların uzun vadede mağduriyet yaşayacağı herhangi bir gelişmenin meydana gelmesinin önüne geçmektedir. Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi kiralık daire güvencesi ile kısa sürede tarafınıza sunularak aylar süren ev arama sürecinin önüne geçilmektedir.

 

Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Kiralık Daire & Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Kiralık Ev İlan Arama Rehberi

Aradığınız evi en kısa sürede güvenle bulabilmek için en doğru yerdesiniz. Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi kiralık daire ilanlarına EmlakJet'ten ulaşabilirsiniz. Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Kiralık Daire Sahibinden arayışınızda aradığınız özellikteki evleri bulabilirsiniz. Kiralık daire arayışınızda sıfır yapılar, birkaç yıl içerisinde yapılmış yapılar ya da daha eski binalara uygun fiyatlı seçenekler ile sahip olabilirsiniz. Her geçen gün daha da gelişen Bölge ihtiyaç ve beklentilerinize uygun konutlara ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki sosyal hayat, ulaşım ve alışveriş olanakları ile ön plana çıkan Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Kiralık Daire Sahibinden ilanlarını keşfetmek için EmlakJet'te yer alan ilanları inceleyin. 

 

Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Kiralık Daire İlanları ve Fiyatları

Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi kiralık daire fiyatları arasında bütçenize en uygun olan evi bulabilirsiniz. Gittikçe gelişen bölgede kiralık daire fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişiyor. Evin metrekaresi, konumu, oda sayısı, ısıtması, bina yaşı, asansörünün olup olmaması, bulunduğu kat ve sahip olduğu diğer ek özelliklere göre dairelerin fiyatları değişmektedir. Beklentilerinize ve bütçenize en uygun evi bulmak için sayfadaki ilanları inceleyebilirsiniz. 

 

Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Kiralık Daire 3+1

Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi kiralık daire 3+1 ilanlarını sitemizden inceleyebilirsiniz. Ailenizle geniş ve ferah bir evde yaşamak için 3 oda ve 1 salon ev arayışında iseniz doğru adrestesiniz. EmlakJet'teki 3+1 ilanları ile istediğiniz bölgede aradığınız kriterlere uygun daireleri kolayca bulabilirsiniz. Aradığınız 3 oda bir salon daire ilanları ile istediğiniz eve kavuşun!

 

Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Kiralık Daire 2+1

Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi kiralık daire 2+1 ilanları sitemizde sizleri bekliyor. EmlakJet sahibinden 2+1 kiralık daire ilanları ile sizi aradığınız eve kavuşturuyor. Uygun fiyatlı ilanlar, aradığınız konumda, istediğiniz metrekarede incelenmek üzere sayfamızda sizleri bekliyor. EmlakJet aracılığıyla daire sahipleriyle doğrudan iletişime geçebilir ve daireler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aile dostu ve uygun fiyatlı 2 oda 1 salon ev ilanlarını sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

 

Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Kiralık Daire 1+1

Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi kiralık daire 1+1 ilanları ile aradığınız eve sahip olabilirsiniz. 1 oda 1 salondan oluşan evler için sayfamızdaki ilanları inceleyebilirsiniz. Daha çok öğrenciler, tek yaşayanlar ya da çocuksuz aileler tarafından tercih edilen 1+1 dairelere daha çok modern konut yapılarında ve rezidanslarda rastlanıyor. Bu yapı tipinde genel olarak mutfak salonun içinde yer alıyor. EmlakJet tarafından sizin için hazırlanan ilanlar aracılığıyla aradığınız o dairede yaşamaya başlayabilirsiniz. 

 

Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Kiralık Daire Bakarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi kiralık daire ararken, dikkatli bir şekilde hareket etmek oldukça önemlidir. Kiralık daire arayışınızda ilk olarak, bütçenizi net bir şekilde belirlemelisiniz. Ardından, konum faktörüne dikkat etmelisiniz. Dairenin bulunduğu bölgenin güvenliği, ulaşım imkanları, altyapı olanakları, işyerinize ya da okula olan uzaklığı gibi faktörlere de dikkat etmelisiniz. Dairenin fiziksel durumunu da incelemek de gereklidir. Yapısal problemler ya da bakım gerektiren alanlar ilerleyen dönemlerde size ek masraflar çıkarabilir. Evde yaşamaya başlamadan önce eve ne kadar masraf yapılacağını belirlemelisiniz. Ayrıca tapu ve diğer tüm hukuki belgelerin eksiksiz ve güncel olduğundan emin olmalısınız. Yaşayacağınız ya da yatırım yapacağınız evi seçerken acele etmek yerine detaylı araştırma yapmak sizi ilerleyen zamanlarda oluşabilecek problemlerden kurtaracaktır.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Osmangazi Kiralık Daire
Adalet Mahallesi Kiralık DaireAhmetbey Mahallesi Kiralık DaireAhmetpaşa Mahallesi Kiralık DaireAkpınar Mahallesi Kiralık DaireAksungur Mahallesi Kiralık DaireAktarhüssam Mahallesi Kiralık DaireAlaaddin Mahallesi Kiralık DaireAlacahırka Mahallesi Kiralık DaireAlacamescit Mahallesi Kiralık DaireAlaşarköy Mahallesi Kiralık DaireAlemdar Mahallesi Kiralık DaireAlipaşa Mahallesi Kiralık DaireAltınova Mahallesi Kiralık DaireAltıparmak Kiralık DaireAltıparmak Mahallesi Kiralık DaireArmutköy Mahallesi Kiralık DaireAtıcılar Mahallesi Kiralık DaireAvdancık Mahallesi Kiralık DaireBağlarbaşı Kiralık DaireBağlarbaşı Mahallesi Kiralık DaireBağlı Mahallesi Kiralık DaireBahar Mahallesi Kiralık DaireBaşaran Mahallesi Kiralık DaireBüyükdeliller Mahallesi Kiralık DaireÇağlayan Mahallesi Kiralık DaireÇaybaşı Mahallesi Kiralık DaireÇekirge Kiralık DaireÇekirge Mahallesi Kiralık DaireÇeltikköy Mahallesi Kiralık DaireÇırpan Mahallesi Kiralık DaireÇiftehavuzlar Mahallesi Kiralık DaireÇirişhane Kiralık DaireÇirişhane Mahallesi Kiralık DaireÇukurcaköy Mahallesi Kiralık DaireDağakça Mahallesi Kiralık DaireDemirkapı Mahallesi Kiralık DaireDemirtaş Barbaros Mahallesi Kiralık DaireDemirtaş Cumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireDemirtaş Dumlupınar Mahallesi Kiralık DaireDemirtaş Dumlupınar OSB Mahallesi Kiralık DaireDemirtaş Kiralık DaireDemirtaşpaşa Mahallesi Kiralık DaireDemirtaş Sakarya Mahallesi Kiralık DaireDereçavuşköy Mahallesi Kiralık DaireDikkaldırım Mahallesi Kiralık DaireDoburca Mahallesi Kiralık DaireDoğanbey Mahallesi Kiralık DaireDoğancı Mahallesi Kiralık DaireDoğanevler Mahallesi Kiralık DaireDürdane Mahallesi Kiralık DaireEbu İshak Mahallesi Kiralık DaireElmasbahçeler Mahallesi Kiralık DaireEmek Adnan Menderes Mahallesi Kiralık DaireEmek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Kiralık DaireEmek Kiralık DaireEmek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireFomara Kiralık DaireGaziakdemir Mahallesi Kiralık DaireGeçit Mahallesi Kiralık DaireGökçeören Mahallesi Kiralık DaireGülbahçe Mahallesi Kiralık DaireGündoğdu Mahallesi Kiralık DaireGüneştepe Mahallesi Kiralık DaireGüneybayır Mahallesi Kiralık DaireGüneybudaklar Mahallesi Kiralık DaireGürsu Kiralık DaireHacı İlyas Mahallesi Kiralık DaireHamitler Mahallesi Kiralık DaireHamzabey Mahallesi Kiralık DaireHeykel Kiralık DaireHocaalizade Mahallesi Kiralık DaireHocahasan Mahallesi Kiralık DaireHüdavendigar Mahallesi Kiralık DaireHürriyet Mahallesi Kiralık DaireHüseyinalan Mahallesi Kiralık Daireİbrahimpaşa Mahallesi Kiralık Daireİnkaya Mahallesi Kiralık Daireİntizam Mahallesi Kiralık Daireİsmetiye Mahallesi Kiralık Daireİstiklal Mahallesi Kiralık Daireİvazpaşa Mahallesi Kiralık DaireKarabalçık Mahallesi Kiralık DaireKaraislah Mahallesi Kiralık DaireKavaklı Mahallesi Kiralık DaireKayıhan Mahallesi Kiralık DaireKemerçeşme Mahallesi Kiralık DaireKırcaali Mahallesi Kiralık DaireKirazlı Mahallesi Kiralık DaireKiremitçi Mahallesi Kiralık DaireKocanaip Mahallesi Kiralık DaireKoğukçınar Mahallesi Kiralık DaireKovukçınar Kiralık DaireKuruçeşme Mahallesi Kiralık DaireKüçükbalıklı Mahallesi Kiralık DaireKüçükdeliller Mahallesi Kiralık DaireKükürtlü Mahallesi Kiralık DaireKüplüpınar Kiralık DaireKüplüpınar Mahallesi Kiralık DaireMaksem Kiralık DaireMaksem Mahallesi Kiralık DaireMehmet Akif Mahallesi Kiralık DaireMollafenari Mahallesi Kiralık DaireMollagürani Mahallesi Kiralık DaireMuradiye Mahallesi Kiralık DaireMürseller Mahallesi Kiralık DaireNalbantoğlu Mahallesi Kiralık DaireNamık Kemal Mahallesi Kiralık DaireNilüferköy Mahallesi Kiralık DaireOrhanbey Mahallesi Kiralık DaireOsmangazi Kiralık DaireOsmangazi Mahallesi Kiralık DaireOvaakça Çeşmebaşı Mahallesi Kiralık DaireOvaakça Eğitim Mahallesi Kiralık DaireOvaakça Kiralık DaireOvaakça Merkez Mahallesi Kiralık DaireOvaakça Santral Mahallesi Kiralık DairePanayır Mahallesi Kiralık DairePınarbaşı Mahallesi Kiralık DaireReyhan Mahallesi Kiralık DaireSakarya Mahallesi Kiralık DaireSantral Garaj Mahallesi Kiralık DaireSeç Mahallesi Kiralık DaireSeferışıklar Mahallesi Kiralık DaireSelamet Mahallesi Kiralık DaireSelçukgazi Mahallesi Kiralık DaireSelimiye Mahallesi Kiralık DaireSırameşeler Mahallesi Kiralık DaireSoğanlı Kiralık DaireSoğanlı Mahallesi Kiralık DaireSoğukkuyu Mahallesi Kiralık DaireSoğukpınar Mahallesi Kiralık DaireSüleymaniye Köyü Kiralık DaireSüleymaniye Mahallesi Kiralık DaireŞehabettinpaşa Mahallesi Kiralık DaireŞehreküstü Mahallesi Kiralık DaireTahtakale Mahallesi Kiralık DaireTayakadın Kiralık DaireTayakadın Mahallesi Kiralık DaireTuna Mahallesi Kiralık DaireTuzaklı Mahallesi Kiralık DaireTuzpazarı Mahallesi Kiralık DaireUlucami Kiralık DaireUluçam Mahallesi Kiralık DaireUlu Mahallesi Kiralık DaireVeysel Karani Mahallesi Kiralık DaireYahşibey Mahallesi Kiralık DaireYenibağlar Mahallesi Kiralık DaireYeniceabat Mahallesi Kiralık DaireYenikaraman Mahallesi Kiralık DaireYenikent Mahallesi Kiralık DaireYeşilova Mahallesi Kiralık DaireYiğitali Mahallesi Kiralık DaireYunuseli Mahallesi Kiralık DaireZafer Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.