Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Edremit Akçay Mahallesi Satılık Villa

araması için 173 ilan bulundu
search
Akçay Mahallesicancel
Edremitcancel
Balıkesircancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Akçay Satılık Ev

Aradığınız evi en kısa sürede güvenle bulabilmek için en doğru yerdesiniz. Akçay Satılık yazlık ilanlarına EmlakJet'ten ulaşabilirsiniz. Akçay Satılık yazlık arayışınızda aradığınız özellikteki evleri bulabilirsiniz. Satılık yazlık arayışınızda sıfır yapılar, birkaç yıl içerisinde yapılmış yapılar ya da daha eski binalara uygun fiyatlı seçenekler ile sahip olabilirsiniz. Her geçen gün daha da gelişen Akçay sizin ihtiyaç ve beklentilerinize uygun konutlara yazlık sahipliği yapıyor. Bölgedeki sosyal hayat, ulaşım ve alışveriş olanakları ile ön plana çıkan Akçay Satılık yazlık ilanlarını keşfetmek için EmlakJet'te yer alan ilanları inceleyin. 

 

Akçay Satılık Yazlık Fiyatları

Akçay Satılık yazlık fiyatları arasında bütçenize en uygun olan evi bulabilirsiniz. Gittikçe gelişen bölgede Satılık yazlık fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişiyor. Evin metrekaresi, konumu, oda sayısı, ısıtması, bina yaşı, asansörünün olup olmaması, bulunduğu kat ve sahip olduğu diğer ek özelliklere göre evlerin fiyatları değişmektedir. Beklentilerinize ve bütçenize en uygun evi bulmak için sayfadaki ilanları inceleyebilirsiniz. 

 

Akçay Satılık Yazlık İlanları

EmlakJet'te yer alan Akçay Satılık yazlık ilanlarının inceleyerek hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Sitemizde yer alan ilanlar arasından sizin için en ideal eve sahip olabilirsiniz. Kriterlerinize ve bütçenize uygun yazlık ilanları EmlakJet'te sizleri bekliyor. 

 

Akçay Satılık Yazlık 3+1

Akçay Satılık yazlık 3+1 ilanlarını sitemizden inceleyebilirsiniz. Ailenizle geniş ve ferah bir evde  yazlık için 3 oda ve 1 salon yazlık arayışında iseniz doğru adrestesiniz. EmlakJet'teki 3+1 ilanları ile istediğiniz bölgede aradığınız kriterlere uygun evleri kolayca bulabilirsiniz. Aradığınız 3 oda bir salon yazlık ilanları ile istediğiniz eve kavuşun!

 

Akçay Satılık Yazlık 2+1

Akçay Satılık yazlık 2+1 ilanları sitemizde sizleri bekliyor. EmlakJet sahibinden 2+1 Satılık yazlık ilanları ile sizi aradığınız eve kavuşturuyor. Uygun fiyatlı ilanlar, aradığınız konumda, istediğiniz metrekarede incelenmek üzere sayfamızda sizleri bekliyor. EmlakJet aracılığıyla yazlık sahipleriyle doğrudan iletişime geçebilir ve evler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aile dostu ve uygun fiyatlı 2 oda 1 salon yazlık ilanlarını sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

 

Akçay Satılık Yazlık 1+1

Akçay Satılık yazlık 1+1 ilanları ile aradığınız eve sahip olabilirsiniz. 1 oda 1 salondan oluşan evler için sayfamızdaki ilanları inceleyebilirsiniz. Daha çok öğrenciler, tek yaşayanlar ya da çocuksuz aileler tarafından tercih edilen 1+1 evlere daha çok modern konut yapılarında ve rezidanslarda rastlanıyor. Bu yapı tipinde genel olarak mutfak salonun içinde yer alıyor. EmlakJet tarafından sizin için hazırlanan ilanlar aracılığıyla aradığınız o evde yaşamaya başlayabilirsiniz. 

 

Akçay Satılık Yazlık Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Akçay Satılık yazlık ararken, dikkatli bir şekilde hareket etmek oldukça önemlidir. Satılık yazlık arayışınızda ilk olarak, bütçenizi net bir şekilde belirlemelisiniz. Ardından, konum faktörüne dikkat etmelisiniz. Evin bulunduğu bölgenin güvenliği, ulaşım imkanları, altyapı olanakları, işyerinize ya da okula olan uzaklığı gibi faktörlere de dikkat etmelisiniz. Evin fiziksel durumunu da incelemek de gereklidir. Yapısal problemler ya da bakım gerektiren alanlar ilerleyen dönemlerde size ek masraflar çıkarabilir. Evde yaşamaya başlamadan önce eve ne kadar masraf yapılacağını belirlemelisiniz. Ayrıca tapu ve diğer tüm hukuki belgelerin eksiksiz ve güncel olduğundan emin olmalısınız. Yaşayacağınız ya da yatırım yapacağınız evi seçerken acele etmek yerine detaylı araştırma yapmak sizi ilerleyen zamanlarda oluşabilecek problemlerden kurtaracaktır. 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Edremit Satılık Villa
Akçay Mahallesi Satılık VillaAkçay Satılık VillaAltınkum Mahallesi Satılık VillaAltınoluk Mahallesi Satılık VillaAltınoluk Satılık VillaArıtaşı Mahallesi Satılık VillaAtatürk Mahallesi Satılık VillaAvcılar Mahallesi Satılık VillaBeyoba Mahallesi Satılık VillaBostancı Mahallesi Satılık VillaCamivasat Mahallesi Satılık VillaCennetayağı Mahallesi Satılık VillaCumhuriyet Mahallesi Satılık VillaÇamcı Mahallesi Satılık VillaÇamlıbel Mahallesi Satılık VillaÇıkrıkçı Mahallesi Satılık VillaDarsofa Mahallesi Satılık VillaDereli Mahallesi Satılık VillaDoyran Mahallesi Satılık VillaEroğlan Mahallesi Satılık VillaGazicelal Mahallesi Satılık VillaGazi İlyas Mahallesi Satılık VillaGüre Cumhuriyet Mahallesi Satılık VillaGüre Mahallesi Satılık VillaHacıarslanlar Mahallesi Satılık VillaHacıtuğrul Mahallesi Satılık VillaHamidiye Mahallesi Satılık VillaHekimzade Mahallesi Satılık Villaİbrahimce Mahallesi Satılık Villaİkizçay Mahallesi Satılık Villaİskele Mahallesi Satılık VillaKadıköy Mahallesi Satılık VillaKapıcıbaşı Mahallesi Satılık VillaKavlaklar Mahallesi Satılık VillaKızılkeçili Mahallesi Satılık VillaMehmetalan Mahallesi Satılık VillaMerkez Satılık VillaNarlı Mahallesi Satılık VillaOrtaoba Mahallesi Satılık VillaPınarbaşı Mahallesi Satılık VillaSarıkız Mahallesi Satılık VillaSoğanyemez Mahallesi Satılık VillaŞahindere Mahallesi Satılık VillaTahtakuşlar Mahallesi Satılık VillaTurhanbey Mahallesi Satılık VillaTuzcumurat Mahallesi Satılık VillaYaşyer Mahallesi Satılık VillaYaylaönü Mahallesi Satılık VillaYolören Mahallesi Satılık VillaZeytinli Mahallesi Satılık Villa
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.