Emlakjet

Bağlar 5 Nisan Mahallesi Kiralık Daire

araması için 1 ilan bulundu
search
5 Nisan Mahallesicancel
Bağlarcancel
Diyarbakırcancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

5 Nisan Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Mahalle Hakkında Kilit Bilgiler

5 Nisan Mahallesi kiralık daire ilanları arasında aradığınız evi bulmaya çalışırken aynı zamanda mahalle hakkında bilgi sahibi de olabilirsiniz. 5 Nisan Mahallesi Diyarbakır ilinin Bağlar ilçesinde yer alan bir mahalledir. Bölgede karasal iklim görülür. Yazları çok sıcak yaşanırken kışlar Doğu Anadolu Bölgesi gibi soğuk olmaz. Sıcaklık ortalaması 40,2 derece, kış aylarında ise -10,1 derecedir. Şimdiye dek ölçülen en yüksek sıcaklık 48,4 derece, en düşük sıcaklık ise -25,7 derecedir. Bölgede yıllık yağış ortalaması 496 milimetredir. Yağışın %2'lik kısmı yaz dönemi düşer.  Bölgenin doğal bitki örtüsü olan bozkırdır. Bozkır bitki örtüsü içinde otsu bitkiler çoğunluktadır. Bu bitkiler baharda kısa bir süre içinde yeşerip çiçeklenir fakat yağışların azalmasıyla yaz başında kurur. Bölge dağlar ve meşe ormanlarıyla çevrilidir. Diyarbakır arazilerinin %33’ü orman ve fundalık, %40’ı ekili arazi ve %22’si çayır ve meralarla kaplıdır. Baharda her yer yemyeşil, yaz döneminde ise dere kenarları dışında birçok yer bozkırdır. Vadilerde söğüt, ceviz, çınar, kavak ağaçları, yükseklerde meşe, ardıç ve yabani meyve ağaçları bulunur.

5 Nisan Mahallesi Kiralık Daire Tercih Edeceklere Bölgenin Kurumları

Emlakjet ziyaretçilerine özel hazırladığımız bu yazıda bölgenin önemli yerlerinin detayları ile bir araya getirdik.

·       Bağlar 5 Nisan Mahallesi Muhtarlığı, 5 Nisan Mah., 884. Sok., Posta kodu: 21080 Bağlar/Diyarbakır.

·       Özel Bağlar Hastanesi, 5 Nisan Mah., Nükhet Coşkun Cad., 87/3, Posta kodu: 21080 Bağlar/Diyarbakır.

·       Özel Medipol Polikliniği, 5 Nisan Mah., Posta kodu: 21080 Bağlar/Diyarbakır.

·       Bilim Berti Veteriner Kliniği, 5 Nisan Mah., Posta kodu: 21080 Bağlar/Diyarbakır.

·       Hakan Gıda, 5 Nisan Mah., Girne Cad., Posta kodu: 21080 Bağlar/Diyarbakır.

·       Gelişim Pastanesi, 5 Nisan Mah., Nükhet Coşkun Cad., Posta kodu: 21080 Bağlar/Diyarbakır.

·       Sadet Kırtasiye, 5 Nisan Mah., Karacadağ Cad., Posta kodu: 21080 Bağlar/Diyarbakır.

·       Türkiye İş Bankası Atm, 5 Nisan Mah., Çabukhan Çk., Posta kodu: 21080 Bağlar/Diyarbakır.

Siz de bu mahallede yaşamak istiyorsanız kiralık daireler 5 Nisan Mahallesi için listeleme sayfalarımız üzerinden kolayca aratabilir ve ilgili ilanlara göz atabilirsiniz.

5 Nisan Mahallesi Kiralık Daire Emlak Piyasası

2020 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 132 metrekare olarak karşımız çıkar. 5 Nisan Mahallesi kiralık daire fiyatları 661 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 5 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 13 yıldır.

Siz de 5 Nisan Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. Emlakjet ile artık bir adım öndesiniz. Ev arayışınızda bütçenizi oluşturduysanız ilgili ilanları emlakjet.com üzerinden inceleyebilirsiniz. İstediğiniz kriterlere en çok uyan emlakçıdan ya da sahibinden kiralık ev 5 Nisan Mahallesi ilanlarına ve diğer mahallelerdeki ilanlara listeleme sayfalarımızdan bakabilirsiniz.

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Bağlar Kiralık Daire
5 Nisan Mahallesi Kiralık DaireAğaçgeçit Mahallesi Kiralık DaireAlankoz Mahallesi Kiralık DaireAlipınar Kiralık DaireAlipınar Mahallesi Kiralık DaireBağcılar Mahallesi Kiralık DaireBatıçanakçı Mahallesi Kiralık DaireBatıkarakoç Mahallesi Kiralık DaireBuçuktepe Kiralık DaireBuçuktepe Mahallesi Kiralık DaireBuyuransu Köyü Kiralık DaireBuyuransu Mahallesi Kiralık DaireÇiçekliyurt Mahallesi Kiralık DaireÇiftlik Mahallesi Kiralık DaireDeveli Mahallesi Kiralık DaireEkince Köyü Kiralık DaireEkince Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireGömmetaş Mahallesi Kiralık DaireKabahıdır Mahallesi Kiralık DaireKamışpınar Köyü Kiralık DaireKamışpınar Mahallesi Kiralık DaireKaracadağ Bld. Kiralık DaireKaracadağ Mahallesi Kiralık DaireKarahanköy Mahallesi Kiralık DaireKarahanköyü Köyü Kiralık DaireKaynartepe Mahallesi Kiralık DaireKırkıncık Mahallesi Kiralık DaireKırkkoyun Köyü Kiralık DaireKırkkoyun Mahallesi Kiralık DaireKolludere Mahallesi Kiralık DaireKörhat Kiralık DaireKörhat Mahallesi Kiralık DaireKörtepe Mahallesi Kiralık DaireMevlana Halit Mahallesi Kiralık DaireMuradiye Mahallesi Kiralık DaireOğlaklı Köyü Kiralık DaireOğlaklı Mahallesi Kiralık DaireOrtaören Köyü Kiralık DaireOrtaören Mahallesi Kiralık DaireÖvündüler Köyü Kiralık DaireÖvündüler Mahallesi Kiralık DaireÖzdemir Mahallesi Kiralık DairePınaroğlu Mahallesi Kiralık DaireSakallı Köyü Kiralık DaireSakallı Mahallesi Kiralık DaireSarıdallı Mahallesi Kiralık DaireSelahattin Eyyubi Kiralık DaireSelahattin Eyyubi Mahallesi Kiralık DaireŞehitlik Kiralık DaireŞeyh Şamil Mahallesi Kiralık DaireTavşantepe Mahallesi Kiralık DaireTellikaya Mahallesi Kiralık DaireTokluca Mahallesi Kiralık DaireTopraktaş Mahallesi Kiralık DaireTopyolu Mahallesi Kiralık DaireUzunbahçe Mahallesi Kiralık DaireYalankoz Köyü Kiralık DaireYeniköy Mahallesi Kiralık DaireYeşildallı Mahallesi Kiralık DaireYiğityolu Köyü Kiralık DaireYiğityolu Mahallesi Kiralık DaireYolboyu Kiralık DaireYukarıakdibek Köyü Kiralık DaireYukarıakdibek Mahallesi Kiralık DaireYukarı Mollaali Mahallesi Kiralık DaireYunus Emre Mahallesi Kiralık DaireZümrütkent Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.