Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Altındağ Hacettepe Mahallesi Kiralık Daire

araması için 5 ilan bulundu
search
Hacettepe Mahallesicancel
Altındağcancel
Ankaracancel

Hacettepe Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Bölge Hakkında Yol Gösterici Bilgiler

Hacettepe Mahallesi kiralık daire arayanlar için öğrenilmesi gereken bilgileri bu yazımızda EmlakJet okuyucularıyla paylaştık. Hacettepe Mahallesi, Ankara ilinin Altındağ ilçesinde yer alan bir mahalledir. Ankara, doğuda Kırıkkale, kuzeydoğuda Çankırı, kuzeybatıda Bolu, batıda Eskişehir, güneyde Konya, güneydoğuda Kırşehir ve Aksaray ile çevrilidir. Bölge ilinin yüzölçümü 25.632 km2'dir. Bölgede karasal iklim hakimdir. Altındağ'da Yazlar sıcak ve kurak, kışlar soğuk ve kar yağışlıdır. Yıllık yağış miktarı azdır. Yıllık ve günlük sıcaklık farkları yüksektir. En çok yağış mayıs ayında düşerken, en az yağış ağustos ayında düşer. Kış mevsimi çok karlı ve dondurucu geçmemekle beraber, yaz mevsiminde şiddetli kuru sıcaklar egemendir. İlkbahar mevsiminde kırkikindi yağışları olarak adlandırılan yağışlar olur. Yıllık ortalama yağış miktarı 367 milimetredir. En sıcak aylar temmuz ve ağustos, en soğuk aylar ise ocak ve şubat ayında görülür. Ortalama sıcaklık farkı 12 °C civarındadır. Bitki örtüsü bozkırdır. Orman ve fundalık çok azdır. Bozkırda çoğunlukla dikenli çalılar ve otlar bulunur. Ayrık otu, sorguç otu, üzerlik, katırtırnağı, yabani arpa, yavşan otu, gelincik, papatya, hatmi, kekik, sütleğen, ballıbaba, kuşburnu ve böğürtlen burada yer alan önemli otlar arasındadır.

Hacettepe Mahallesi Kiralık Daire Bakanlara Bölgenin Ekonomisi

Ankara ilinde toprakların %60'ı tarım alanı olarak kullanılmaktadır. En önemli tarla ürünleri buğday, arpa ve şeker pancarıdır. Diğer ürünler ise soğan, üzüm, karpuz, elma, armut, domates, vişne, havuç ve kavundur. Tarla arazilerinin yaklaşık %24'ünde buğday, %23'ünde arpa, geri kalanında ise diğer ürünler yetiştirilir. Ankara ilinde özel sektörün içindeki payı %85'in üzerindedir. İlde sanayi bakımından genel olarak küçük ve orta boylu işletmeler yer alır. Üretim bakımından önemli sektörler, gıda (içki, şeker, süt, un, makarna), taşıt, makine (tarım araçları, traktör, taşıt), çimento ve dokumadır (yünlü dokuma, hazır giyim, trikotaj). Aynı zamanda tarım ilaçları, matbaacılık, şekercilik ve mobilya da önemlidir. Siz de bu mahallede yaşamak isterseniz Hacettepe kiralık daire ilanlarına sitemizden istediğiniz zaman dilediğiniz yerden kolayca göz atabilirsiniz. 

Hacettepe Mahallesi Kiralık Daire Emlak Piyasası

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 110 metrekare olarak karşımız çıkar. Hacettepe Mahallesi kiralık daire fiyatları 1.140 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 19 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 10 yıldır.

Yukarıdaki bilgiler ışığında ev için bütçenizi oluşturduysanız ilanlara sitemizden göz atabilirsiniz. Yine de yukarıda yer alan verilerin 2019 yılı bölge genelinin ortalaması olduğunu unutmamalısınız. Ev fiyatları evin konumuna ya da sahip olduğu çeşitli özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. Siz de Hacettepe Mahallesi sahibinden kiralık ev ya da emlakçıdan kiralık evlerin ilanlarına sitemizden göz atabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.