Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Çamlıdere Orta Mahallesi Satılık Daire

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Orta Mahallesicancel
Çamlıderecancel
Ankaracancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun ilan bulunamadı. Arama kriterlerinizi değiştirerek tekrar deneyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle

Orta Mahallesi Satılık Daire Bakanlara Bölge Hakkında Yol Gösterici Bilgiler 

Orta Mahallesi satılık daire arayanlara özel hazırladığımız bu yazı aracılığıyla mahalle hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Orta Mahallesi, Ankara ilinin Çamlıdere ilçesinde yer alan bir mahalledir. Çamlıdere Ankara ilinin kuzeybatısında yer alır. Doğu ve güneyi Kızılcahamam, kuzeyi Gerede, batısı ise Güdül ve Beypazarı ilçeleri ile komşudur. Çamlıdere şehir merkezine 99 kilometre uzaklıkta yer alır. Bölge 1953 yılına kadar Kızılcahamam ilçesine bağlı olsa da daha sonra ilçe özelliğini kazanmıştır. İlçenin tarihi hakkında fazla bir bilgi yoktur.  Selçuklu dönemine ait bir Cami bulunmakta, Peçenek, Ozmuş, Yahşihan, Dağkuzören gibi bazı köy isimleri de Selçuklu beylerinin isimlerinden gelmekte ve Selçuklu Dönemine ait kalıntılar bulunmaktadır. Aynı zamanda Bizans Dönemine ait mezar ve yerleşim yerlerine de rastlanmaktadır. 2015 yılında Çamlıdere Kültür Evi ve Müzesi ziyarete açılmıştır. Bölgenin tarihini, gelenek ve göreneklerini, kültürünü yansıtacak eşyalarla birlikte müzede Çamlıdere halkının geleneksel yaşantısını, el sanatlarını, mutfağını, eski dükkânlarını, geçmişe dair birçok şeyi tekrar hatırlatan, ziyaretçilerini ilçenin geçmişine götüren bölümler bulunmaktadır. 2016 yılında Çamlıdere Doğa ve Hayvan Müzesi ziyarete açılmıştır. Bölgeye ait bitki türlerinin ve yöredeki hayvanların tanıtıldığı müze haftanın her günü ziyarete açıktır. 

Orta Mahallesi Satılık Daire Almak İsteyenlere Bölgenin İklimi

Çamlıdere bölgesinde karasal iklim hüküm sürer. Yazlar sıcak ve kurak yaşanırken kışlar soğuk ve kar yağışlı geçer. Yıllık ve günlük sıcaklık farkları ise oldukça yüksek olmaktadır. Gece ile gündüz ve yaz ile kış arasındaki sıcaklık farkı fazladır. Sıcaklık değerleri kışın genellikle sıfırın altına düştüğü gözlemlenir. Kara ikliminde en çok yağış ilkbaharda görülürken, en az yağış ise yaz aylarında düşmektedir. İlin bitki örtüsü bozkırdır. Bozkırda çoğunlukla dikenli çalılar ve otlar yer almaktadır. Üzerlik, yabani arpa, sorguç otu,  yavşan otu, hatmi, sütleğen, papatya,  ballıbaba ve böğürtlen bölgede yer alan önemli otlar arasındadır. Siz de bu mahalleden ev sahibi olmayı düşünüyorsanız Orta Mahallesi satılık daireler için listeleme sayfalarımıza istediğiniz zaman dilediğiniz yerden kolayca göz atabilirsiniz.

Orta Mahallesi Satılık Daire Düşünenlere Bölgenin Sağlık Kurumları

Ankara’da yer alan bazı hastaneler;

  • Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi, 
  • Gülhane Askeri Tıp Akademisi, 
  • Dünyagöz Ankara Hastanesi,
  • Hacettepe Hastanesi, 
  • Ankara Numune Hastanesi ve Ankara Hastanesi’dir. 

Orta Mahallesi Satılık Daire Emlak Piyasası

2020 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 180 metrekare olarak karşımız çıkar. Orta Mahallesi satılık daire fiyatları 167.400 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 930 Türk Lirasına denk gelir. 

EmlakJet ile istediğiniz yerden ev arayabilirsiniz. Dilediğiniz bölgedeki ev ilanları sitemiz aracılığı ile sizlerle buluşuyor. Siz de emlakçıdan ya da sahibinden satılık ev Orta Mahallesi ilanlarına sitemizden bakabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Çamlıdere Satılık Daire
Ahatlar Mahallesi Satılık DaireAkkaya Mahallesi Satılık DaireAlakoç Mahallesi Satılık DaireAtça Mahallesi Satılık DaireAvdan Mahallesi Satılık DaireAvşarlar Mahallesi Satılık DaireBardakçılar Köyü Satılık DaireBardakçılar Mahallesi Satılık DaireBayındır Mahallesi Satılık DaireBeşbeyler Mahallesi Satılık DaireBeyler Mahallesi Satılık DaireBökeler Mahallesi Satılık DaireBuğralar Mahallesi Satılık DaireÇamköy Mahallesi Satılık DaireÇamlıdere Satılık DaireÇukurören Mahallesi Satılık DaireDağkuzören Mahallesi Satılık DaireDoğancı Mahallesi Satılık DaireDoğanlar Mahallesi Satılık DaireDoymuş Mahallesi Satılık DaireDörtkonak Mahallesi Satılık DaireEldelek Mahallesi Satılık DaireElmalı Mahallesi Satılık DaireElören Mahallesi Satılık DaireElvanlar Mahallesi Satılık DaireGümele Mahallesi Satılık DaireGüney Mahallesi Satılık Daireİnceöz Mahallesi Satılık DaireKayabaşı Mahallesi Satılık DaireKörler Mahallesi Satılık DaireKuşçular Mahallesi Satılık DaireKuyubaşı Mahallesi Satılık DaireMeşeler Mahallesi Satılık DaireMuzrupağacın Mahallesi Satılık DaireMüsellim Mahallesi Satılık DaireOrta Mahallesi Satılık DaireOsmansin Mahallesi Satılık DaireÖmerağa Mahallesi Satılık DaireÖrenköy Mahallesi Satılık DaireÖzmüş Mahallesi Satılık DairePeçenek Mahallesi Satılık DairePeçenek Satılık DairePelitçik Mahallesi Satılık DaireSarıkavak Mahallesi Satılık DaireTatlak Mahallesi Satılık DaireYahşihan Mahallesi Satılık DaireYahyalar Mahallesi Satılık DaireYayalar Mahallesi Satılık DaireYediören Mahallesi Satılık DaireYılanlı Mahallesi Satılık DaireYoncatepe Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.