Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Korkuteli Yeni Mahallesi Satılık Daire

araması için 2 ilan bulundu
search
Yeni Mahallesicancel
Korkutelicancel
Antalyacancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Yeni Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Daire arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki daireye ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Yeni Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Yeni Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Antalya iline bağlı Yeni mahallesinin nüfusu 2022 yıl ortası itibariyle toplam 5.543 kişi olarak hesaplanmıştır. 

Yeni Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Korkuteli Yeni Mahallesi, Türkiye'nin Akdeniz Bölgesi'nde Antalya iline bağlı Korkuteli ilçesinin bir mahallesidir. İlçe sakinleri tarafından tercih edilen bir konumdadır. Yeşiloba mahallesinin bağlı olduğu Korkuteli ilçesi, Antalya'nın merkezinde konumlanmış olan bir ilçedir. Antalya’ya 60 km uzağındadır.  Korkuteli’nın ortalama deniz seviyesine göre yükseltisi 1020 metre ve yüzölçümü yaklaşık olarak 2,471 kilometrekaredir. Mahallenin sabit bir gelir ekonomisi turizm faaliyetlerine dayanır.

Korkuteli ilçesi, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biridir. 58 adet mahallesi vardır. Akdeniz ikliminin etkisi altındadır. Bu iklime sahip yerlerde yazlar fazla sıcak ve kurak, kışlar ise ılık ve yağmurlu geçer. Mahalle halkının genellikle uğraşı alanı tarım, meyvecilik, hayvancılık ve arıcılık ile orman işçiliğidir. Bölgede son yıllarda yaygınlaşan kültür mantarı üretimi de ilçe ekonomisine büyük katkılar sağlamaktadır ve ilçede üretilen kültür mantarı miktarı Türkiye'nin %70'ı gibi büyük bir oranına sahiptir. İlçede çok hızlı gelişen bu sektör ülke genelinde büyük bir paya sahiptir.

Korkuteline gidilince, Güllük Dağı Milli Parkı, Karain Mağarası, Termessos Antik Tiyatro, Korkuteli Barajı, Sultan Alâeddin Cami, Ariassos Antik Kenti görülmesi gereken yerlerdendir. 

Yeni Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Korkuteli Yeni Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Korkuteli’in, il merkezine uzaklığı yaklaşık 60 kilometredir. Antalya’dan Korkuteli’na karayolu ile Antalya Denizli Yolu, D330 ve ardından E87 yollarını kullanarak yaklaşık 1 saatte ulaşım sağlanabilmektedir.

Korkuteli’na ulaşmak için havayolu ulaşımını tercih edecekler için ulaşım Antalya Havalimanı üzerinden yapılmaktadır. Antalya Havalimanı ile uzaklığı ise 70 kilometredir. 

Otobüs ile Korkuteli’e ulaşım için; Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne 55 dakikalık bir sürede ulaşılabilir.

Korkuteli merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile erişim sağlanabilmektedir. Korkuteli merkeze ayrıca, özel araç kullanarak da ulaşım sağlanabilmektedir. Pek çok farklı noktada halk otobüsleri ve minibüs hatları da kullanılabilmektedir.

Şehiriçi ulaşım için 

Otobüs: LF09, SD20, SD20A

ve Korkuteli dolmuş seferleri ile ilçeye ulaşım sağlanabilir.

Yeni Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Antalya Korkuteli Yeni Mahallesi Kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Yeni Mahallesinde ve Korkuteli ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Fatih İlkokulu

  • İstiklal İlköğretim Okulu

  • Yaşar Sadi Tekin İlkokulu

  • Yeşiloba Ortaokulu

  • Osman Önal Yatılı İlköğretim Bölge Okulu

  • Korkuteli Şehit Tuncay Arslan İmam Hatip Ortaokulu

  • Cumhuriyet Gülhizar - Osman Sarıca Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu

  • Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi

  • Korkuteli Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi

  • Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yeni Mahallesi Satılık Daire Arayanlara İçin Gayrimenkul Bilgileri

Antalya Yeni Mahallesi satılık daire fiyatları ortalama 553.840 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 4.816 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Antalya Yeni mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü 115 metrekaredir. Antalya'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan Kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire Kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Yeni Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.




İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Korkuteli Satılık Daire
Akyar Mahallesi Satılık DaireAlaaddin Mahallesi Satılık DaireAşağıpazar Mahallesi Satılık DaireAvdan Mahallesi Satılık DaireBahçeyaka Mahallesi Satılık DaireBayatbademleri Mahallesi Satılık DaireBayat Mahallesi Satılık DaireBeğiş Mahallesi Satılık DaireBozova Mahallesi Satılık DaireBüyükköy Mahallesi Satılık DaireÇaykenarı Mahallesi Satılık DaireÇıvgalar Mahallesi Satılık DaireÇomaklı Mahallesi Satılık DaireÇukurca Mahallesi Satılık DaireDereköy Mahallesi Satılık DaireDuraliler Mahallesi Satılık DaireEsenyurt Mahallesi Satılık DaireGaripce Mahallesi Satılık DaireGöçerler Mahallesi Satılık DaireGüzle Mahallesi Satılık Daireİmecik Mahallesi Satılık Daireİmrahor Mahallesi Satılık DaireKarabayır Mahallesi Satılık DaireKarakuyu Mahallesi Satılık DaireKarataş Mahallesi Satılık DaireKargalık Mahallesi Satılık DaireKargın Mahallesi Satılık DaireKarşıyaka Mahallesi Satılık DaireKayabaş Mahallesi Satılık DaireKemerağzı Mahallesi Satılık DaireKevzer Mahallesi Satılık DaireKırkpınar Mahallesi Satılık DaireKızılaliler Mahallesi Satılık DaireKızılcadağ Mahallesi Satılık DaireKiremitli Mahallesi Satılık DaireKozağacı Mahallesi Satılık DaireKöseler Mahallesi Satılık DaireKüçükköy Mahallesi Satılık DaireKüçüklü Mahallesi Satılık DaireLeylek Mahallesi Satılık DaireMamatlar Mahallesi Satılık DaireManay Mahallesi Satılık DaireNebiler Mahallesi Satılık DaireOsmankalfalar Mahallesi Satılık DaireSımandır Mahallesi Satılık DaireSöğütcük Mahallesi Satılık DaireSülekler Mahallesi Satılık DaireTaşkesiği Mahallesi Satılık DaireTatköy Mahallesi Satılık DaireUzunoluk Mahallesi Satılık DaireYakaköy Mahallesi Satılık DaireYazır Mahallesi Satılık DaireYeleme Mahallesi Satılık DaireYelten Mahallesi Satılık DaireYeni Mahallesi Satılık DaireYeşiloba Mahallesi Satılık DaireYeşilyayla Mahallesi Satılık DaireYukarıkaraman Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.