Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Maltepe Küçükyalı Mahallesi Kiralık Daire

araması için 6 ilan bulundu
search
Küçükyalı Mahallesicancel
Maltepecancel
İstanbulcancel

Küçükyalı Kiralık Daire Seçimi Yapacaklar İçin Rehber

Maltepe'ye bağlı Küçükyalı semti, birçok insan tarafından Maltepe'nin Cihangir'i olarak kabul ediliyor. Şehir planlamasının diğer semtlere göre daha başarılı olduğu Küçükyalı, Bostancı'ya yakınlığı, birçok bölgesinden görülen Adalar manzarası ve uygun fiyatlı ev seçenekleriyle tercih edilebilecek bir semt. Küçükyalı, hem E-5 hem sahil yolu hem de işlek caddelerle bağlantısı olan bir semt. Yani metro, otobüs, minibüs ve deniz yolu gibi birçok farklı ulaşım seçeneği bulunuyor. Bostancı'dan hareket eden deniz otobüsleriyle kolayca Kabataş'a geçmek mümkün. Kısacası Küçükyalı'nın her bölgeye kolay ulaşılabilir olması, yaşamak için oldukça uygun bir semt olmasını sağlıyor.

İstanbul Maltepe kiralık daireler arasında en çok tercih edilen bölge Küçükyalı Mahallesidir. Küçükyalı kiralık daire ve satılık konutların bu kadar çok tercih edilmesinin en büyük nedeni bulunduğu konumdur. İstanbul’un Maltepe ilçesinin en güzel bölgelerinden biri olan Küçükyalı, Anadolu yakasında denizle iç içe ferah bir bölgede yer almaktadır. Küçükyalı bölgesinin tercih edilmesi şu özelliklerinden kaynaklanmaktadır:

  • Ulaşım avantajları

  • Ferah ve doğal yapısı

  • Tarihi özellikleri vb.

Ataşehir, Pendik, Bostancı, Kadıköy gibi merkezlere yakınlığı, Küçükyalı'yı sosyal-kültürel aktiviteler ve eğlenceler için oldukça elverişli bir konuma getiriyor. Birçok sinema seçeneği, kafeler, restoranlar, Kadıköy ve çevresindeki müzeler ile konser alanları, Küçükyalı'daki yaşamınızı renkli ve eğlenceli hale getirebilecek seçenekleri oluşturuyor. Ayrıca Bağdat Caddesi'ne yakınlığı da yerli-yabancı büyük markaların mağazalarına ulaşımı kolaylaştırıyor. İstanbul Anadolu yakasının en güzide bölgesi olan Maltepe’nin en sakin bölgesi yine Küçükyalı Mahallesidir.

Küçükyalı Kiralık Daire Seçiminin Avantajları

Küçükyalı, Maltepe ve Bostancı arasında bulunan İstanbul’un en prestijli bölgelerinden biridir. Birçok lüks daireyle birlikte Küçükyalı kiralık daire sahibinden 1+1 özellikteki dairelere de ulaşmak mümkündür. Emlakjet sayesinde en pahalı evlerden en ucuz dairelere kadar birçok avantajlı seçeneği tek seferde görüntüleyebilir ve kriterlerinize göre kiralık daire seçimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Küçükyalı İstanbul’un en eski ve tarihi bölgelerinden biri olduğu için konut fiyatları da bu doğrultuda belirlenmektedir. Hem konumu hem tarihi özellikleri oldukça belirleyici bir etkendir. Sahile yakınlığı ve sahil yollarıyla doğal güzellikleri de içinde barındıran Küçükyalı’da daire sahibi olmak isteyen kişiler Emlakjet fiyat filtresi kullanarak bütçesine en uygun kiralık daireyi belirleyebilir.

Küçükyalı Kiralık Daire İçin Lüks Alternatifler

İstanbul’un Anadolu yakasının simgesi olmayı başarmış Maltepe Küçük yalı birçok emlak projesinin de başladığı bir noktadır. Özellikle lüks dairelerle dikkat çeken Küçükyalı’da Emlakjet uygulamasını kullanan herkes bütçesine göre daireleri belirleyebilir. Küçükyalıda 1+1 kiralık daire seçeneklerinden ultra lüks dairelere kadar milyonlarca kiralık daire ilan güvensiyle sizleri bekliyor. Küçükyalı’daki en lüks daireleri sitemiz üzerinden;

  • Hızlı ve detaylı şekilde görüntüleyebilir

  • Konut özellikleri hakkında bilgi sahibi olabilir ve

  • Fiyatları hakkında derinlemesine araştırma yapabilirsiniz

Emlakjet’in kullanıcılarına sunduğu avantajlar sayesinde ister lüks daire araması gerçekleştirebilir isterseniz de günlük kiralık dairelere varıncaya kadar İstanbul Maltepe Küçükyalı’da ucuz kiralık daire seçeneklerine erişim sağlayabilirsiniz. Küçükyalı kiralık daire seçeneklerini; eşyalı, eşyasızı, lüks, 1+1 vb. gibi özelliklere göre daraltarak en ideal seçeneğe ulaşabilirsiniz.

Küçükyalı Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Bölge Hakkında Yol Gösterici Bilgiler 

Küçükyalı Mahallesi kiralık daire ilanları arasında size en çok uyan evi ararken mahalle hakkında merak ettiklerinize bu yazıdan ulaşabilirsiniz. Küçükyalı Mahallesi, İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesine bağlı olan bir mahalledir. 2012'de açılan Kadıköy - Kartal Metro Hattı sayesinde Kadıköy - Küçükyalı 17 dakika, Küçükyalı - Kartal 10 dakika sürmektedir. Kartal, Maltepe, Pendik ilçelerine giden tüm otobüs ve minibüsler Küçükyalı bölgesinden geçmektedir. Küçükyalı Bağdat Caddesi üzerinde bulunan tren istasyonu kullanılarak Kadıköy, Maltepe, Kartal, Pendik, Gebze gibi merkezlere ulaşım sağlanabilir. Maltepe bölgesinde sıcak ve ılıman iklim görülmektedir. Kış aylarında yaz aylarından çok daha fazla yağış düşmektedir. 

Küçükyalı Mahallesi Kiralık Daire Tercih Edeceklere Mahallenin Bazı Kurumları

Emlakjet ziyaretçileri için fayda sağlaması adına bu yazımızda bölgede yer alan kurumları detaylarıyla birlikte bir araya getirdik.

  • PTT Küçükyalı Şubesi, Küçükyalı, Kutsi Tecer Sok. No:5, Posta kodu: 34840 Maltepe/Istanbul – Asia.
  • Dilek Eczanesi, Küçükyalı, Barbaros Hayrettin Sok, No:3/A, Posta kodu: 34840 Maltepe/İstanbul.
  • Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi, Küçükyalı, Atatürk Caddesi, Talat Bey Sok. No:26, Posta kodu: 34840 Maltepe/İstanbul.

Siz de bu bölgede yaşamak istiyorsanız Küçükyalı Mahallesi kiralık ev ilanlarına sitemizden istediğiniz zaman kolayca bakabilirsiniz.

Küçükyalı Mahallesi Kiralık Daire Düşünenlere Mahallenin Okulları

  • Küçükyalı Rezan Has Anadolu Lisesi, Küçükyalı Mah, Mektep Cad, No:86, Posta kodu: 34840 Maltepe/İstanbul. Tel: (0216) 366 03 92.
  • Kadir Has Anadolu Lisesi, Küçükyalı Mah, Güvence Sokağı, Posta kodu: 34840 Maltepe/İstanbul. Tel: (0216) 417 59 56.
  • Kadir Rezan Has İlkokulu, Küçükyalı Mah, Özyurt Sok. No: 8, Posta kodu: 34840 Maltepe/İstanbul. Tel: (0216) 489 81 81.
  • Istanbul-Maltepe Ali Nar İmam Hatip Ortaokulu, Küçükyalı Mah, Rüştü Sarp Cad., Yüce Sok. No:7, Posta kodu: 34840 Maltepe/İstanbul. Tel: (0216) 366 20 90.
  • Bilim Akademileri Anaokulu, Küçükyalı Mah, Lale Sok. No:8, Posta kodu: 34840 Maltepe/İstanbul. Tel: (0216) 489 00 55.
  • Muhsine Zeynep Ortaokulu, Küçükyalı Mah, 15, Mektep Cad, Posta kodu: 34840 Maltepe/İstanbul. Tel: (0216) 366 03 99.
  • Özel Elma Ağacı Eğitim Kurumları, Küçükyalı, Küçükyalı Mah, Süreyyapaşa Cad, Site Sok. No: 7, Posta kodu: 34840 Maltepe/İstanbul. Tel: (0216) 367 17 37.
  • Tarık Sezer Akademi, Küçükyalı, Küçükyalı Mahallesi Süreyyapaşa Sok. Demirkonak Apt. No:13/6, Posta kodu: 34840 Maltepe/İstanbul. Tel: 0533 711 56 81.

Siz de Küçükyalı Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. Ev arayışınız hala devam ediyorsa size en çok uyan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun olan evi hemen bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden kiralık daire Küçükyalı Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

Küçükyalı Kiralık Daire

İstanbul'un sahil semtlerinden biri olan Küçükyalı, kiralık daire arayışında olanları bekliyor. Deniz manzaralı daireler, modern konut projeleri veya sakin semtlerdeki alternatifler arasından tercihinizi yapabilirsiniz. Sahilin keyfini çıkarmak isteyenler veya şehir yaşamını denizle birleştirmek isteyenler için uygun seçenekler sunabilir.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.