Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Etimesgut İstasyon Mahallesi Satılık Ev

araması için 101 ilan bulundu
search
İstasyon Mahallesicancel
Etimesgutcancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

İstasyon Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, satılık ev arayışında olan vatandaşlara hayallerindeki evi bulabilmeleri için her türlü desteği sağlamak amacındayız. Ankara'nın Etimesgut ilçesi sınırları içerisinde İstasyon Mahallesi Satılık Konut almak isteyenler için, satın alacakları evin yalnızca fiyatı konusunda değil, mahalle bilgileri, nüfusu, sağlık ve eğitim kurumları gibi temel özellikleri hakkında da bilgi sahibi olabilmeleri için hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

 

İstasyon Mahallesi, Ankara ilinde bulunan Etimesgut ilçesine bağlı bir mahalledir. Etimesgut'un en büyük mahallelerinden biri olan İstasyonda yapılan son nüfus sayımlarına göre 25.102 kişinin yaşadığı kayıtlara geçmiştir. Bu nüfusun 12.717 kişisi erkek, 12.385 kişisi ise kadındır. Ankara ili ülkemizin İç Anadolu bölgesinde yer aldığı için step-bozkır iklimine sahiptir. Mahallede yaz ayları çok sıcak geçerken, kış ayları ise soğuk ve bol kar yağışlı geçmektedir. İstasyon mahallesi Etimesgut ilçe merkezinde yer almaktadır. Ankara şehir merkezine mesafesi ise yaklaşık 15 kilometredir.

 

İstasyon Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri

 

Etimesgut İstasyon Mahallesi Satılık Konut arayışında olan çocuklu aileleri ilgilendiren konulardan biri elbette eğitim kurumları oluyor. İstasyon Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği mahallelerdeki okulların adresleri ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

 

  • Şehit Erhan Ar İlkokulu: İstasyon, 2330. Sk. No:34, 06790 Etimesgut/Ankara..

  • Şehit Erhan Ar Lisesi: İstasyon, Otopark, 06790 Etimesgut/Ankara.

Bu eğitim kurumları hakkında daha detaylı bilgiler için ziyaret edebilir ya da telefon ile arayabilirsiniz.

İstasyon Mahallesi Satılık Konut Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Oturdukları evin çevresinde bir ihtiyaç anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği devlet kurumlarına yakınlığı İstasyon Mahallesi Satılık ev sahipleri için önemli kriterler arasında yer alıyor. Mahallenin bağlı bulunduğu Muhtarlık, Belediye, Nüfus Müdürlüğü ve hastaneleri gibi devlet kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

 

  • İstasyon Mahallesi Muhtarlığı: İstasyon, İstasyon Yolu, 06790 Etimesgut/Ankara.

  • Etimesgut İlçe Nüfus Müdürlüğü: İstasyon, 06790 Etimesgut/Ankara. Bu kurum hafta içi hizmet vermektedir. Detaylı bilgi için (0312) 863 10 78 nolu numaradan ulaşabilirsiniz.

  • T.C. Etimesgut Belediyesi: İstasyon Mah, Şht. Hasan Öztürk Cd. No:5, 06794 Etimesgut/Ankara. Bu kurum hafta içi hizmet vermektedir. Detaylı bilgi için (0312) 863 36 60 nolu numaradan ulaşabilirsiniz.

  • Etimesgut Kaymakamlığı: İstasyon, Akasya Cd. 5/A, 06790 Etimesgut/Ankara.

  • Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi: İstasyon Mah Leylak Cad, Ulubatlı Hasan Sk. No : 5, 06790 Etimesgut. Bu sağlık kurumuna randevu için 182 nolu telefon hattını arayarak ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS)ye başvurabilirsiniz.



İstasyon Mahallesi Satılık Konut Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

Son emlak endeksi verilerine göre, İstasyon mahallesinde ortalama büyüklükleri 125 metrekare olan evlerin satış fiyatları 235.750 TL olarak görülmektedir. Birim fiyatı 1.886 TL olan konutların amortisman/geri dönüş süresi ise 21 yıl olarak öngörülmektedir. Bu fiyatların evin boyutuna, konumuna ve yaşına göre değişkenlik gösterebileceği unutulmamalıdır. Emlakçıdan veya sahibinden Etimesgut İstasyon Mahallesi Satılık Konut fiyatlarını daha detaylı öğrenmek için sitemizdeki ilanlara hızlı ve kolay şekilde göz atabilirsiniz.





İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.