Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bağcılar Çınar Mahallesi Kiralık Daire

araması için 7 ilan bulundu
search
Çınar Mahallesicancel
Bağcılarcancel
İstanbulcancel

Bağcılar Çınar Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Yol Gösterecek Mahalle Rehberi

Bağcılar Çınar Mahallesi’nde ev kiralamak için farklı seçenekler bulunmaktadır. İster büyük ev isterse de küçük ev arayan kişiler Çınar Mahallesi’ni tercih edebilmektedir. Bağcılar Çınar Mahallesi kiralık daire arayan kişilerin kendilerine en uygun evi bulabilmesi için de sitemiz hizmet vermektedir. Birçok ev sahibi, evini kiraya verebilmek için Emlakjet’i kullanmaktadır. Bunun da temel nedeni sitemizin yüzlerce kişiye ulaşıyor olması ve kolay arama seçenekleriyle kişilere büyük rahatlıklar sağlamasıdır. Bundan dolayı siz de ev almak istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Bağcılar İstanbul’un en büyük ilçelerinden bir tanesi olan Çınar Mahallesi Bağcılar İline bağlı olan bir semttir. Çınarlar Mahallesinin metro istasyonuna yakın olması ve mahallede hastanenin bulunması insanların bu mahalleyi tercih etmesini sağlamaktadır. Ayrıca yine Çınarlar Mahallesi’nde bulunan ilçe emniyet müdürlüğü de kişilere güvende olma hissi de verebilmektedir. Bu gibi nedenlerden dolayı Bağcılar kiralık daire isteyen kişiler Çınar Mahallesi’ni tercih edebilmektedir.

Bağcılar Çınar Mahallesi kiralık daire arayanlar için mahalledeki eğitim imkanları da etkili bir sebep oluyor. Çınar Mahallesinde; Dr Kemal Naci Ekşi Anadolu Lisesi, Dede Korkut İlköğretim Okulu, Şükrü Savaşeri İlköğretim Okulu olmak üzere 2 Adet İlköğretim Okulu ve mahallenin adını taşıyan cami bulunmaktadır. Bağcılar İlçesinin merkezinde ve en doğusunda yer alan Çınar Mahallesi, Esenler ilçesi ile komşu olup en doğu ucunda yer almaktadır. Yaklaşık 40 bin civarında bir nüfusa sahip olan mahallede çok sayıda kamu ve özel kuruluş bulunmaktadır.

  • Bağcılar Tapu Sicil Müdürlüğü,
  • İlçe Emniyet Müdürlüğü,
  • Nüfus Müdürlüğü,
  • İGDAŞ Bağcılar Hizmet Binası,
  • İlçe Mal Müdürlüğü,
  • Türk Hava Kurumu Bağcılar Şubesi,
  • Otomobilciler Esnaf Odası,
  • Bağcılar Şoförler,
  • Siyasi Parti Merkezleri ve
  • Özel Bankalar

Çınarlar Mahallesi’nde de kiralık daire bulmak sıkıntılı olabilmektedir. Ancak sitemizin sunduğu hizmetlerle bu sorun ortadan kalkmaktadır. Emlakjet, sahibinden kiralık daire Bağcılar Çınar Mahallesi arama seçeneği de sunmaktadır. Böylece Bağcılar Çınar Mahallesi kiralık daire arayanlar kolaylıkla sitemiz aracılığıyla kiralayacakları evleri bulabilmektedir.

Bağcılar Çınar Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahallede Ulaşım İmkanları

Ulaşım imkanları oldukça gelişmiştir. Her türlü toplu taşıma aracı mahallede bulunmaktadır. Aksaray, Şişli, Esenler Metro hatları, Bakırköy, Eminönü, Bayazıt Otobüsleri mahalleden geçmektedir. Ayrıca önemli merkezlere ulaşmak için değişik alternatifler de bulunmaktadır. Bağcılar- Zeytinburnu tramvay hattının başlangıç istasyonu da mahallenin çok yakınında yer almaktadır. Bağcılar tramvaya yakın kiralık daire seçeneklerini listeleme sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Sosyo ekonomik yapısına bakıldığında Bağcılar ilçesinin minyatürü konumunda da nitelendirebileceğimiz Çınar Mahallesi’nde yapılaşma büyük oranda tamamlandığı için boş olan arsa sayısı çok fazla yoktur. Mahalledeki daire ve kira fiyatları da ülkemizdeki sosyal şartlara ve ekonomik duruma göre değişiklik göstermek ile birlikte genel olarak normal seyretmektedir.

Bağcılar Çınar Mahallesi Kiralık Daire Seçenekleri

Birçok kişi hastane yakınındaki evleri tercih edebilmektedir. Bunun yanı sıra her yere ulaşımının kolay olmasını isteyenler ise meydana yakın konumdaki evleri seçmektedir. Size en uygun konum hangisi ise oradaki evi web sitemizden ve mobil uygulamamızdan bulabilirsiniz. Emlakjet’te oturulmak isteyen mahallenin yanı sıra evde olmasının istendiği oda sayısı ve kira fiyatı aralığı da seçilere arama yapılabilmektedir. Böylece kişiler aradıkları evi kolaylıkla bulabilmektedir.

Bağcılar Çınar Mahallesi Kiralık Daire Fiyatları Hakkında Genel Bilgi

Bağcılar Çınar mahallesi kiralık daire fiyatları araştırması neticesinde birçok alternatife ulaşmanız mümkündür. Bağcılar’da ev kiralamak için farklı mahalle seçenekleri bulunmaktadır. Bağcılar Dağ yolunda kiralık daire kişilerin tercihi olabildiği gibi Çınar Mahallesi’ndeki evler de talep görebilmektedir. Kişiler hangi bölgede oturmak istiyorlarsa sitemize girerek o bölgeyi aratıp ev ilanlarına bakabilmektedir. Sürekli olarak güncellenen ilanlar ile Emlakjet, kiracılar için en uygun daireleri bulabilmelerini sağlamaktadır.

İstanbul Bağcılar Çınar Mahallesi kiralık daire arayanlara özel hazırladığımız bu yazı aracılığıyla bölge hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bağcılar, İstanbul’un eski yerleşim yerlerinden biridir. Çiftlik ve tarlalarla dolu iken hızlı göç ve kentleşmeye maruz kalan Bağcılar, 1992 yılından itibaren örnek belediyecilik hizmetleriyle eksiklerini gidermeyi başardı. Kısa zaman içinde İstanbul’un büyük bir köyü olmaktan modern bir ilçe olmaya yükseldi. İstanbul’un genç ilçelerinden olmasına rağmen kısa zamanda sosyal ve kültürel donatılara kavuştu. Bağcılar’ın mahallelerinde artık yüzme havuzları, kültür merkezleri, bilgi evleri, park ve bahçeleri bulunuyor. Bağcılar Belediyesi, kuruluşundan itibaren sunduğu hizmetlerle birçok alanda da öncü bir kurum oldu.

Çınar Mahallesi Kiralık Daire Bakanlara Bölgenin Kurumları

  • Özel Mavi Çınar Anaokulu, 3-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim vermektedir. Okulun amacı çocukların sosyal, psiko-motor, duygusal, bedensel, zihinsel yönden gelişmesini sağlarken, onların sorgulayan, çözüm üreten, kendine ve çevresine saygılı, vicdanlı çocuklar yetiştirmektir. Okul rehberlik hizmeti ile çocukların gelişimlerini sık sık takip etmektedir ve aileler için gerekli bilgilendirmeleri yapmaktadır. Okul tam gün eğitim programı uygulamaktadır. Tam gün eğitim saatleri 10.00-17.00 saatleri arasındadır. Çalışan aileler için ise 07:30-19:00 arasında öğrencilerimiz okulda bulunabilir. Yarım gün eğitim yoktur. Okulda bir adet uyku odası, bir yemekhane, bir bahçe ve bir de oyun alanı mevcuttur. Tel: 0212 963 20 79. 
  • Özel Bağcılar Kids Academy Europe Öyküm Anaokulu, eğitim sektöründe uzun yıllardır bulunan köklü bir kurumdur. 3-6 yaş aralığındaki çocuklara hizmet veren okul bilgiyi öğrencilere ezberletmek yerine onları araştırmaya, soruşturmaya ve düşünmeye teşvik etmektedir. Çınar Mah. 7/2 A Sok. No 18 Bağcilar/İstanbul.
  • Dündar Uçar Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi, Çınar Mahallesi 9. Sokak No:2 Bağcılar/İstanbul.
  • Dede Korkut İlkokulu, Çınar Mahallesi 17.sokak No3 Bağcılar/İstanbul.
  • Mng Kargo, Çınar, 5/6. Sok. 17/A, 34200 Bağcılar/İstanbul.
  • Çınar Market, Çınar, 9. Sok. No:47, 34200 Bağcılar/İstanbul.
  • Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çınar, 6. Sok. No:7, 34200 Bağcılar/İstanbul.
  • Yapı kredi, Çınar, Istanbul Cad 43/A, 34200 Bağcılar/İstanbul.

Siz de bu bölgeden ev sahibi olmayı düşünüyorsanız Çınar Mahallesi kiralık evler için listeleme sayfalarımıza göz atabilirsiniz.

Çınar Mahallesi Kiralık Daire Fiyatları

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 100 metrekare olarak karşımız çıkar. Çınar Mahallesi kiralık daire fiyatları 1.091 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 11 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 21 yıldır.

EmlakJet ile istediğiniz yerden ev arayabilirsiniz. Dilediğiniz bölgedeki ev ilanları sitemiz aracılığı ile sizlerle buluşuyor. Siz de emlakçıdan ya da sahibinden kiralık ev Çınar Mahallesi ilanlarına sitemizden bakabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.