Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bağcılar Kirazlı Mahallesi Kiralık Daire

araması için 6 ilan bulundu
search
Kirazlı Mahallesicancel
Bağcılarcancel
İstanbulcancel

Kirazlı Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Özel Bölge Rehberi 

İstanbul Bağcılar Kirazlı Mahallesi kiralık daire ilanlarına bakmadan önce bölge hakkında bilgi sahibi olmanız gerekebilir. Bu sebeple hazırladığımız bu bilgilendirme yazısında bilinmesi gereken önemli noktalara yer verdik. Akdeniz ve Karadeniz iklim yapıları arasında geçiş özelliği taşıyan ilçe iklimi, kimi dönemlerde kırsal iklim özellikleri taşır. En sıcak geçen ayların temmuz, ağustos ayları olduğu, Bağcılar ilçesi´nin en az yağış alan dönemleri de bu ayların oluşturduğu bilinmektedir. Ayrıca aralık ve ocak ayları en çok yağış alınan ancak en soğuk geçen dönemlerdir. İlçede 16 yılda 133 park yapılarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. 

Kirazlı Mahallesi Kiralık Daire Bakanlara Bölgenin Kurumları

  • Özel Zümrüdü Anka Anaokulu, 36-68 ay aralığındaki çocuklara eğitim vermektedir. Okulda sınıflar yaş gruplarına göre oluşturulmuştur ve sınıflar 15 kişi ile sınırlı tutulmuştur. 5-6 yaş grubu çocukların bulunduğu sınıfta ise şarkılar, dans ve drama etkinlikleri ile çocukların bilgi ve becerilerini geliştirilmesi amaçlanmıştır. Okul binasında yemekhaneler, oyun alanları, sınıflar ve tuvaletler gibi çocukların kullandığı her alan çocuklar için özenle düzenlenmiştir. Zübeyde Hanım Cad. 1226. Sok. 11/a Kirazlı / Bağcılar / İstanbul. Tel: 0 212 963 2084.
  • Özel Neşeli Afacanlar Anaokulu, 3 ile 6 yaş arasındaki çocuklara eğitim veren, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir kurumdur. Kurumun amacı çocukların içlerinde var olan potansiyeli açığa çıkarmak, geliştirmek, çevreye, insana, öğrenmeye karşı olumlu bakış açısına sahip, sorgulayıcı, araştırmacı, yaratıcılığı gelişmiş, yorumlayabilen çocuklar yetiştirmektir. Okulun hedefi öğrencileri fiziksel, bilişsel, araştıran, sorgulayan, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmektir. Kirazlı Mah. Mevlana Cad. No:86/88 Dükkan:2 Bağcılar/İstanbul.
  • Kirazlı İlkokulu, Kirazlı Mah. Belediye Cad. Doğan Sok. No1 Bağcılar/İstanbul.
  • Atatürk İlkokulu, Kirazlı Mah. Zübeyde Hanım Cad. Cengiz Sok. No8 Bağcılar/İstanbul.
  • Kirazlı Metro İstasyonu, Kirazlı Mah, 34100 Bağcılar/İstanbul.
  • Semih Eczanesi, Kirazlı, Siteler Sok. Posta kodu: 34210, 34210 Bağcılar/İstanbul.
  • Sürat Kargo kirazlı Şube, Kirazlı, No: 1206. Sok No:2, 34215 Bağcılar/İstanbul.
  • Doluca Eczanesi, Kirazlı, Hürriyet Cad. No:56, 34210 Bağcılar/İstanbul.
  • Üsküdar Devlet hastanesi, Kirazlı, Karani Sok. No:5, 34210 Bağcılar/İstanbul.

Siz de bu bölgede ev kiralamak istiyorsanız istediğiniz bölgeyi Kirazlı Mahallesi kiralık ev şeklinde aratarak sitemizden ilgili ilanlara isteğiniz zaman kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kirazlı Mahallesi Kiralık Daire Fiyatları

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 95 metrekare olarak karşımız çıkar. Kirazlı Mahallesi kiralık daire fiyatları 1.026 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 11 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 23 yıldır.

Kiralık ev için bütçenizi hazırladıysanız size en uygun evler EmlakJet’te. İlgili ilanlara göz atarken Bölgenin istediğiniz özelliklerdeki evlerine örneğin Kirazlı Mahallesi kiralık evler şeklinde aratarak listeleme sayfalarımız aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.