Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bağcılar Sancaktepe Mahallesi Satılık Ev

araması için 13 ilan bulundu
search
Sancaktepe Mahallesicancel
Bağcılarcancel
İstanbulcancel

Sancaktepe Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Rehberi

Emlakjet.com olarak satılık ev arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Sancaktepe Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi sahibi olarak konut satın alma tercihinde bulunabilirsiniz.

Sancaktepe Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul ilinin Bağcılar ilçesine bağlı Sancaktepe Mahallesi bulunduğu konum itibari ile her dönem vatandaşlar tarafından tercih edilmiştir. Sancaktepe satılık konut arayan kişiler mahallenin iklim eğitim, sağlık ve ulaşım imkanları hakkında detaylı araştırmalar yapmaktadır. Mahalleden konut arayışında olan çocuklu aileler yaptıkları araştırmalar sonucunda mahalle içerisinde beş adet eğitim kurumunun yer aldığı bilgisine ulaşmaktadır. Mahalle içerisinde yer alan eğitim kurumları: 50. Yıl Adnan Ötügen İlköğretim Okulu, Bağcılar Halk Eğitim Merkezi, Sancaktepe Eğitim Uygulama Okulu, Sancaktepe İlköğretim Okulu ve Yeşilbağ İlköğretim Okulu’dur. Günümüzde sağlık ihtiyaçları oldukça ön plana çıkmaktadır. Bu nedenle mahalleden konut arayan kişilerin bir diğer dikkat ettiği konu ise mahallenin sağlık imkanlarıdır. Mahalle içerisinde iki adet sağlık kuruluşu yer almaktadır. Bu sağlık kuruluşunun ismi ise Özel Yeni Umut Hastanesi ve Bağcılar Verem Savaş Dispanseri’dir. Sancaktepe Mahallesi satılık ev tercihinde bulunmayı düşünen kişiler yaptıkları araştırmalar sonucunda mahallenin ulaşım anlamında da oldukça avantajlı bir konumda yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır. Mahalle ulaşımında İETT otobüs, metrobüs ve minibüs hatlarından faydalanılmaktadır. Mahalle iklim koşulları bakımından da Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle de mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. 

Sancaktepe Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Nüfus ve Sokak Bilgisi

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre mahalle toplam nüfusu 19.260’tır. Mahalle nüfusunun 9 bin 606’sını erkek, 9 bin 654’ünü kadın nüfusu oluşturmaktadır. Sancaktepe Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahalle içerisinde konut tercihinde bulunabileceği 3 adet cadde ve 12 adet sokak bulunmaktadır. Bağcılar Sancaktepe Mahallesi satılık konut tercihinde bulunabileceğiniz sokaklar ve caddeler: Çarşı Caddesi, Fatih Caddesi, Osmangazi Caddesi, 10. Sokak, 12/1. Sokak, 12. Sokak, 14. Sokak, 15. Sokak, 16. Sokak, 3/5. Sokak, 3/7. Sokak, 4/1 A Sokak, 4/1. Sokak, 4/2. Sokak ve 6/4. Sokak’tır.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Bağcılar ilçesine bağlı Sancaktepe Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden İstanbul Bağcılar Sancaktepe Mahallesi uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek tercih etmek istediğiniz konuta hızlı keyifli bir şekilde karar vererek, konut satın almak tercihinde bulunabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.