Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Çankaya Bahçelievler Mahallesi Kiralık Daire

araması için 25 ilan bulundu
search
Bahçelievler Mahallesicancel
Çankayacancel
Ankaracancel

Bahçelievler Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin İlçe Tanıtım Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak bölgede ki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun evleri sizlere sunmak için oluşturduğumuz bu tanıtım rehberinde; bu defa Bahçelievler Mahallesi kiralık daire arayanlarımız için Ankara’nın Çankaya ilçesinin mahallerinden biri olan Bahçelievler Mahallesi’ne doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. Çankaya ilçesi, İç Anadolu Bölgesi’nde Ankara’ya bağlı bir ilçe olarak kuzeybatısındaki Yukarı Sakarya Bölümü’nde yer alır. Sınırları, doğudan ve kuzeydoğudan Ankara iline bağlı olan Mamak ve Altındağ, güneyden Gölbaşı, batıdan ise Etimesgut ilçeleriyle çizilmiştir. Tarih öncesi çok eski uygarlıklara ev sahipliği yapan Çankaya ilçesi sırasıyla Hattiler, Hititler, Frigyalılar, Lidyalılar, Pers İmparatorluğu, Makedonya Krallığı, Galatlar, Roma İmparatorluğu, Doğu Roma İmparatorluğu, Büyük Selçuklu İmparatorluğu, Anadolu Selçuklu Devleti, Ahiler, Osmanlı İmparatorluğu ve Türkiye Cumhuriyeti gibi devletlere ev sahipliği yapmıştır. İlçe, Ankara’da gerçekleştirilen kültürel organizasyonların merkezi konumunda yer alır. Bunlardan bazıları; Ankara Uluslararası Film Festivali, Ankara Uluslararası Tiyatro Festivali, Ankara Uluslararası Müzik ve Ankara Caz Festivalleri’dir. Bu ilçeye bağlı olan Bahçelievler Mahallesi ise 2020 yılı TUİK son nüfus bilgilerine göre 11.654 nüfusa sahip olup Çankaya’nın kalabalık nüfuslu mahallerinden biri olarak yerini almaktadır. 

 

Bahçelievler Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Kurum, Etkinlik ve Ulaşım Bilgileri

Memur veya çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise Çankaya ilçesinin Bahçelievler Mahallesi’ne ait yakın civarlarda ki başlıca bilmeniz gereken ve ihtiyaç duyabileceğiniz resmi ve özel kurumlar şunlardır: 

Bahçelievler Mahallesi’ne ait 2 tane devlet kurumu bulunmaktadır. Bunlar;

  • Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı, Bahçelievler Mahallesi, Bahriye Üçok Parkı İçi, 0312 213 37 67,

  • SGK Beşevler Müdürlüğü, Bahçelievler Mahallesi, Azerbaycan Caddesi, Çankaya/Ankara.

Bahçelievler Mahallesi’ne ait 5 tane eğitim kurumu bulunmaktadır. Bunlar;

  • Özel Beşevler Sevinç Abla Anaokulu,

  • Özel Kırmızı Nar Kreş Gündüz Bakımevi,

  • İMKB Alpaslan Ortaokulu,

  • Özel Fencebir Anadolu Lisesi,

  • Özel Ankara Odtülüler Anadolu Lisesidir.

Çankaya Bahçelievler Mahallesi kiralık konut arayanlar için bu bölgeye ilçe dışı ve mahalle içi ulaşım, yakın çevreden EGO Hattı, Taksi ve Minibüs aracılığı ile sağlanmaktadır. 

 

Bahçelievler Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin İlçe Konut Fiyat Bilgisi

Emlakjet’in kiralık ev fiyatları doğrultusunda oluşturduğumuz Çankaya ilçesinin Bahçelievler Mahallesi’ne ait fiyatlar, dairelerin konumuna, yaşına, metrekaresine, oda sayılarına, otobüs duraklarına, manzarasına, etkinlik alanlarına, okullara, hastanelere veya devlet kurumlarına olan yakınlıklarına göre değişimler gösterebilir. Dilerseniz bu evleri Bahçelievler Mahallesi’nde eşyalı veya eşyasız şekilde bulabilirsiniz. Eğer ki memur veya çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise örneğin; Çankaya’nın merkez bir mahallesinden ev kiralayıp Bahçelievler Mahallesi’ne gün içerisinde belli saatlerde gelen toplu taşıma araçlarıyla ulaşıp kendinize farklı alternatif çözümler de üretebilirsiniz. Eğer Çankaya ilçesinin Bahçelievler Mahallesi’nde kiralık konut, bina, arsa, müstakil ev veya dükkan tutmak gibi bir fikriniz var ise bu konuda daha detaylı bir yardım almak için Emlakjet.com listeleme sayfasına Ankara Çankaya Bahçelievler Mahallesi kiralık konut sahibinden yazarak istediğiniz kriterlerde ki evleri seçeneklerden filtreleyip emlakçılarımız veya ev sahiplerimizle iletişime geçebilirsiniz. 

 

Ankara Bahçelievler Kiralık Daire

Aradığınız evi en kısa sürede güvenle bulabilmek için en doğru yerdesiniz. Ankara Bahçelievler  kiralık daire ilanlarına EmlakJet'ten ulaşabilirsiniz. Ankara Bahçelievler kiralık daire arayışınızda aradığınız özellikteki evleri bulabilirsiniz. Satılık daire arayışınızda sıfır yapılar, birkaç yıl içerisinde yapılmış yapılar ya da daha eski binalara uygun fiyatlı seçenekler ile sahip olabilirsiniz. Her geçen gün daha da gelişen Beylikdüzü sizin ihtiyaç ve beklentilerinize uygun konutlara ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki sosyal hayat, ulaşım ve alışveriş olanakları ile ön plana çıkan Ankara Bahçelievler  kiralık daire ilanlarını keşfetmek için EmlakJet'te yer alan ilanları inceleyin. 

 

Ankara Bahçelievler Kiralık Daire Fiyatları

Ankara Bahçelievler kiralık daire fiyatları arasında bütçenize en uygun olan evi bulabilirsiniz. Gittikçe gelişen bölgede satılık daire fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişiyor. Evin metrekaresi, konumu, oda sayısı, ısıtması, bina yaşı, asansörünün olup olmaması, bulunduğu kat ve sahip olduğu diğer ek özelliklere göre dairelerin fiyatları değişmektedir. Beklentilerinize ve bütçenize en uygun evi bulmak için sayfadaki ilanları inceleyebilirsiniz. 

 

Ankara Bahçelievler Kiralık Daire İlanları

EmlakJet'te yer alan sahibinden Ankara Bahçelievler  kiralık daire ilanlarının inceleyerek hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Sitemizde yer alan ilanlar arasından sizin için en ideal eve sahip olabilirsiniz. Kriterlerinize ve bütçenize uygun ev ilanları EmlakJet'te sizleri bekliyor. 

 

Ankara Bahçelievler Kiralık Daire 3+1

Ankara Bahçelievler  kiralık daire 3+1 ilanlarını sitemizden inceleyebilirsiniz. Ailenizle geniş ve ferah bir evde yaşamak için 3 oda ve 1 salon ev arayışında iseniz doğru adrestesiniz. EmlakJet'teki 3+1 ilanları ile istediğiniz bölgede aradığınız kriterlere uygun daireleri kolayca bulabilirsiniz. Aradığınız 3 oda bir salon daire ilanları ile istediğiniz eve kavuşun!

 

Ankara Bahçelievler Kiralık Daire 2+1

Ankara Bahçelievler  kiralık daire 2+1 ilanları sitemizde sizleri bekliyor. EmlakJet sahibinden 2+1 satılık daire ilanları ile sizi aradığınız eve kavuşturuyor. Uygun fiyatlı ilanlar, aradığınız konumda, istediğiniz metrekarede incelenmek üzere sayfamızda sizleri bekliyor. EmlakJet aracılığıyla daire sahipleriyle doğrudan iletişime geçebilir ve daireler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aile dostu ve uygun fiyatlı 2 oda 1 salon ev ilanlarını sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

 

Ankara Bahçelievler  Kiralık Daire 1+1

Ankara Bahçelievler  kiralık daire 1+1 ilanları ile aradığınız eve sahip olabilirsiniz. 1 oda 1 salondan oluşan evler için sayfamızdaki ilanları inceleyebilirsiniz. Daha çok öğrenciler, tek yaşayanlar ya da çocuksuz aileler tarafından tercih edilen 1+1 dairelere daha çok modern konut yapılarında ve rezidanslarda rastlanıyor. Bu yapı tipinde genel olarak mutfak salonun içinde yer alıyor. EmlakJet tarafından sizin için hazırlanan ilanlar aracılığıyla aradığınız o dairede yaşamaya başlayabilirsiniz. 

 

Ankara Bahçelievler  Kiralık Daire Bakarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Sahibinden Ankara Bahçelievler kiralık daire ararken, dikkatli bir şekilde hareket etmek oldukça önemlidir. Satılık daire arayışınızda ilk olarak, bütçenizi net bir şekilde belirlemelisiniz. Ardından, konum faktörüne dikkat etmelisiniz. Dairenin bulunduğu bölgenin güvenliği, ulaşım imkanları, altyapı olanakları, işyerinize ya da okula olan uzaklığı gibi faktörlere de dikkat etmelisiniz. Dairenin fiziksel durumunu da incelemek de gereklidir. Yapısal problemler ya da bakım gerektiren alanlar ilerleyen dönemlerde size ek masraflar çıkarabilir. Evde yaşamaya başlamadan önce eve ne kadar masraf yapılacağını belirlemelisiniz. Ayrıca tapu ve diğer tüm hukuki belgelerin eksiksiz ve güncel olduğundan emin olmalısınız. Yaşayacağınız ya da yatırım yapacağınız evi seçerken acele etmek yerine detaylı araştırma yapmak sizi ilerleyen zamanlarda oluşabilecek problemlerden kurtaracaktır.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Çankaya Kiralık Daire
100. Yıl Mahallesi Kiralık Daire50. Yıl Mahallesi Kiralık DaireAhlatlıbel Mahallesi Kiralık DaireAkarlar Mahallesi Kiralık DaireAkpınar Mahallesi Kiralık DaireAlacaatlı Mahallesi Kiralık DaireAnıttepe Kiralık DaireAnıttepe Mahallesi Kiralık DaireArka Topraklık Mahallesi Kiralık DaireAşağı İmrahor Mahallesi Kiralık DaireAşağı Öveçler Mahallesi Kiralık DaireAşıkpaşa Mahallesi Kiralık DaireAta Mahallesi Kiralık DaireAydınlar Mahallesi Kiralık DaireAyrancı Kiralık DaireAyrancı Mahallesi Kiralık DaireAziziye Mahallesi Kiralık DaireBademlidere Mahallesi Kiralık DaireBağcılar Mahallesi Kiralık DaireBahçelievler Kiralık DaireBahçelievler Mahallesi Kiralık DaireBalgat Kiralık DaireBalgat Mahallesi Kiralık DaireBarbaros Mahallesi Kiralık DaireBayraktar Mahallesi Kiralık DaireBeysukent Kiralık DaireBeytepe Mahallesi Kiralık DaireBilkent/Bilkentplaza/Beytepe Kiralık DaireBirlik Mahallesi Kiralık DaireBoztepe Mahallesi Kiralık DaireBüyükesat Mahallesi Kiralık DaireCebeci Kiralık DaireCebeci Mahallesi Kiralık DaireCevizlidere Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇamlıtepe Mahallesi Kiralık DaireÇankaya Mahallesi Kiralık DaireÇavuşlu Mahallesi Kiralık DaireÇayyolu/Ümitköy Kiralık DaireÇayyolu Mahallesi Kiralık DaireÇiğdem Mahallesi Kiralık DaireÇukurambar Mahallesi Kiralık DaireDevlet Mahallesi Kiralık DaireDikmen Kiralık DaireDilekler Mahallesi Kiralık DaireDodurga Mahallesi Kiralık DaireDoğuş Mahallesi Kiralık DaireDumlupınar Mahallesi Kiralık DaireEhlibeyt Mahallesi Kiralık DaireEmek Mahallesi Kiralık DaireErtuğrulgazi Mahallesi Kiralık DaireErzurum Mahallesi Kiralık DaireEsatoğlu Mahallesi Kiralık DaireEti Mahallesi Kiralık DaireEvciler Mahallesi Kiralık DaireFakülteler Mahallesi Kiralık DaireFidanlık Mahallesi Kiralık DaireGaziosmanpaşa Kiralık DaireGaziosmanpaşa Mahallesi Kiralık DaireGökkuşağı Mahallesi Kiralık DaireGöktürk Mahallesi Kiralık DaireGüvenevler Mahallesi Kiralık DaireGüzeltepe Mahallesi Kiralık DaireHarbiye Mahallesi Kiralık DaireHilal Mahallesi Kiralık DaireHuzur Mahallesi Kiralık DaireHürriyet Kiralık Daireİleri Mahallesi Kiralık Daireİlkadım Mahallesi Kiralık Daireİlkbahar Mahallesi Kiralık Daireİlker Mahallesi Kiralık Daireİncesu Mahallesi Kiralık Daireİşçi Blokları Mahallesi Kiralık DaireKarahasanlı Mahallesi Kiralık DaireKarapınar Mahallesi Kiralık DaireKarataş Mahallesi Kiralık DaireKavaklıdere Kiralık DaireKavaklıdere Mahallesi Kiralık DaireKazım Özalp Mahallesi Kiralık DaireKeklik Pınarı Mahallesi Kiralık DaireKırkkonaklar Kiralık DaireKırkkonaklar Mahallesi Kiralık DaireKızılay Kiralık DaireKızılay Mahallesi Kiralık DaireKızılırmak Mahallesi Kiralık DaireKocatepe Kiralık DaireKocatepe Mahallesi Kiralık DaireKonutkent Mahallesi Kiralık DaireKorkutreis Mahallesi Kiralık DaireKoru Mahallesi Kiralık DaireKömürcü Mahallesi Kiralık DaireKüçükesat Kiralık DaireKüçükesat Mahallesi Kiralık DaireKültür Mahallesi Kiralık DaireMalazgirt Mahallesi Kiralık DaireMaltepe Kiralık DaireMaltepe Mahallesi Kiralık DaireMebusevleri Mahallesi Kiralık DaireMerkez Kiralık DaireMeşrutiyet Mahallesi Kiralık DaireMetin Akkuş Mahallesi Kiralık DaireMetin Oktay Mahallesi Kiralık DaireMimar Sinan Mahallesi Kiralık DaireMuhsin Ertuğrul Mahallesi Kiralık DaireMurat Mahallesi Kiralık DaireMustafa Kemal Mahallesi Kiralık DaireMutlukent Mahallesi Kiralık DaireMürsel Uluç Mahallesi Kiralık DaireNaci Çakır Mahallesi Kiralık DaireNamık Kemal Mahallesi Kiralık DaireNasuh Akar Mahallesi Kiralık DaireODTÜ Kiralık DaireOğuzlar Mahallesi Kiralık DaireOran Mahallesi Kiralık DaireOrta İmrahor Mahallesi Kiralık DaireOsman Temiz Mahallesi Kiralık DaireÖn Cebeci Mahallesi Kiralık DaireÖveçler Kiralık DaireÖveçler Mahallesi Kiralık DaireÖvüçler Kiralık DaireProf. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Kiralık DaireRemzi Oğuz Arık Mahallesi Kiralık DaireSağlık Mahallesi Kiralık DaireSancak Mahallesi Kiralık DaireSeyranbağları Mahallesi Kiralık DaireSıhhiye/Zafer Kiralık DaireSıhhiye Kiralık DaireSokullu Mehmet Paşa Mahallesi Kiralık DaireSöğütözü Mahallesi Kiralık DaireŞehit Cengiz Karaca Mahallesi Kiralık DaireŞehit Cevdet Özdemir Mahallesi Kiralık DaireTınaztepe Mahallesi Kiralık DaireTohumlar Mahallesi Kiralık DaireTopraklık/Kurtuluş Kiralık DaireTopraklık Mahallesi Kiralık DaireTunalı Hilmi Kiralık DaireTuran Güneş Kiralık DaireUmut Mahallesi Kiralık DaireÜmit Mahallesi Kiralık DaireÜniversiteler Mahallesi Kiralık DaireYakupabdal Mahallesi Kiralık DaireYaşamkent Mahallesi Kiralık DaireYayla Mahallesi Kiralık DaireYeşilkent Mahallesi Kiralık DaireYıldızevler Mahallesi Kiralık DaireYıldız Kiralık DaireYukarı Bahçelievler Mahallesi Kiralık DaireYukarı Dikmen Mahallesi Kiralık DaireYukarı Öveçler Mahallesi Kiralık DaireYücetepe Mahallesi Kiralık DaireZafertepe Kiralık DaireZafertepe Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.