Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Elmadağ Hasanoğlan Bahçelievler Mahallesi Satılık Daire

araması için 6 ilan bulundu
search
Hasanoğlan Bahçelievler Mahallesicancel
Elmadağcancel
Ankaracancel

Hasanoğlan Bahçelievler Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Şehir Rehberi

Hayalinizdeki evi satın almadan hemen önce bölge hakkındaki detaylı güncel bilgilere ulaşabileceğiniz şehir rehberimiz sizlere yardımcı oluyor. Emlakjet’in ziyaretçilerine özel hazırladığı şehir rehberi, Hasanoğlan Bahçelievler Mahallesi satılık daire arayanların bölge hakkında detaylı bilgi sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Hasanoğlan Bahçelievler Mahallesi, Türkiye’nin Ankara ilinin Elmadağ ilçesinin Hasanoğlan semtine bağlı olan ilçenin en kalabalık nüfusuna sahip mahallesidir. Hasanoğlan Bahçelievler Mahallesinde ev arayanlar için mahallenin 2020 güncel nüfus sayım verilerine göre nüfusu; 7.719 kişidir. Mahallenin çevresinde Şehitlik, İstasyon, Muzaffer Ekşi, Hasanoğlan Havuzbaşı ve Lalabel Mahalleleri bulunmaktadır. Güneyinde Mamak ilçesiyle sınırdır. Mahallenin ortasından D200 Ankara Kırıkkale karayolu geçmektedir.

Elmadağ ilçesi, İç Anadolu Bölgesi’nin Yukarı Sakarya Bölümü’nde konumlanmış olan Ankara’nın doğusunda Kırıkkale il sınırında bulunmaktadır. İsmini kuzeydoğu eteklerinde kurulduğu Elmadağ’dan almıştır. Bölgenin tarihi Frigler’e kadar uzanmaktadır. Ankara il merkezine yaklaşık 41 kilometre mesafededir. İklim şartları kışları soğuk ve sert geçmekte olan karasal iklim özelliklerini taşır. Kar yağışları Kasım ayından Nisan ayına kadar devam etmektedir. Bölge coğrafyasının yüksek dağlarla çevrili olmasından kaynaklı olarak gündüz gece ve yaz kış sıcaklık farklılıkları yüksek olur. İlçenin toplamda nüfusu 45.122 kişidir.

Hasanoğlan Bahçelievler Mahallesi Satılık Daire Düşünenler İçin Konut Piyasası

Ev satın almadan önce bölgedeki ev fiyatlarını, ortalama kira gelirlerini, satış rakamlarını, ortalama birim fiyatlarını ve konut amortisman sürelerini bilmek oldukça önemlidir. Hasanoğlan Bahçelievler Mahallesinde satılık ev arayanlar için Emlakjet’in Bölge Raporundan faydalandığımız 2021 yılı Nisan ayı güncel konut piyasa bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz. Hasanoğlan Bahçelievler Mahallesinin satılık konut arayışında olanlar için bölgenin genel piyasa bilgileri ortalaması şu şekildedir;

-Konutun ortalama satış fiyatı; 211.250 TL,

-Konutun ortalama metrekare alanı; 130 metrekare,

-Konutun ortalama birim satış fiyatı; 1.625 TL,

-Konutun ortalama kira getirisi; 740 TL,

-Konutun ortalama amortisman süresi; 26 yıldır.

Hayalinizdeki evi satın almadan önce bulunduğu bölgeye daire fiyat karşılaştırması yapmak daha avantajlı olacaktır. Her bölgenin ortalama konut satış verilerinin olmasının yanı sıra, satın alacağınız dairenin sahip olduğu imkan ve avantajlara göre fiyatlarda farklılık görülebileceğini unutmayınız. Dairenin bulunduğu semt, manzarası, daire tipi, bulunduğu sitenin özellikleri ve diğer tüm yan olanaklar ile fiyatlar değişim göstermektedir. Satın alma işlemlerini tamamlarken dairenin görünümü ile tapu bilgilerinde yer alan özelliklerinin eşleşme gerçekleştirmesine dikkat ediniz.

Hasanoğlan Bahçelievler Mahallesi Satılık Daire Arayışında Olanlar İçin Bölgedeki Önemli Kurumlarının Adresleri

Elmadağ ilçesine bağlı olan Hasanoğlan Bahçelievler Mahallesinde ev arayanlar için ilçede bulunan önemli kurumların adres bilgilerini sizler için derledik.

-Hasanoğlan Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı; Hasanoğlan Bahçelievler, 06780 Elmadağ/Ankara.

-T.C. Elmadağ Belediyesi; Yenice, Haydar Manav Cad. No: 11, 06780 Elmadağ/Ankara

-Dr. Hulusi Alataş Elmadağ Devlet Hastanesi; Yenice, Soğukpınar Sk. No:3, 06780 Elmadağ/Ankara

-Elmadağ Adliyesi; İsmetpaşa, Bülent Ecevit Cad. No:1, 06780 Elmadağ/Ankara.

-Elmadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü; Kemalpaşa, Cumhuriyet Cad. No:56, 06780 Elmadağ/Ankara.

Ankara Elmadağ Hasanoğlan Bahçelievler Mahallesi satılık sahibinden daire arayışında olanlar için Emlakjet’in tecrübeli emlak ofislerinin ya da danışmanlarının ilanlarını ilan listeleme sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.