Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Başakşehir Başakşehir Mahallesi Satılık Ev

araması için 94 ilan bulundu
search
Başakşehir Mahallesicancel
Başakşehircancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Başakşehir Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlara Mahalle Rehberi

Emlakjet.com ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Başakşehir Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Başakşehir Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Başakşehir Mahallesi’nin toplam nüfusu 63 bin 412’dir. Mahalle nüfusunun 31 bin 478’ini erkek, 31 bin 934’ünü kadın nüfusu oluşturmaktadır. Başakşehir Mahallesi satılık konut arayan kişilerin mahallede konut tercihinde bulunabileceği 16 adet cadde ve 43 adet sokak bulunmaktadır. Mahalleden konut arayan kişiler mahallenin iklim koşulları ve ulaşım imkanları hakkında detaylı araştırmalar yapmaktadırlar. Mahalle ulaşımında otobüs ve metro kullanılmaktadır. Başakşehir Mahallesi satılık ev arayan kişilerin mahalle ulaşımında kullanabileceği araçlar: 

  • 146B Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 146E Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 146M Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 78ZB Numaralı Otobüs Hattı ve
  • M3 Numaralı Metro Hattı’dır.

Başakşehir Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Bilgileri

Mahalle içerisinden konut tercihinde bulunmayı düşünen kişiler mahallenin eğitim imkanları hakkında detaylı araştırmalar yürütmektedir. Mahalle eğitim imkanları ve eğitim kadrosu bakımından oldukça başarılıdır. Başakşehir Mahallesi satılık daire tercihinde bulunmayı düşünen kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği 4 adet eğitim kurumu yer almaktadır. Bu eğitim kurumlarının isimleri: 

  • Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu: Başakşehir, Cihangir Sk. No:10, 34480 Başakşehir/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 485 12 78 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Dr. Ahad Andıcan İlköğretim Okulu: Başakşehir, Başak Mahallesi, Selçuklu Caddesi No:1, Göçmen Konutları, İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 485 09 50 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Esma Hatun Kreşi: Başakşehir, Cihangir Sk. No:2, 34306 İkitelli Osb/Başakşehir/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için okulu arayabilirsiniz.
  • Nurettin Topçu İlköğretim Okulu: Başakşehir, Mehmet Akif Ersoy Caddesi No 17, Başakşehir 2. Etap, 34306 İstanbul. Okul hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 485 47 25 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Başakşehir Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Sağlık Bilgileri

Mahalleden konut tercih etmek isteyen kişiler mahallenin sağlık imkanları hakkında da detaylı araştırmalar yürütmektedir. Mahalle içerisinde 1 adet sağlık kurumu yer almaktadır. Bu sağlık kurumu:

Başakşehir Toplum Sağlığı Merkezi: Başakşehir, Şair Erdem Beyazıt Caddesi, Onurkent Sağlık Kompleksi Kat: 2 No: 4, İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 549 57 94 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul iline bağlı Başakşehir Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden İstanbul Başakşehir Mahallesi uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.