Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Yenimahalle Batı Sitesi Mahallesi Kiralık Daire

araması için 21 ilan bulundu
search
Batı Sitesi Mahallesicancel
Yenimahallecancel
Ankaracancel

Batı Sitesi Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Batı Sitesi Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Batı Sitesi Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Batı Sitesi Mahallesi; Ankara ilinin Yenimahalle ilçesinin Batıkent semtine bağlı olan bir mahalledir. Güncel nüfus bilgilerine göre Batı Sitesi Mahallesi’nde 12.291 kişi yaşamaktadır. Mahalle içerisinde İstanbul yolu kenarında çeşitli iş merkezleri, grossmarket ve Gersan Sanayi Bölgesi bulunmaktadır.

Batı Sitesi Mahallesi Ulaşım Olanakları

Batı Sitesi Mahallesi kiralık daire arayan okurlarımız için mahallenin ulaşım olanaklarını derledik. Batı Sitesi Mahallesi ulaşımı Yenimahalle’ye gelen hatlar aracılığıyla sağlanmaktadır. Batı Sitesi Mahallesine otobüs ve metro aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. Mahalleye ulaşım sağlayabileceğiniz bazı otobüs hatlarının listesi şu şekildedir:

  • 295: Batıkent Metro-Modernkent-Kardelen

  • 500: Osb Törekent Metro-Batıkent Metro İstasyonu

  • 297-7: Mutlu Mahallesi-Batıkent (ÖHO)

Batı Sitesi Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Yenimahalle Batı Sitesi Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumlarını araştırdık. Batı Sitesi Mahallesi’nde “Türkan Azmi Köksoy İlkokulu”, “Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi” ve “Dr. Ufuk Ege Anaokulu” bulunmaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız Yenimahalle’de bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. Yenimahalle’de özel okullar ve devlet okullarının toplamında 381 okul bulunmaktadır. Batı Sitesi Mahallesini içerisinde bulunduran Yenimahalle ilçesinde; 9 adet Anaokulu, 43 adet İlkokul, 19 adet ortaokul ve 45 adet Lise olmak üzere 116 devlet eğitim kurumu bulunmaktadır.

Yenimahalle Batı Sitesi Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Ankara Yenimahalle Batı Sitesi Mahallesi kiralık daire fiyatları ortalama aylık 1.256 Türk Lirasıdır. Bölgede kiralık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı aylık olarak yaklaşık 10 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Ankara Yenimahalle Batı Sitesi Mahallesi kiralık dairelerin ortalama büyüklüğü yaklaşık 120 metrekaredir. Ankara’nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Yenimahalle Batı Sitesi Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.














İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Yenimahalle Kiralık Daire
25 Mart Mahallesi Kiralık DaireA.O.Çiftliği(Aoç) Kiralık DaireAnadolu Mahallesi Kiralık DaireAşağı Yahyalar Mahallesi Kiralık DaireAta Mahallesi Kiralık DaireAvcılar Mahallesi Kiralık DaireAvcılar Mahallesi Kiralık DaireBarış Mahallesi Kiralık DaireBarıştepe Mahallesi Kiralık DaireBatıkent Kiralık DaireBatı Sitesi Mahallesi Kiralık DaireBeştepe Mahallesi Kiralık DaireBurç Mahallesi Kiralık DaireÇamlıca Mahallesi Kiralık DaireÇarşı Mahallesi Kiralık DaireÇiğdemtepe Mahallesi Kiralık DaireDemetevler Kiralık DaireDemetevler Mahallesi Kiralık DaireDemetgül Mahallesi Kiralık DaireDemetlale Mahallesi Kiralık DaireEmniyet Mahallesi Kiralık DaireErgazi Mahallesi Kiralık DaireErgenekon Mahallesi Kiralık DaireEsentepe Mahallesi Kiralık DaireGayret Mahallesi Kiralık DaireGazi Mahallesi Kiralık DaireGüventepe Mahallesi Kiralık DaireGüzelyaka Mahallesi Kiralık DaireIşınlar Mahallesi Kiralık Daireİlkyerleşim Mahallesi Kiralık Daireİnönü Mahallesi Kiralık Daireİstasyon Kiralık Daireİvedikköy Mahallesi Kiralık Daireİvedik OSB Mahallesi Kiralık DaireKaletepe Mahallesi Kiralık DaireKaracakaya Mahallesi Kiralık DaireKardelen Mahallesi Kiralık DaireKarşıyaka Kiralık DaireKarşıyaka Mahallesi Kiralık DaireKayalar Mahallesi Kiralık DaireKentkoop Mahallesi Kiralık DaireKuzey Yıldızı Mahallesi Kiralık DaireMacun Mahallesi Kiralık DaireMehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık DaireMemlik Mahallesi Kiralık DaireOstim Kiralık DaireOstim Mahallesi Kiralık DaireOstim OSB Mahallesi Kiralık DaireÖzevler Mahallesi Kiralık DairePamuklar Mahallesi Kiralık DaireRagıp Tüzün Mahallesi Kiralık DaireSerhat Mahallesi Kiralık DaireSusuz Mahallesi Kiralık DaireŞentepe Kiralık DaireTepealtı Mahallesi Kiralık DaireTurgut Özal Mahallesi Kiralık DaireUğur Mumcu Mahallesi Kiralık DaireVarlık Mahallesi Kiralık DaireYakacık Mahallesi Kiralık DaireYeni Batı Mahallesi Kiralık DaireYeniçağ Mahallesi Kiralık DaireYenimahalle Kiralık DaireYeşilevler Mahallesi Kiralık DaireYukarı Yahyalar Mahallesi Kiralık DaireYunus Emre Mahallesi Kiralık DaireYuvaköy Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.