Emlakjet

Bayındır Hatay Mahallesi Satılık Daire

araması için 2 ilan bulundu
search
Hatay Mahallesicancel
Bayındırcancel
İzmircancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Hatay Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Rehberi

 

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Hatay Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Hatay Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler. 

 

İzmir ili Hatay Mahallesi nüfusu toplam 548’dir. Bu nüfusun 287’si Erkek, 261’i Kadın’dır.

 

Hatay Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

 

Hatay Mahallesi’nin bağlı olduğu Bayındır ilçesi, Kral Yolu üzerinden bulunan Efes-Sard arasındaki önemli noktalardan birisidir. Araştırmalar, tarihi geçmişinde; MÖ 2000’de Hititlerin, 700’de Frigya ve Lidyalıların, 300’de Roma İmparatorluğu’nun, 395’te Doğu Roma İmparatorluğu’nun, 1084’te Selçukluların, 1308-1425’te Aydınoğullarının ve 1425’ten itibaren de Osmanlı Devleti’nin bu topraklar üzerinde hakimiyet kurduğunu ortaya koymaktadır. İlçenin ekonomik yapısı tarım ve hayvancılık üzerinedir. Bayındır ilçesine bağlı olan Hatay Mahallesi’nin sınırları ise; kuzeyden Bayındır’ın Kızılcaağaç Mahallesi, güneyden Bayındır'ın Sadıkpaşa Mahallesi ve doğudan ise Bayındır’ın Hacı İbrahim Mahallesi ile çevrilmiştir. 

 

Hatay Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Bölgenin Ulaşım Olanakları

 

Hatay Mahallesi satılık daire arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik.  İzmir, önemli tarihi geçmişi ve Ege Denizi’nin muhteşem manzaralarından kendine pay alan konumuyla hem karayolu hem demiryolu hem denizyolu hem de havayolu ulaşım imkanına sahip Türkiye’nin gelişmiş ulaşım ağına sahip şehirlerinden biridir. İzmir ili Hatay Mahallesi’ne veya Bayındır ilçesine gitmek isteyen ziyaretçiler bu ulaşım olanaklarının bazılarından yararlanarak ilçeye veya mahalleye ulaşım sağlayabilirler. İzmir ili Hatay Mahallesi’ne uçakla gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken havalimanı, Gaziemir ilçesindeki Adnan Menderes Havalimanı’dır. İzmir’e iniş yapan ziyaretçiler, havalimanında bulunan servis araçlarıyla İzmir’in şehir merkezine veya Bayındır'a ulaşım sağlayabilirler. Havalimanı, Bayındır'a ortalama 50 dakika uzaklıkta yer almaktadır. İzmir, Türkiye’nin gelişmiş şehirlerinden biri olduğundan, karayolu üzerinden de neredeyse tüm şehirlerden hareket eden otobüsler ile rahatça ulaşım sağlanabilmektedir. İzmir’e demiryolu üzerinden ise İzmir Mavi Tren Hattı ile yakın çevre illerden rahat bir şekilde ulaşım sağlanabilir olup Türkiye’nin diğer uzak noktalarından demiryolu ulaşımı gerçekleştirmek mümkün olmamaktadır. Hatay Mahallesi’ne; ilçe merkezinden sık sık geçen Hatay Mahallesi otobüslerinden veya minibüslerinden herhangi biri ile ulaşabilirsiniz. Bayındır ilçe merkezine ulaşabilmek için aşağıdaki alternatif ulaşım araçlarından birini kullanabilirsiniz:

 

- 727 Bayındır - Torbalı Aktarma Merkezi Eshot Otobüs Hattı

- 787 Osmanlar - Bayındır Eshot Otobüs Hattı

- 793 Balcılar - Bayındır Eshot Otobüs Hattı

 

Hatay Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahallenin Eğitim Kurumu Bilgisi

 

Hatay Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Hatay Mahallesi’nde okul bulunmamaktadır. Bu mahalleye yakın konumda bulunan bazı merkez okullar şu şekildedir:

 

- Hacı İsmail Akdağ İmam Hatip Ortaokulu - Sadıkpaşa Mahallesi

- Bayındır Alparslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Mithatpaşa Mahallesi

- Bayındır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Sadıkpaşa Mahallesi

 

Hatay Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

 

Emlakjet.com verilerine göre İzmir Hatay Mahallesi satılık daire fiyatı 2022 yılında ortalama 795.648 Türk Lirası olarak ölçülmüştür. İzmir Hatay Mahallesi satılık konutların ortalama büyüklüğü ise 128 metrekaredir. İzmir il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Hatay Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Bayındır Satılık Daire
Alankıyı Mahallesi Satılık DaireAlanköy Mahallesi Satılık DaireArıkbaşı Mahallesi Satılık DaireAtatürk Mahallesi Satılık DaireBalcılar Mahallesi Satılık DaireBayındır Satılık DaireBıyıklar Mahallesi Satılık DaireBuruncuk Mahallesi Satılık DaireCamii Mahallesi Satılık DaireCanlı Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇamlıbel Mahallesi Satılık DaireÇenikler Mahallesi Satılık DaireÇınardibi Mahallesi Satılık DaireÇınar Mahallesi Satılık DaireÇırpı Cami Mahallesi Satılık DaireÇırpı Satılık DaireÇiftçigediği Mahallesi Satılık DaireDemircilik Mahallesi Satılık DaireDereköy Mahallesi Satılık DaireDernekli Mahallesi Satılık DaireElifli Mahallesi Satılık DaireErgenli Mahallesi Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireFırınlı Mahallesi Satılık DaireGaziler Mahallesi Satılık DaireHacı Beşir Mahallesi Satılık DaireHacı İbrahim Mahallesi Satılık DaireHasköy Mahallesi Satılık DaireHatay Mahallesi Satılık DaireHavuzbaşı Mahallesi Satılık DaireHisarlık Mahallesi Satılık Daireİbrahimçavuş Mahallesi Satılık DaireKabaağaç Mahallesi Satılık DaireKarahalilli Mahallesi Satılık DaireKarahayıt Mahallesi Satılık DaireKarapınar Mahallesi Satılık DaireKaraveliler Mahallesi Satılık DaireKızılcaağaç Mahallesi Satılık DaireKızılcaova Mahallesi Satılık DaireKızılkeçili Mahallesi Satılık DaireKızıloba Mahallesi Satılık DaireKurt Mahallesi Satılık DaireLütuflar Mahallesi Satılık DaireMektep Mahallesi Satılık DaireMithatpaşa Mahallesi Satılık DaireNecati Uza Mahallesi Satılık DaireOrta Mahallesi Satılık DaireOsmanlar Mahallesi Satılık DairePınarlı Mahallesi Satılık DaireSadıkpaşa Mahallesi Satılık DaireSarıyurt Mahallesi Satılık DaireSöğütören Mahallesi Satılık DaireTokatbaşı Mahallesi Satılık DaireTuran Mahallesi Satılık DaireYakacık Mahallesi Satılık DaireYakapınar Mahallesi Satılık DaireYenice Mahallesi Satılık DaireYeni Mahallesi Satılık DaireYeşilova Mahallesi Satılık DaireYusuflu Mahallesi Satılık DaireZeytinova Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.