Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bornova Erzene Mahallesi Satılık Daire

araması için 44 ilan bulundu
search
Erzene Mahallesicancel
Bornovacancel
İzmircancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

İzmir Bornova Erzene Mahallesi Satılık Daire Arayanlar için Arama Rehberi

Emlakjet güvencesiyle Bornova Erzene mahallesi en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Bornova Erzene mahallesi satılık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

Bornova Erzene Satılık Daire

Bornova Erzene Mahallesi satılık daire arayanlar için Erzene mahallesi, İzmir’in Bornova ilçesine bağlı bir mahalledir. Bornova, Türkiye'nin İzmir ilinin bir ilçesidir. Bornova, Türkiye'nin İzmir ilinin bir ilçesidir. İlçenin doğusunda Kemalpaşa, güneyinde Buca, batısında Konak ve Bayraklı, kuzeybatısında Karşıyaka ve Menemen ilçeleri, kuzeyinde Manisa ili bulunmaktadır.

Ege Üniversitesi'nin ana kampüsü ve üniversite ile aynı adı taşıyan, Türkiye'nin en büyük hastanelerinden biri olan Ege Üniversitesi Hastanesi bu ilçede bulunmaktadır. İzmir-İstanbul, İzmir-Ankara, İzmir-Aydın ve İzmir-Çanakkale karayolu ağlarının merkezinde bulunması, 2000 yılında metronun Bornova'ya uzanması ilçeye değer katmaktadır.

Bornova Erzene Satılık Daire İlanları ve Fiyatları

Emlakjet ekibi olarak İzmir Bornova’da yaşamak isteyenler için Bornova ilçesine dair güncel satılık daire piyasasını sizler için ele aldık. Öncelikle İzmir Bornova satılık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler göstermekte olup bulunduğu bölgenin barındırdığı potansiyellere göre değişmektedir.

Satılık daire fiyatları; bölgenin; yaşam şartlarına, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, şerefiyesine, sosyal donatılarına, oda sayısına, sağlık ve eğitim hizmetlerine, merkeze yakınlığına göre değişim gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce pek çok kritere dikkat etmek gerekmektedir. İzmir Bornova ilçesine bakıldığında; pek çok imkan açısından oturuma uygundur. İzmir Erzene satılık daire ilanları için Emlakjet’in en güncel ilanlarını incelemenizi tavsiye ederiz.

Bornova Erzene Satılık Daire 3+1

Bornova Erzene mahallesi sahibinden satılık daire bakanlar için ilçe ve mahallelerinde yapı çeşitliliği oldukça fazladır. Gerek sıfır markalı konut projeleri gerekse her bütçeye uygun daire seçenekleri mevcuttur. İzmir Bornova’de dilediğiniz kriterlere en uygun Bornova Erzene 3+1 satılık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in İzmir Bornova 3+1 satılık daire ilanlarına göz atabilirsiniz.

Bornova Erzene Satılık Daire 2+1

Erzenei bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Bornova Erzene satılık daire 2+1 seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalmanızı öneririz.

Bornova Erzene Satılık Daire 1+1

İzmir’de ve ilçeleri gayrimenkul açısından hızla gelişen bir il olarak dikkat çekmektedir. İzmir demografik yapı ve beklentilere göre her daire türünü barındıran bir yapı skalasına sahiptir.  Gerek yatırımlık gerekse oturumluk Bornova Erzene satılık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz.

Bornova Erzene Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

İzmir ilçelerine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, sosyal donatı ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Bornova Erzene mahallesi satılık daire satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

Bornova Erzene Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

Bornova ilçesi gibi en uygun ve en yaşanabilir Bornova Erzene satılık daire sahibinden için ulaşım; belediye otobüsü, metro ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır.

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Bornova Satılık Daire
Altındağ Satılık DaireAtatürk Mahallesi Satılık DaireAtatürk Satılık DaireBarbaros Mahallesi Satılık DaireBeşyol Köyü Satılık DaireBeşyol Mahallesi Satılık DaireBirlik Mahallesi Satılık DaireBornova Satılık DaireÇamdibi Satılık DaireÇamiçi Köyü Satılık DaireÇamiçi Mahallesi Satılık DaireÇamkule Mahallesi Satılık DaireÇınar Mahallesi Satılık DaireÇiçekli Köyü Satılık DaireÇiçekli Mahallesi Satılık DaireDoğanlar Mahallesi Satılık DaireEgemenlik Mahallesi Satılık DaireEğridere Köyü Satılık DaireEğridere Mahallesi Satılık DaireErgene Mahallesi Satılık DaireErzene Mahallesi Satılık DaireEvka 3 Mahallesi Satılık DaireEvka 4 Mahallesi Satılık DaireGazi Osman Paşa Mahallesi Satılık DaireGökdere Köyü Satılık DaireGökdere Mahallesi Satılık DaireGürpınar Mahallesi Satılık DaireIşıkkent Satılık DaireIşıklar Mahallesi Satılık Daireİnönü Mahallesi Satılık DaireKaracaoğlan Mahallesi Satılık DaireKaraçam Köyü Satılık DaireKaraçam Mahallesi Satılık DaireKavaklıdere Mahallesi Satılık DaireKayadibi Köyü Satılık DaireKayadibi Mahallesi Satılık DaireKazımdirik Mahallesi Satılık DaireKazımdirik Satılık DaireKemalpaşa Mahallesi Satılık DaireKızılay Mahallesi Satılık DaireKoşukavak Mahallesi Satılık DaireKurudere Köyü Satılık DaireKurudere Mahallesi Satılık DaireKüçükpark Satılık DaireLaka Köyü Satılık DaireLaka Mahallesi Satılık DaireMeriç Mahallesi Satılık DaireMerkez Mahallesi Satılık DaireMevlana Mahallesi Satılık DaireNaldöken Mahallesi Satılık DaireNaldöken Satılık DairePınarbaşı Satılık DaireRafet Paşa Mahallesi Satılık DaireSarnıçköy Köyü Satılık DaireSarnıçköy Mahallesi Satılık DaireSerintepe Mahallesi Satılık DaireTuna Mahallesi Satılık DaireÜmit Mahallesi Satılık DaireYakaköy Köyü Satılık DaireYakaköy Mahallesi Satılık DaireYeşilçam Mahallesi Satılık DaireYeşilova Mahallesi Satılık DaireYıldırım Beyazıt Mahallesi Satılık DaireYunus Emre Mahallesi Satılık DaireZafer Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.