Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Develi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık Daire

araması için 1 ilan bulundu
search
Mehmet Akif Ersoy Mahallesicancel
Develicancel
Kaysericancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık Daire

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Daire arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki daireye ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için  Mehmet Akif Ersoy Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Kayseri'nın Develi ilçesine bağlı olan mahallenin nüfusu 2.289 kişi olarak hesaplanmıştır.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Develi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi,  Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesi'nde Kayseri iline bağlı Develi ilçesinin bir mahallesidir. Kayseri ilinin il merkezinden sonraki en büyük yerleşim yeri olup, İç Anadolu Bölgesi'nin Orta Kızılırmak Bölümü'nde bulunmaktadır. Eski adı Everek'tir. Erciyes Dağı’nın 6 km güneyinde kurulmuştur.  Mahallede bir adet park, bir adet camii ve muhtarlık binası bulunmaktadır. Kayseri il merkezi ve Develi ilçesinden kalkan şehir içi minibüsleri, belediye otobüsleri ile şehrin her yerinden ulaşım sağlanabilir. 

Develi ilçesi, ilin kuzeyinde konumlanmıştır. Develi ilçesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı bir ilçedir. 1.906 kilometrekare alana kurulmuştur ve rakımı 1.330 metredir. 75 mahalleden oluşmaktadır. Kayseri Develi İlçesi Satılık Daire civarında Karasal iklim tipi görülür. Yazları sıcak ve kurak kışları soğuk ve kar yağışlıdır. Hayvancılıkla uğraşanlar yazın yaylalara serin ve otlu olduğu için çıkarlar. İlçe halkının büyük kısmı geçimini tarım ve hayvancılıktan kazanır. 

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Develi'nun, il merkezine uzaklığı yaklaşık 44 kilometredir. Kayseri Develi Yolu üzerinden yaklaşık 45 dakikada ulaşım sağlanabilmektedir. Develi merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile erişim sağlanabilmektedir.

Otobüs/Minibüs Hatları:

  • 832 - Develi-Aşık Seyrani

  • 833 - Develi-Aygözme

  • 834 - Develi-Mehmet Akif Ersoy

  • 835 - Develi-Güney Yukarı

  • 917 - Develi-Yahyalı

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Kayseri Mehmet Akif Ersoy Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik.  Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde ve Develiilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Şehit Jandarma Er Yaşar Pusatlıoğlu Anaokulu

  • Fatih İlkokulu

  • Atatürk İlkokulu

  • Şht. Üsteğmen Hasan Şahan İlkokulu

  • Dudu - Şahin Tokluoğlu Ortaokulu

  • Pembe Cesarettin Kocatürk Ortaokulu

  • Develi Ticaret Meslek Lisesi

  • Ahmed İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

  • Ayhan Yıldırım Anadolu Lisesi

  • Develi Şehit Müsellim Ünal Anadolu Lisesi

  • Mustafa Asım Köksal Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık Daire Arayanlara İçin Gayrimenkul Bilgileri

Kayseri Mehmet Akif Ersoy Mahallesi satılık daire fiyatları ortalama 460.040 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 3.200 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Kayseri Mehmet Akif Ersoy mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü 140 metrekaredir. Kayseri'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.










İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Develi Satılık Daire
Abdülbaki Mahallesi Satılık DaireAlpaslan Mahallesi Satılık DaireAşağıeverek Mahallesi Satılık DaireAşık Seyrani Mahallesi Satılık DaireAyşepınar Mahallesi Satılık DaireAyvazhacı Mahallesi Satılık DaireBahçebaşı Mahallesi Satılık DaireBahçelievler Mahallesi Satılık DaireBüyükkünye Mahallesi Satılık DaireCamiicedit Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇadıryeri Mahallesi Satılık DaireÇataloluk Mahallesi Satılık DaireÇayırözü Mahallesi Satılık DaireÇaylıca Mahallesi Satılık DaireÇomaklı Mahallesi Satılık DaireÇöten Mahallesi Satılık DaireÇukuryurt Mahallesi Satılık DaireDerebaşı Mahallesi Satılık DaireDereşimli Mahallesi Satılık DaireDeveli Camikebir Mahallesi Satılık DaireE. Camiikebir Mahallesi Satılık DaireEpçe Mahallesi Satılık DaireEşelik Mahallesi Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireFeneseaşağı Mahallesi Satılık DaireFeneseyukarı Mahallesi Satılık DaireGazi Mahallesi Satılık DaireGömedi Mahallesi Satılık DaireGümüşören Mahallesi Satılık DaireGüneyaşağı Mahallesi Satılık DaireGüneyyukarı Mahallesi Satılık DaireHarman Mahallesi Satılık DaireHavadan Mahallesi Satılık DaireHoşça Mahallesi Satılık DaireHüseyinli Mahallesi Satılık Daireİbrahimağa Mahallesi Satılık Daireİncesu Mahallesi Satılık Daireİzmirli Mahallesi Satılık DaireKabaklı Mahallesi Satılık DaireKaleköy Mahallesi Satılık DaireKaracaören Mahallesi Satılık DaireKılıçkaya Mahallesi Satılık DaireKızık Mahallesi Satılık DaireKopçullu Mahallesi Satılık DaireKozluca Mahallesi Satılık DaireKöseler Mahallesi Satılık DaireKulpak Mahallesi Satılık DaireKüçükkünye Mahallesi Satılık DaireMehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık DaireMillidere Mahallesi Satılık DaireMustafa Asım Köksal Mahallesi Satılık DaireÖksüt Mahallesi Satılık DaireReşadiye Mahallesi Satılık DaireSaraycık Mahallesi Satılık DaireSarıca Mahallesi Satılık DaireSarıkaya Mahallesi Satılık DaireSatı Mahallesi Satılık DaireSindelhöyük Camikebir Mahallesi Satılık DaireSindelhöyük Fatih Mahallesi Satılık DaireSindelhöyük Yenice Mahallesi Satılık DaireSoysallı Mahallesi Satılık DaireŞahmelik Mahallesi Satılık DaireŞehit Üsteğmen Hasan Şahan Mahallesi Satılık DaireŞıhlı Mahallesi Satılık DaireTaşcı Mahallesi Satılık DaireTombak Mahallesi Satılık DaireYaylacık Mahallesi Satılık DaireYazıbaşı Mahallesi Satılık DaireYedek Mahallesi Satılık DaireYenice Mahallesi Satılık DaireYenihayat Mahallesi Satılık DaireYeniköy Mahallesi Satılık DaireYeni Mahallesi Satılık DaireYeşilyurt Mahallesi Satılık DaireYüzevler Mahallesi Satılık DaireZile Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.