Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

İznik Beyler Mahallesi Satılık Daire

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Beyler Mahallesicancel
İznikcancel
Bursacancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Beyler Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Beyler Mahallesi satılık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Beyler Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Bursa ili Beyler Mahallesi’nin nüfusu toplam 1.379 kişidir. Nüfusun 627'si erkek, 752'si kadındır.

 

Beyler Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

İznik, Bursa ilinin bir ilçesidir. İznik ilçesinin yüzölçümü 753 kilometrekaredir. Deniz seviyesinden yüksekliği 85 metredir.  Bursa'nın kuzeydoğusunda yer alır. İznik Gölünün doğusunda bulunur. İznik Gölü güneyden ve kuzeyden dağlık alanlar ile çevrelenmiştir.  Samanlı Dağları kuzeydeki dağlık alanı oluşturur. Bölgede işlek yollar oldukça yoğundur. Batısından yolcu ve yük trafiğinin aktif olduğu İstanbul Bursa karayolu geçer. İlçe merkezine olan uzaklığı yaklaşık 76 kilometredir. Bölgeye Marmara iklimi hakimdir. En çok yağış ilkbahar ve kış aylarında gerçekleşir. Kış ayları ılık geçer. Yaz aylarına ise fazla sıcak olmayan bir geçiş iklim tipi hakimdir. Beyler Mahallesi Bursa ilinin İznik ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli turizm merkezlerinden bazıları: İznik Gölü, Sansarak Kanyonu, Tacir Kanyonu, Roma Antik Tiyatrosu, Beştaş, Tarihi Kapılar, Berberkaya Mezar Anıtı, Taş Köprü, Yeşil Camii,  Hacı Özbek Camii, Yakup Çelebi Zaviyesi ve Türbesi, II. Murat Hamamı,  Meydan Hamamı, İznik Müzesi ve Orhan Gazi Hamamıdır.

 

Beyler Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Beyler Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik. Şehir merkezinden ilçeye ulaşım için otobüs ve minibüs seferleri kullanabilirsiniz.Şehir merkezinden yaklaşık bir buçuk saatte İznik'e ulaşabilirsiniz. Hava yoluyla da ilçeye ulaşım mümkündür bunun için Bursa Yenişehir Havalimanı tercih edilir. Havalimanından İznik arası mesafe yaklaşık 32 kilometredir. Havaalanından Kalkan otobüs servis ya da taksilerle izni ulaşım sağlayabilirsiniz. Otobüs ile ulaşımda ilçedeki otogarı ya da Bursa il merkezinde Bulunan şehirlerarası otobüs terminalini kullanabilirsiniz. Özel araç ile ulaşımda Bursa şehir tabelasını takip edip Bursa'ya vardıktan sonra ise İznik tabelalarını takip etmeniz yeterlidir. İlçe İstanbul'a 126 kilometre,  Kocaeli'ye 81 kilometre,  Yalova'ya 62 kilometre,  İzmir'e 415 kilometre  ve Ankara'ya 380 kilometre uzaklıktadır. Bölgede ulaşım için tercih edebileceğiniz otobüs hatlarından bazıları şunlardır; 17/Y, 38 97/F, F/1 H/1. 

 

Beyler Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Beyler Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Beyler Mahallesi’nde Kadir Koyutürk İlkokulu bulunmaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız bölgede bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. İlçede bulunan bazı okullar şu şekildedir;

  • Boyalıca İlkokulu
  • Göllüce İlkokulu
  • Alparslan Ortaokulu
  • Cumhuriyet Ortaokulu
  • Eşrefzade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • İznik Anadolu Lisesi
  • İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi

 

Beyler Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 130 metrekare olarak karşımıza çıkar. Bursa Beyler Mahallesi satılık daire fiyatları 1,771,120 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 13,624 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 28 yıldır. Bursa Beyler Mahallesi satılık daire arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık daire Beyler Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

İznik Satılık Daire
Aydınlar Mahallesi Satılık DaireBayındır Mahallesi Satılık DaireBeyler Mahallesi Satılık DaireBoyalıca Mahallesi Satılık DaireBoyalıca Satılık DaireCandarlı Mahallesi Satılık DaireÇakırca Mahallesi Satılık DaireÇamdibi Mahallesi Satılık DaireÇamoluk Mahallesi Satılık DaireÇampınar Mahallesi Satılık DaireÇiçekli Mahallesi Satılık DaireDerbent Mahallesi Satılık DaireDereköy Mahallesi Satılık DaireDırazali Mahallesi Satılık DaireElbeyli Mahallesi Satılık DaireElmalı Mahallesi Satılık DaireEşrefzade Mahallesi Satılık DaireGöllüce Mahallesi Satılık DaireGürmüzlü Mahallesi Satılık DaireHacıosman Mahallesi Satılık DaireHisardere Mahallesi Satılık DaireHocaköy Mahallesi Satılık Daireİhsaniye Mahallesi Satılık Daireİnikli Mahallesi Satılık Daireİznik Satılık DaireKaratekin Mahallesi Satılık DaireKaynarca Mahallesi Satılık DaireKırıntı Mahallesi Satılık DaireKutluca Mahallesi Satılık DaireMahmudiye Mahallesi Satılık DaireMahmut Çelebi Mahallesi Satılık DaireMecidiye Mahallesi Satılık DaireMustafa Kemal Paşa Mahallesi Satılık DaireMustafalı Mahallesi Satılık DaireMüşküle Mahallesi Satılık DaireOrhaniye Mahallesi Satılık DaireOsmaniye Mahallesi Satılık DaireÖmerli Mahallesi Satılık DaireSansarak Mahallesi Satılık DaireSarıağıl Mahallesi Satılık DaireSelçuk Mahallesi Satılık DaireSüleymaniye Mahallesi Satılık DaireŞerefiye Mahallesi Satılık DaireTacir Mahallesi Satılık DaireYeni Mahallesi Satılık DaireYenişerefiye Mahallesi Satılık DaireYeşil Camii Mahallesi Satılık DaireYürükler Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.