Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Çeşme İsmet İnönü Mahallesi Satılık Daire

araması için 13 ilan bulundu
search
İsmet İnönü Mahallesicancel
Çeşmecancel
İzmircancel

İsmet İnönü Mahallesi Satılık Daire Arayanlara Mahalle Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak, satılık ev arayışındaki ziyaretçilerimizin hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. İzmir'in Çeşme ilçesi sınırları içerisinde bulunan İsmet İnönü Mahallesi Satılık Daire almak isteyenler için hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz. 

İsmet İnönü Mahallesi; İzmir ilinde bulunan Çeşme ilçesine bağlı bir mahalledir. 2021 yılında ulaşılan nüfus bilgilerine göre mahallede toplam 5.086 kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır. Mahallede bir adet park, bir adet camii ve muhtarlık binası bulunmaktadır. Merkez mahalle olduğundan dolayı ulaşım oldukça kolaydır. İzmir-Çeşme Otoyolu ilçeden geçmektedir. Mahalle ulaşımı toplu taşıma ile, İzmir il merkezinden ve diğer ilçelerden kalkan minibüslerin yanı sıra ESHOT otobüsleri ile sağlanmaktadır.

Mahallede Çeşme'nin en meşhur plajı olan Ilıca Plajı yer alır. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turist bu plaja gelmektedir.

Mahalle Urla Yarımadasında yer almaktadır. Yerli ve yabancı turist çekmesinden dolayı iç ve dış turizm açısından ülkenin sayılı merkezlerinden biridir. İlçenin doğusunda Urla ilçesi bulunurken, üç çevresi Ege Denizidir. İlçenin 25 adet mahallesi vardır. İzmir’in nüfusu yüksek ilçelerinden biridir. Rakımı 10 metre iken, yüzölçümü 285 kilometre karedir. İlçe ekonomisinin temelini balıkçılık ve tarım ve turizm oluşturur. İzmir'in merkezine Otoyol 32 ve D 300 yolları ile bağlıdır. Ayrıca Çeşme Limanı'ndan Trieste'ye Ro-Ro seferleri, Sakız Adası'na ve Atina'ya ise feribot seferleri düzenlenmektedir

İsmet İnönü Mahallesi Satılık Daire Emlak Bilgisi

Evlerin satış fiyatlarını ev sahipleri ve emlakçılar tarafından birim fiyatları ile çevre evlerin fiyatlarına göre belirlemektedir. Emlakjet Bölge Raporu 2021 yılı güncel verilerine göre Çeşme İsmet İnönü mahallesi satılık daire fiyatları ve genel piyasa bilgileri şu şekildedir;

  • Ortalama birim satış fiyatı; 10.817 Türk Lirası,

  • Ortalama brüt alan; 176 metrekare,

  • Ortalama satış fiyatı; 1.903.792 Türk Lirası ve

  • Amortisman süresi 35 yıldır.

Tercih edeceğiniz satılık dairenin konumu, iç ve dış özellikleri (dış cephe, ısıtma sistemi, akıllı ev sistemi, güvenli vb.) ve diğer tüm etkenlere göre satış fiyatlarında değişiklik görülebilmektedir. Ev satın almadan hemen önce satın alma prosedürlerine uygun olup olmadığını kontrol etmeniz ve Emlakjet Bölge Raporu ile bölgedeki piyasa fiyatları hakkında bilgi sahibi olmanız önerilmektedir. Aradığınız özellikleri ‘Yakınında Ara’ ya da ‘Haritada Ara’ özellikleri ile İsmet İnönü Mahallesi sahibinden satılık daire ve emlakçıdan satılık daire gibi en çok tercih edilen seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz.

İsmet İnönü Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahallede Bulunan Kurumlar ve Ulaşım Bilgileri

Çeşme İsmet İnönü Mahallesi satılık konut arayışında olan aileler için yaptığımız kurumu araştırmaları sonucunda; mahalle sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği okulların adres ve iletişim bilgileri ve bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu bilgileri şu şekildedir:

 

  • Namık Kemal İlkokulu: İsmet İnönü, 35930 Çeşme/İzmir.

  • Çeşme İmam Hatip Ortaokulu: İsmet İnönü, 2052. Sk. No:1, 35930 Çeşme/İzmir.

  • Urla Devlet Hastanesi Çeşme Polikliniği: FahrettinPaşa Mah, Boyalık Mevki Ilıca Yolu, SOK. NO 2/A, 35930 Çeşme/İzmir.

  • Çeşme 1 Nolu Aile Sağlık Merkezi: 16 Eylül, Atatürk Blv., 35930 Çeşme/İzmir.

  • Çeşme Sülbiye-Müslüm Barata Aile Sağlığı Merkezi: Sakarya, Atatürk Blv., 35930 Çeşme/İzmir.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.