Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bağcılar Yenimahalle Mahallesi Satılık Ev

araması için 21 ilan bulundu
search
Yenimahalle Mahallesicancel
Bağcılarcancel
İstanbulcancel

Yenimahalle Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Rehberi

Emlakjet ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Yenimahalle Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinerek konut satın alabilirsiniz.

Yenimahalle Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul iline bağlı Bağcılar ilçesinin önemli mahallelerinden biri olan Yenimahalle Mahallesi bulunduğu konum itibari ile Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Yenimahalle Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin eğitim, sağlık ve ulaşım imkanları hakkında da detaylı araştırmalar yapmaktadır. Mahalleden konut arayışında olan çocuklu aileler mahalle içerisinde iki adet eğitim kurumunun yer aldığının bilgisini edinmektedirler. Bu eğitim kurumlarının isimleri: Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu ve İstiklal İlköğretim Okulu’dur. Yenimahalle Mahallesi satılık ev arayanların araştırma yaptığı bir diğer konu ise mahalle ulaşımıdır. Mahalle ulaşımında İETT otobüsleri, minibüs ve metrobüs hatlarından faydalanılmaktadır. Mahallede yer alan İETT otobüs durakları: İETT Ateştuğla Durağı, İETT Okul Durağı ve İETT Yeşilcami Durağı’dır.

Yenimahalle Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Nüfus Ve Sokak Bilgisi

Türkiye İstatistik Kurumu 2018 verilerine göre mahalle toplam nüfusu 34.624’tür. Mahalle nüfusunun 17 bin 528’ini erkek, 17 bin 96’sını kadın nüfusu oluşturmaktadır. Yenimahalle Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahalle içerisinde konut tercihinde bulunabileceği 3 adet cadde ve 32 adet sokak bulunmaktadır. Bağcılar Yenimahalle Mahallesi satılık konut tercihinde bulunabileceğiniz sokaklar ve caddeler: Dökümcüler Caddesi, İnönü Caddesi, Mevlana Caddesi, 1/2. Sokak, 1. Sokak, 10. Sokak, 11. Sokak, 2. Sokak, 7. Sokak, 9. Sokak, Aladağ Sokak, Aslan Sokak, Balaban Sokak, Cami Sokak, Çiftlik Sokak, Cihan Sokak, Çilek Sokak, Çimen Sokak, Ebru Sokak, Eren Sokak, Evrim Sokak, Fidan Sokak, Filiz Sokak, Gül Sokak, Hakan Sokak, Hayırlı Sokak, İlhan Sokak, İlke Sokak, İlker Sokak, İrfan Sokak, İslambey Sokak, Kaan Sokak, Kalender Sokak, Kaplan Sokak, Konut Sokak, Lale Sokak, Manolya Sokak, Mayıs Sokak, Menekşe Sokak, Mesut Sokak, Murat Sokak, Mustafa Paşa Sokak, Narin Sokak, Nida Sokak, Oba Sokak, Okul Sokak, Özay Sokak, Papatya Sokak, Refah Sokak, Şahin Sokak, Şahinler Sokak, Şehit Güntay Polat Sokak, Sinan Sokak, Şirin Sokak, Site Sokak, Sülün Sokak, Tuna Sokak, Turna Sokak, Yavuz Sokak, Yeni Sokak, Yenice Sokak, Yeşil Sokak, Yıldız Sokak ve Yılmaz Sokak’tır.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Bağcılar ilçesine bağlı Yenimahalle Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden İstanbul Bağcılar Yenimahalle Mahallesi satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.