Emlakjet

Beykoz Ortaçeşme Mahallesi Kiralık Daire

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Ortaçeşme Mahallesicancel
Beykozcancel
İstanbulcancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Ortaçeşme Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahalle Rehberi

Emlakjet.com ekibi olarak kiralık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Ortaçeşme Mahallesi kiralık daire arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut kira piyasası hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ortaçeşme Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Ortaçeşme Mahallesi, Anadolu Yakası’nda yer almaktadır. Ortaçeşme Mahallesi kiralık daire arayan kişiler mahallenin Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altında olduğunun bilgisine ulaşmaktadır. Mahalleden konut arayan çocuk sahibi aileler mahallenin eğitim kurumları ile ilgili olarak detaylı araştırmalar yapmaktadırlar. Mahalle eğitim kurumları bakımından oldukça zengindir. Mahalle halkından edinilen bilgilere göre mahalle içerisinde yer alan eğitim kurumları oldukça kalitelidir. Ortaçeşme Mahallesi kiralık ev arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Hacı Numan Ortaokulu: Ortaçeşme Mahallesi, Spor Caddesi, No12, 34820 İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 323 26 57 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi: Ortaçeşme, Çayır Caddesi No:43, 34820 Ortaçeşme/Beykoz. Daha detaylı bilgiler için (0216) 323 00 23 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Cevizlibahçe Kur'an Kursu: Ortaçeşme, Kuğu Sokak No:2, 34825 Beykoz/İstanbul.

Ortaçeşme Mahallesi Kiralık Daire Arayan Vatandaşlara Mahalle Sağlık Kurum Bilgisi

Mahalleden konut kiralamak isteyen kişiler mahallenin sağlık imkanları ile ilgili olarak detaylı araştırmalar yapmaktadır. Ortaçeşme Mahallesi kiralık daire arayan kişiler mahalle içerisinde 2 adet sağlık kurumu ve 3 adet eczanenin yer aldığının bilgisine ulaşmaktadırlar. Mahalle içerisinde yer alan sağlık kurumları mahalle halkının ihtiyaçlarına yanıt vermektedir. Bu sağlık kurumlarından başlıcaları:

  • Özel Beykoz Tıp Merkezi: Ortaçeşme, Çayır Caddesi No:56, 34825 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 323 28 28 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Diş Hekimi Zehra Yaşar: Ortaçeşme, Çayır Caddesi No:124, 34825 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için 0549 390 11 12 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Eczane Bahar: Ortaçeşme, 34820 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 323 46 57 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Estetika Optik: Ortaçeşme, Çayır Caddesi 178/B, 34820 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 323 33 43 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Eczane İlkem: Ortaçeşme, 34820 Beykoz/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0216) 323 95 95 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de kiralık daire tercihini İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Ortaçeşme Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Beykoz Ortaçeşme Mahallesi uygun fiyatlı kiralık daire ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek tercih etmek istediğiniz konuta ulaşabilir, böylelikle de hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde konut kiralama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Beykoz Kiralık Daire
Acarlar Mahallesi Kiralık DaireAkbaba Mahallesi Kiralık DaireAlibahadır Köyü Kiralık DaireAlibahadır Mahallesi Kiralık DaireAnadolufeneri Köyü Kiralık DaireAnadolufeneri Mahallesi Kiralık DaireAnadolu Hisarı Kiralık DaireAnadolu Hisarı Mahallesi Kiralık DaireAnadolukavağı Kiralık DaireAnadolu Kavağı Mahallesi Kiralık DaireBaklacı Mahallesi Kiralık DaireBeykoz Kiralık DaireBozhane Kiralık DaireBozhane Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Köyü Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇamlıbahçe Kiralık DaireÇamlıbahçe Mahallesi Kiralık DaireÇavuşbaşı Kiralık DaireÇekmeköy Kiralık DaireÇengeldere Mahallesi Kiralık DaireÇiftlik Mahallesi Kiralık DaireÇiğdem Mahallesi Kiralık DaireÇubuklu Kiralık DaireÇubuklu Mahallesi Kiralık DaireDereseki Köyü Kiralık DaireDereseki Mahallesi Kiralık DaireElmalı Kiralık DaireElmalı Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireGöksu Kiralık DaireGöksu Mahallesi Kiralık DaireGöllü Köyü Kiralık DaireGöllü Mahallesi Kiralık DaireGörele Köyü Kiralık DaireGörele Mahallesi Kiralık DaireGöztepe Mahallesi Kiralık DaireGümüşsuyu Kiralık DaireGümüşsuyu Mahallesi Kiralık Daireİncirköy Mahallesi Kiralık Daireİshaklı Köyü Kiralık Daireİshaklı Mahallesi Kiralık DaireKanlıca Kiralık DaireKanlıca Mahallesi Kiralık DaireKavacık Kiralık DaireKavacık Mahallesi Kiralık DaireKaynarca Köyü Kiralık DaireKaynarca Mahallesi Kiralık DaireKılıçlı Köyü Kiralık DaireKılıçlı Mahallesi Kiralık DaireMahmutşevketpaşa Köyü Kiralık DaireMahmutşevketpaşa Mahallesi Kiralık DaireMerkez Mahallesi Kiralık DaireOrtaçeşme Kiralık DaireOrtaçeşme Mahallesi Kiralık DaireÖğümce Mahallesi Kiralık DaireÖrnekköy Mahallesi Kiralık DairePaşabahçe Kiralık DairePaşabahçe Mahallesi Kiralık DairePaşamandıra Köyü Kiralık DairePaşamandıra Mahallesi Kiralık DairePolonezköy Mahallesi Kiralık DairePolonez Köyü Kiralık DairePoyrazköy Mahallesi Kiralık DaireRiva Köyü Kiralık DaireRiva Mahallesi Kiralık DaireRüzgarlıbahçe Mahallesi Kiralık DaireSoğuksu Kiralık DaireSoğuksu Mahallesi Kiralık DaireTokatköy Kiralık DaireTokatköy Mahallesi Kiralık DaireYalıköy Kiralık DaireYalıköy Mahallesi Kiralık DaireYavuz Selim Mahallesi Kiralık DaireYenimahalle Kiralık DaireYeni Mahalle Mahallesi Kiralık DaireZerzavatçı Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.