Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Cumayeri Çevrik Mahallesi Satılık Daire

araması için 4 ilan bulundu
search
Çevrik Mahallesicancel
Cumayericancel
Düzcecancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Cumayeri Satılık Daire & Cumayeri Satılık Ev İlan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Cumayeri satılık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Cumayeri Satılık Daire

 

Cumayeri satılık daire arayanlar için Cumayeri, Düzce’nin bir ilçesidir. Sınırları; kuzeyden ve batıdan Sakarya’nın Kocaali ilçesi, kuzeydoğudan Düzce’nin Akçakoca ilçesi, doğudan Düzce’nin Çilimli ilçesi, güneybatıdan Sakarya’nın Hendek ilçesi, güneyden ise Düzce’nin Gümüşova ilçesi ile çevrilmiştir. Bu ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerine de değinecek olursak Cumayeri Yeni Camii, Harmankaya Şelalesi, Büyük Melen Nehri, Merkez Camii, Yörükler Yaylası, Şehirli Yaylası ve Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü gibi güzelliklere sahiptir. TUİK son nüfus bilgilerine göre 5 mahalleden oluşan Cumayeri, 15.214 nüfustan meydana gelmektedir.

 

Cumayeri Satılık Daire İlanları ve Fiyatları

 

Emlakjet ekibi olarak Cumayeri'nde yaşamak isteyenler için öncelikle şunu belirtmek istersek Cumayeri satılık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. İş, eğitim, tatil, gezi veya özel günler sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Cumayeri satılık daire ilanları için Emlakjet’in en güncel Cumayeri satılık daire ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Cumayeri Satılık Daire 3+1

 

Memur veya çalışan olup Cumayeri ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için dilediğiniz kriterlere en uygun Cumayeri 3+1 satılık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Cumayeri 3+1 satılık daire ilanlarına göz atın!

 

Cumayeri Satılık Daire 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Cumayeri 2+1 satılık daire seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Cumayeri Satılık Daire 1+1

 

Cumayeri'nde bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Cumayeri 1+1 satılık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Cumayeri Satılık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Cumayeri yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı apartman veya sitelerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Cumayeri sahibinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Cumayeri Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

En uygun ve en yaşanabilir Düzce Cumayeri satılık müstakil evler için ulaşım; aktarmalı veya aktarmasız olarak belediye otobüsü, minibüs ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Cumayeri Satılık Daire
Akpınar Köyü Satılık DaireAvlayan Köyü (Kabaçayır Mahallesi) Satılık DaireAvlayan Köyü (Kozlar Mahallesi) Satılık DaireAvlayan Köyü (Merkez Mahallesi) Satılık DaireAvlayan Köyü (Osmancık Mahallesi) Satılık DaireBekirler Köyü Satılık DaireBüyükmelen Köyü (Süleyman Hancı Mahallesi) Satılık DaireBüyükmelen Köyü Satılık DaireÇamlıpınar Köyü Satılık DaireÇelikdere Köyü (Ali Usta Mahallesi) Satılık DaireÇelikdere Köyü (Alt Mahallesi) Satılık DaireÇelikdere Köyü (Kıran Mahallesi) Satılık DaireÇelikdere Köyü (Merkez Mahallesi) Satılık DaireÇelikdere Köyü (Öreniçi Mahallesi) Satılık DaireÇevrik Mahallesi Satılık DaireDokuzdeğirmen Köyü (Korazoğlu Mahallesi) Satılık DaireDokuzdeğirmen Köyü (Merkez Mahallesi) Satılık DaireEsentepe Köyü Satılık DaireHamascık Köyü (İmriz Mahallesi) Satılık DaireHamascık Köyü (Merkez Mahallesi) Satılık DaireHamascık Köyü (Tomas Mahallesi) Satılık DaireHarmankaya Köyü Satılık DaireIğdır Köyü Satılık DaireKızılüzüm Köyü (Dere Mahallesi) Satılık DaireKızılüzüm Köyü (Hatipoğlu Mahallesi) Satılık DaireKızılüzüm Köyü (Kuru Ali Mahallesi) Satılık DaireKızılüzüm Köyü (Merkez Mahallesi) Satılık DaireMehmet Akif Mahallesi Satılık DaireMısırlık Köyü Satılık DaireOrdulukaradere Köyü (Fırınyanı Mahallesi) Satılık DaireOrdulukaradere Köyü (Güney Mahallesi) Satılık DaireOrdulukaradere Köyü (Kuz Mahallesi) Satılık DaireOrdulukaradere Köyü (Merkez Mahallesi) Satılık DaireOrdulukaradere Köyü (Okul Mahallesi) Satılık DaireOrdulukaradere Köyü (Şakir Mahallesi) Satılık DaireOrta Mahallesi Satılık DaireÖren Köyü Satılık DaireSırtpınar Köyü (Merkez Mahallesi) Satılık DaireSırtpınar Köyü (Ören Mahallesi) Satılık DaireSubaşı Köyü (Cami Mahallesi) Satılık DaireSubaşı Köyü (Değirmen Mahallesi) Satılık DaireTaşlık Köyü Satılık DaireÜvezbeli Köyü (Arif Mahallesi) Satılık DaireÜvezbeli Köyü (Kaşaltı Mahallesi) Satılık DaireÜvezbeli Köyü (Kersen Düzü Mahallesi) Satılık DaireÜvezbeli Köyü (Kıran Mahallesi) Satılık DaireÜvezbeli Köyü (Küreklik Mahallesi) Satılık DaireÜvezbeli Köyü (Merkez Mahallesi) Satılık DaireÜvezbeli Köyü (Sıvazoğlu Mahallesi) Satılık DaireYaka Mahallesi Satılık DaireYeni Mahallesi Satılık DaireYenitepe Köyü (Dere Mahallesi) Satılık DaireYenitepe Köyü (Merkez Mahallesi) Satılık DaireYeşiltepe Köyü (Elmalıdere Mahallesi) Satılık DaireYeşiltepe Köyü (Eskioğlu Mahallesi) Satılık DaireYeşiltepe Köyü (Kıran Mahallesi) Satılık DaireYeşiltepe Köyü (Orta Mahallesi) Satılık DaireYukarıavlayan Köyü Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.