Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Etimesgut Topçu Mahallesi Satılık Daire

araması için 125 ilan bulundu
search
Topçu Mahallesicancel
Etimesgutcancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Topçu Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Yardımcı Olacak Genel Bilgiler

Topçu Mahallesi satılık daire arayışında olanlar için hazırladığımız güncel bölge rehberinde hayalinizdeki evi bulmadan hemen önce bölge hakkındaki detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Etimesgut ilçesi, İç Anadolu Bölgesi’nde konumlanmış olan Ankara’nın batısında Sincan, Yenimahalle ve Çankaya ilçelerine komşu olan bir merkez ilçelerdendir. İlçenin toplam güncel nüfusu 595.305 kişidir. Şehrin metropol ilçelerinden olan Etimesgut’un tarihi İpek Yolu üzerinde konumlanmış olması ve Mustafa Kemal Atatürk’ün özel ilgi gösterdiği bölgelerden birisi olması dolayısıyla önem kazanmaktadır. 1990 yılından günümüze kadar ilçe statüsündedir. İklim şartları kışları soğuk ve sert geçmekte olan karasal iklim özelliklerini taşır. Kar yağışları Kasım ayından Nisan ayına kadar devam etmektedir. Bölge coğrafyasının yüksek dağlarla çevrili olmasından kaynaklı olarak gündüz gece ve yaz kış sıcaklık farklılıkları yüksek olur.

Etimesgut’a bağlı Topçu Mahallesi 2019 yılı güncel TÜİK mahalle nüfus bilgilerine göre 31.030 kişilik nüfusa sahiptir. Etimesgut ilçe merkezinde Ankara Çevre Yolunun batısında konumlanmıştır. Çevresindeki diğer mahalleler; Ayyıldız, Oğuzlar, Atakent, Yeşilova ve Elvan. Bulunduğu coğrafyanın iklim şartlarını taşır. Karasal iklimin sert olarak hissedildiği bölgede yazlar sıcak ve kurak, kış mevsimi ise soğuk ve yağışlı geçer.

Topçu Mahallesi Satılık Daire Piyasası 2021 Güncel Bilgileri

Emlakjet Bölge Raporu 2021 yılı mayıs ayı güncel verilerine göre Etimesgut ilçesinin Topçu Mahallesi’nde yer alan satılık konutların ortalama satış verileri şu şekildedir;

-Dairenin ortalama satış fiyatı; 234.750 TL,

-Dairenin ortalama metrekare alanı; 125 metrekare,

-Dairenin ortalama birim satış fiyatı; 1.878 TL,

-Dairenin ortalama amortisman süresi; 21 yıldır.

Güncel verilere göre ortalama yıllık fiyat aralığının bulunduğu bölgede, dairenin sahip olduğu imkan ve avantajlara göre fiyatlarda farklılık görülebileceğini unutmayınız. Dairenin bulunduğu semt, manzarası, ulaşım olanakları, daire tipi, bulunduğu sitenin özellikleri ve diğer tüm yan olanaklar ile fiyatlar değişim göstermektedir.

Ankara konut piyasasının genel görünümündeki konutlaşma; yüksek nüfuslu olan mahallelerde geniş metrekareli, yüksek katlı, kat bahçeli ya da kış bahçeli daire tipleri olmaktadır. İlçe merkezinden uzak kırsal bölgelerde ise tek katlı müstakil binalar ile az katlı apartman siteleri göze çarpar.

Ankara Etimesgut Topçu Mahallesi satılık uygun fiyatlı sahibinden daire arayışında olanlar için Emlakjet’in birbirinden özel emlak ofislerinin ya da danışmanlarının ilanlarını ilan listeleme sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Topçu Mahallesi Satılık Daire Düşünenlere Bölgedeki Önemli Kurumlar ve Ulaşım Bilgileri

Topçu Mahallesinde bulunan ve ilçedeki önemli kamu kurumlarının adres bilgilerini sizler için derledik.

-Topçu Mahallesi Muhtarlığı; Topçu, 06790 Etimesgut/Ankara.

-T.C. Etimesgut Belediyesi; 30 Ağustos, Şht. Hasan Öztürk Cad. No: 5, 06794 Etimesgut/Ankara

-Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi; İstasyon, Ulubatlı Hasan Cad. No:5, 06790 Etimesgut/Ankara

-Şeyhşamil İlkokulu; Ahi Mesut, 1501. Sk. No:21, 06790 Etimesgut/Ankara.

-Şehit Velit Bekdaş Anadolu Lisesi; Topçu, 1558. Cad. No:14 D Blok, 06796 Etimesgut/Ankara.

Topçu Mahallesi satılık ev arayışında olanlar için mahallenin ulaşımı 506-2, 508-5, 512, 512-5, 532, 532-5, 533, 546, 552, 561 ve 566 numaralı otobüs hatları ile sağlanmaktadır.

 

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Etimesgut Satılık Daire
30 Ağustos Mahallesi Satılık DaireAhi Mesut Mahallesi Satılık DaireAlsancak Mahallesi Satılık DaireAltay Mahallesi Satılık DaireAşağıyurtçu Mahallesi Satılık DaireAtakent Mahallesi Satılık DaireAtayurt Mahallesi Satılık DaireAyyıldız Mahallesi Satılık DaireBağlıca Mahallesi Satılık DaireBağlıca Satılık DaireBahçekapı Mahallesi Satılık DaireBalıkuyumcu Mahallesi Satılık DaireDevlet Mahallesi Satılık DaireDevlet Satılık DaireElvankent Satılık DaireElvan Mahallesi Satılık DaireErler Mahallesi Satılık DaireEryaman 3. Etap Satılık DaireEryaman 6. Etap Satılık DaireEryaman 7. Etap Satılık DaireEryaman 8. Etap Satılık DaireEryaman Mahallesi Satılık DaireEryaman Satılık DaireEtiler Mahallesi Satılık DaireEtimesgut Satılık DaireFatih Sultan Mahallesi Satılık DaireFevziye Mahallesi Satılık DaireGöksu Mahallesi Satılık DaireGüvercinlik Satılık DaireGüzelkent Mahallesi Satılık Daireİstasyon Mahallesi Satılık DaireKazım Karabekir Mahallesi Satılık DaireOğuzlar Mahallesi Satılık DaireOrhun Mahallesi Satılık DairePiyade Mahallesi Satılık DaireSüvari Mahallesi Satılık DaireŞaşmaz Satılık DaireŞehitali Mahallesi Satılık DaireŞehit Osman Avcı Mahallesi Satılık DaireŞeker Mahallesi Satılık DaireŞeker Satılık DaireŞeyh Şamil Mahallesi Satılık DaireTopçu Mahallesi Satılık DaireTunahan Mahallesi Satılık DaireTurkuaz Mahallesi Satılık DaireTurkuaz Satılık DaireYapracık Mahallesi Satılık DaireYapracık Satılık DaireYavuz Selim Mahallesi Satılık DaireYeni Bağlıca Mahallesi Satılık DaireYeşilova Mahallesi Satılık DaireYukarıyurtçu Mahallesi Satılık DaireZırhlı Birlikler Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.