Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Finike İskele Mahallesi Satılık Daire

araması için 13 ilan bulundu
search
İskele Mahallesicancel
Finikecancel
Antalyacancel

İskele Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Finike İskele Mahallesi satılık daire arayışı içerisinde olan Emlakjet okuyucularımız için hazırladığımız bu rehber sayesinde mahalle hakkında daha fazla bilgiye sahip olacak ve bu sayede Finike İskele Mahallesi satılık daire arayışındaki ziyaretçilerimizin istedikleri ve hayal ettikleri evi bulmalarını kolaylaştıracağız. Emlakjet okuyucularına yardımcı olmak için hazırladığımız bu yazıda bölgenin kurumlarından fiyatlarına kadar pek çok noktasına değindik.

İSKELE mahallesi nüfusu ( beldesine) bağlı FİNİKE, ANTALYA. İSKELE mahallesinin Nüfusu Toplam 2.517 tır. Bu nüfusun 1.282'si Erkek, 1.235'si Kadındır.

İskele Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

İskele Mahallesi Antalya’nın Finike ilçesine bağlı olan 26 mahalleden biridir. İskele Mahallesi Finike ilçe merkezine yaklaşık 2 km, Antalya il merkezine ise yaklaşık 70 kilometre uzaklıktadır.

İskele Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

İskele Mahallesi kiralık daire arayan okurlarımız için mahallenin ulaşım olanaklarını derledik. Antalya şehri hem kara hem demir hem de havayolu ile ulaşım seçeneği sunan, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biridir. Finike’ye gitmek isteyen ziyaretçiler de bu seçeneklerden yararlanabilmektedir. Finike’ye uçakla gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken havalimanı, Antalya Havalimanı’dır. Havalimanı, Muratpaşa ilçesinde bulunmaktadır ve Finike’ye yaklaşık 127 km uzaklıktadır.

Antalya ulaşım yönüyle oldukça gelişmiş bir ağa sahiptir. İskele Mahallesi ulaşımı Finike’ye gelen hatlar aracılığıyla sağlanmaktadır. Finike’ye otobüs ve minibüsler aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. Finike’ye ulaşabileceğiniz bazı hatların listesi şu şekildedir:

· KF02: Kumluca - Finike

·

· FH06: Hasyurt

·

· AK03: Antalya Terminal

·

· ANTALYA–FİNİKE

·

· ANTALYA-KAŞ

·

· ANTALYA-KINIK

·

· KALKAN-ANTALYA

İskele Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

İskele Mahallesi Satılık Daire arayan çocuklu aileler için mahallede bulunan eğitim kurumlarını araştırdık. İskele Mahallesi’nde 2 okul bulunmaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız Finike’de bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. Finike’de 40 okul bulunmaktadır. Finike’de bulunan bazı okullar şu şekildedir :

· Bağyaka Şehit Turgut Burkay Korkmaz İlkokulu

· Finike Anadolu Lisesi

· Finike Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

· Şehit İsmail Çalkan İlkokulu

· Canan - Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

· Yeşilyurt Şehit Adem Ovar İlkokulu

· Hasyurt Kolaklar Ortaokulu

· Ari̇F İmam Hati̇P Ortaokulu

· Günçali İlkokulu

· Şehit İsmai̇l Çalkan İmam Hatip Ortaokulu

Finike İskele Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Antalya Finike İskele mahallesi satılık daire fiyatları ortalama 690.795 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı 6.579 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Finike İskele Mahallesi satılık daire ortalama büyüklüğü 105 metrekaredir. Antalya’nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen dairenin sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir.Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Finike İskele Mahallesi sahibinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.