Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kadıköy Erenköy Mahallesi Satılık Daire

araması için 238 ilan bulundu
search
Erenköy Mahallesicancel
Kadıköycancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Erenköy Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Güncel Bilgiler

Erenköy Mahallesi satılık daire arayışında olan ziyaretçilerimiz için özel olarak hazırladığımız bölge rehberimizde; mahalle hakkında tüm önemli bilgilere ulaşabileceksiniz. Erenköy mahallesinde ev satın almadan hemen önce bölge rehberimizi incelemeyi unutmayın.

İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Kadıköy ilçesine bağlı olan Erenköy, 35.243 kişilik nüfusa sahiptir. İlçesinin daha yüksek nüfusa sahip mahallelerinden birisidir. Toplu ulaşım ağlarının ortasında, sosyal imkanları olan bir mahalledir. Erenköy mahallesi, ilçenin sahil kesiminde bulunmaktadır. Ulaşım özel araçlarla ve toplu ulaşım araçları ile kolaylıkla sağlanabilmektedir. İlçe tarihi mekanları, alışveriş merkezleri ve tematik parkları ile oldukça geniş bir sosyal yaşam alanına sahiptir. 1930 yılından beri ilçe statüsünde olan Kadıköy, Anadolu Yakasında, Kocaeli Yarımadasının güneybatı kesiminde bulunmaktadır. Batısında ve güneyinde Marmara Denizi, kuzeyinde Üsküdar, kuzeydoğuda Ataşehir ve doğuda Maltepe ilçeleriyle çevrilidir. Kadıköy’de ev satın alırken Emlakjet’in ilanlarını detaylıca inceleyerek aradığınız evi kolayca bulabilirsiniz. 

Erenköy Mahallesi Satılık Daire Arayanlara Mahalledeki Kurumlar ve Ulaşım Bilgileri

  • Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği; Erenköy, Ethem Efendi Cad. Hatboyu Sk. No:36, 34738 Kadıköy/İstanbul.
  • Erenköy Kız Lisesi; Erenköy, Ömer Paşa Sk. No:82, 34738 Kadıköy/İstanbul.

Erenköy satılık ev düşünenler için mahallenin içerisinden geçmekte olan İETT Otobüs hatları ise ER1, 2, 17, 252, 17L’dir. Marmaray hattının Erenköy istasyonu burada bulunmaktadır. 

Erenköy Mahallesi Satılık Daire Fiyatları ve Emlak Piyasası

Emlakjet Bölge Raporu 2020 yılı Temmuz ayı güncel verilerine göre Kadıköy ilçesinin Erenköy mahallesi ve çevre bölgelerde bulunan satılık daire fiyatları ve genel piyasa bilgileri şu şekildedir;

  • Ortalama brüt alan; 140 metrekare,
  • Minimum birim satış fiyatı; 5.421 Türk Lirası,
  • Maksimum birim satış fiyatı; 11.162 Türk Lirası,
  • Ortalama birim satış fiyatı; 7.840 Türk Lirası,
  • Ortalama satış fiyatı; 1.097.600 Türk Lirasıdır. 

Konut tipine göre ortalama satılık daire fiyatları ise şu şekildedir;

  • 2+1 100 metrekarelik dairenin satış fiyatı ortalama; 712.400 Türk Lirası,
  • 3+1 135 metrekarelik dairenin satış fiyatı ortalama; 1.047.870 Türk Lirasıdır.

Tercih edeceğiniz satılık dairenin iç ve dış özelliklerine göre, bulunduğu semt, sahip olduğu site özellikleri, akıllı ev sistemi, güvenlik ve diğer tüm etkenlere göre satış fiyatlarında değişiklik görülebilmektedir. Ev satın almadan hemen önce satın alma prosedürlerine uygun olup olmadığını kontrol etmeniz ve Emlakjet Bölge Raporu ile bölgedeki piyasa fiyatları hakkında bilgi sahibi olmanız önerilmektedir. Aradığınız özellikleri ‘Yakınında Ara’ ya da ‘Haritada Ara’ özellikleri ile Erenköy Mahallesi sahibinden uygun fiyatlı 2+1 satılık daire gibi en çok tercih edilen seçeneklere kolayca ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Kadıköy Satılık Daire
19 Mayıs Mahallesi Satılık DaireAcıbadem Mahallesi Satılık DaireAcıbadem Satılık DaireAyrılıkçeşme Satılık DaireAyşekadın Satılık DaireBahariye Satılık DaireBostancı Mahallesi Satılık DaireBostancı Satılık DaireCaddebostan Mahallesi Satılık DaireCaddebostan Satılık DaireCaferağa Mahallesi Satılık DaireÇemenzar Satılık DaireÇiftehavuzlar Satılık DaireDumlupınar Mahallesi Satılık DaireEğitim Mahallesi Satılık DaireErenköy Mahallesi Satılık DaireErenköy Satılık DaireEthemefendi Satılık DaireFenerbahçe Mahallesi Satılık DaireFenerbahçe Satılık DaireFeneryolu Mahallesi Satılık DaireFeneryolu Satılık DaireFikirtepe Mahallesi Satılık DaireFikirtepe Satılık DaireGöztepe Mahallesi Satılık DaireGöztepe Satılık DaireHasanpaşa Mahallesi Satılık DaireHasanpaşa Satılık DaireHaydarpaşa Satılık DaireKalamış Satılık DaireKazasker Satılık DaireKızıltoprak Satılık DaireKoşuyolu Mahallesi Satılık DaireKoşuyolu Satılık DaireKozyatağı Mahallesi Satılık DaireKozyatağı Satılık DaireKuyubaşı Satılık DaireMerdivenköy Mahallesi Satılık DaireMerdivenköy Satılık DaireModa Satılık DaireOsmanağa Mahallesi Satılık DaireRasimpaşa Mahallesi Satılık DaireSahrayı Cedit Mahallesi Satılık DaireSahrayıcedit Satılık DaireSelamiçeşme Satılık DaireSöğütlüçeşme Satılık DaireSuadiye Mahallesi Satılık DaireSuadiye Satılık DaireŞaşkınbakkal Satılık DaireŞenesenevler Satılık DaireÜsküdar Satılık DaireYeldeğirmeni Satılık DaireZiverbey Satılık DaireZühtüpaşa Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.