Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi Satılık Ev

araması için 113 ilan bulundu
search
Karadeniz Mahallesicancel
Gaziosmanpaşacancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Karadeniz Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Emlakjet ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Karadeniz Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan aylar süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, ulaşımı ve konut satış piyasasını öğrenebilirsiniz.

Karadeniz Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Karadeniz Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin Avrupa Yakası’nda yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır. Mahalle Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Çocuk sahibi aileler mahallenin iklimsel koşulları kadar mahallenin eğitim imkanları ile de yakından ilgilenmektedir. Mahalle eğitim kurumları bakımından bölge halkının ihtiyaçlarına yanıt verebilecek zenginliktedir. Mahalle halkı bu eğitim kurumlarının eğitim kalitesinden de oldukça memnundur. Karadeniz Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahallede etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Adnan Menderes Ortaokulu: Karadeniz, Menderes Caddesi, No:41, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 649 33 80 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu: Karadeniz, Hamidiye Caddesi, No:21/25, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 477 88 78 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Karadeniz Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Karadeniz Mahallesi’nden konut satın almayı düşünen kişiler mahallenin sağlık imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallede yer alan sağlık imkanları hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahallede yer alan sağlık imkanlarının mahalle halkının ihtiyaçlarına yanıt verdiğinin bilgisine ulaşmaktadır. Bu sağlık kurumları:

  • Karadeniz Aile Sağlığı Merkezi: Karadeniz, Menderes Caddesi, No:20, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul – Avrupa. Daha detaylı bilgiler için (0212) 477 18 45 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Fatma Bıyıklı Aile Sağlık Merkezi: Karadeniz, Namık Kemal Caddesi, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu arayabilirsiniz.
  • Mustafa Furuncu Aile Sağlığı Merkezi: Karadeniz, 1168. Sokak, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu arayabilirsiniz.
  • Şükriye Kaan Aile Sağlığı Merkezi: Karadeniz, General Aldoğan Caddesi, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu arayabilirsiniz.
  • Karadeniz Aile Sağlığı Merkezi: Karadeniz, Menderes Caddesi, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için bu eğitim kurumunu arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Gaziosmanpaşa Mahallesi’ne bağlı Karadeniz Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi uygun fiyatlı satılık daire ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilir, böylelikle de tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.