Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Esenyurt İstiklal Mahallesi Satılık Daire

araması için 39 ilan bulundu
search
İstiklal Mahallesicancel
Esenyurtcancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Esenyurt Kıraç Satılık Daire & Esenyurt Kıraç Satılık Ev İlan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Esenyurt Kıraç satılık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Esenyurt Kıraç Satılık Daire

 

Esenyurt Kıraç satılık daire arayanlar için Esenyurt Kıraç, 19. yüzyılın başlarında Ekrem Ömer Paşa’ya ait çiftlik toprağında kurulmuş ve hissedarlarından biri olan Eşkinozgillerden Eşkinoz adını almıştır. 1967’de yerleşimin adı Esenyurt olarak değiştirilmiştir. Büyükçekmece ilçesinin semtlerinden biriyken, 2008 yılında Kıraç beldesi ile birleştirilerek ilçe haline gelmiştir. Esenyurt, Marmara Bölgesi’nin Trakya alt bölgesinde, yer alır. Sınırları batıdan Büyükçekmece, kuzeyden Başakşehir, kuzeybatıdan Arnavutköy, doğudan Avcılar ve güneyden ise Beylikdüzü ilçeleriyle komşudur. Bu ilçede ziyaret edebileceğiniz alanlar arasında; Torium AVM, Pelit Çikolata Müzesi, Snowpark, Recep Tayyip Erdoğan Parkı, Esenyurt Şehitler Parkı, Termal Kür ve Tedavi Merkezi ve Esenyurt Kültür-Sanat Merkezi yer alır. 43 mahalleden meydana gelen bu ilçemiz TUİK son nüfus bilgilerine göre toplam 983.571 nüfustan meydana gelmektedir.

 

Esenyurt Kıraç Satılık Daire İlanları ve Fiyatları

 

Emlakjet ekibi olarak Esenyurt Kıraç'ta yaşamak isteyenler için öncelikle şunu belirtmek istersek Esenyurt Kıraç satılık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. İş, eğitim, tatil, gezi veya özel günler sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Esenyurt Kıraç satılık daire ilanları için Emlakjet’in en güncel Esenyurt Kıraç satılık daire ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Esenyurt Kıraç Satılık Daire 3+1

 

Memur veya çalışan olup Esenyurt Kıraç ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için dilediğiniz kriterlere en uygun Esenyurt Kıraç 3+1 satılık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Esenyurt Kıraç 3+1 satılık daire ilanlarına göz atın!

 

Esenyurt Kıraç Satılık Daire 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Esenyurt Kıraç 2+1 satılık daire seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Esenyurt Kıraç Satılık Daire 1+1

 

Esenyurt Kıraç'ta bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Esenyurt Kıraç 1+1 satılık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Esenyurt Kıraç Satılık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Esenyurt Kıraç yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı apartman veya sitelerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Esenyurt Kıraç sahibinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Esenyurt Kıraç Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

En uygun ve en yaşanabilir Esenyurt Kıraç İstiklal Mahallesi satılık daireler için ulaşım; aktarmalı veya aktarmasız olarak İETT otobüs hattı, minibüs, metro  ve metrobüs aracılığı ile sağlanmaktadır. 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Esenyurt Satılık Daire
Akçaburgaz Mahallesi Satılık DaireAkevler Mahallesi Satılık DaireAkşemseddin Mahallesi Satılık DaireArdıçlı Mahallesi Satılık DaireAşık Veysel Mahallesi Satılık DaireAtatürk Mahallesi Satılık DaireBağlarçeşme Mahallesi Satılık DaireBalıkyolu Mahallesi Satılık DaireBarbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Satılık DaireBattalgazi Mahallesi Satılık DaireBeylikdüzü Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇınar Mahallesi Satılık DaireEsenkent Mahallesi Satılık DaireEsenyurt Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireGökevler Mahallesi Satılık DaireGüzelyurt Mahallesi Satılık DaireHaramidere Satılık DaireHoşdere Satılık DaireHürriyet Mahallesi Satılık Daireİncirtepe Mahallesi Satılık Daireİnönü Mahallesi Satılık Daireİstiklal Mahallesi Satılık DaireKıraç Satılık DaireKoza Mahallesi Satılık DaireMehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık DaireMehterçeşme Mahallesi Satılık DaireMevlana Mahallesi Satılık DaireNamık Kemal Mahallesi Satılık DaireNecip Fazıl Kısakürek Mahallesi Satılık DaireOrhan Gazi Mahallesi Satılık DaireOsmangazi Mahallesi Satılık DaireÖrnek Mahallesi Satılık DairePınar Mahallesi Satılık DairePiri Reis Mahallesi Satılık DaireSaadetdere Mahallesi Satılık DaireSelahaddin Eyyubi Mahallesi Satılık DaireSultaniye Mahallesi Satılık DaireSüleymaniye Mahallesi Satılık DaireŞehitler Mahallesi Satılık DaireTalatpaşa Mahallesi Satılık DaireTurgut Özal Mahallesi Satılık DaireÜçevler Mahallesi Satılık DaireYenikent Mahallesi Satılık DaireYeşilkent Mahallesi Satılık DaireYunus Emre Mahallesi Satılık DaireZafer Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.