Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Silivri Gümüşyaka Mahallesi Satılık Daire

araması için 11 ilan bulundu
search
Gümüşyaka Mahallesicancel
Silivricancel
İstanbulcancel

Gümüşyaka Mahallesi Satılık Daire Bakanlara Bölge Rehberi

Gümüşyaka Mahallesi satılık daire ilanları arasında dolaşırken mahalle hakkında merak ettiklerinize bu yazı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Gümüşyaka Mahallesi, İstanbul ilinin Silivri ilçesine bağlı olan bir mahalledir. Gümüşyaka Mahallesinin ilk adı Herakliapolis idi. Zamanla bu isim Heraklia, Eraklia ve sonunda Ereğli olmuştur. Bizans döneminde Silibreç adıyla Megeralılar tarafından kurulan Gümüşyaka Mahallesi, Atina ve Edirne üzerinden gelen, karayollarının birleştiği, deniz kıyısında kervancıların konakladığı küçük bir yerleşim merkeziydi. Tarihi değere sahip, zamanın tüccarları tarafından kullanıldığı sanılan büyük hanlar, önemli sayıda insanın kaldığını kanıtlayan su sarnıcı, su dehlizleri hala bulunmaktadır. Mahalleye 1963 yılında Gümüşyaka ismi verildi ve 1970 yılında Silivri’ye bağlandı. Kasaba halkının çoğunluğu Yunanistan göçmenidir. Az bir kısmını ise Bulgaristan göçmenleri ve Anadolu’nun çeşitli yörelerinden gelenler oluşturur. Silivri ilçesinde ılıman iklim hakimdir. Silivri'de yağışlar sonbaharda başlamakta ve özellikle kış aylarında yoğunlaşmaktadır. İlçede, Trakya ikliminin özellikleri görülmektedir. Kışlar genellikle soğuk ve yağışlı, yazlar ılık geçmektedir. Her kış olmasa da bazı kışlar ilçe merkezinde kar yağışı görülebilmektedir. Yıllık ortalama yağış miktarı 600–700 mm'dir. Kuzeye ve batıya gidildikçe kara ikliminin etkileri artmaktadır. Yıllık ısı ortalaması 13,7 C'dir. En sıcak ay Ağustos, en soğuk ay ise Şubat ayıdır. Yıllık yağış ortalaması ise 691,4 mm'dir.

Gümüşyaka Mahallesi Satılık Daire Düşünenlere Bölgenin Kurumları

Ev arayışlarınızda kolaylık sağlaması adına sizler için mahallenin kurumları ayrıntıları ile paylaştık.

  • Akasya Eczanesi, Gümüşyaka Mah, Belediye Cad. No:20, Posta kodu: 34580 Silivri/Istanbul – Europe. Tel: (0212) 729 00 59.
  • Asuman Eczanesi, Gümüşyaka Mah, Belediye Cad. No:18, Posta kodu: 34580 Silivri/İstanbul – Avrupa. Tel. (0212) 728 99 93.
  • Efsane Market 2, Gümüşyaka Mah, 20. Cad. 27. Sok., Posta kodu: 34580 Silivri/İstanbul.
  • Kartal Büfe Market, Gümüşyaka Mah, 25. Sok., Posta kodu: 34580 Silivri/İstanbul.
  • Bizim Market, Gümüşyaka Mah, 12. Sok., Posta kodu: 34580 Silivri/İstanbul.
  • İmparator Büfe, Gümüşyaka Mah, 19. Cad., Posta kodu: 34580 Silivri/İstanbul.
  • Gümüşyaka Halk Plajı, Gümüşyaka Mah, 19. Cad. No:14, Posta kodu: 34580 Silivri/İstanbul.

Siz de bu mahallede yaşamak istiyorsanız Gümüşyaka Mahallesi satılık daire ilanlarına sitemizden istediğiniz zaman dilediğiniz yerden kolayca göz atabilirsiniz.

Gümüşyaka Mahallesi Satılık Daire Emlak Piyasası 

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 150 metrekare olarak karşımız çıkar. Gümüşyaka Mahallesi satılık daire fiyatları 357.150 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 2.381 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 23 yıldır.

Ev arayışlarınızda Emlakjet ile bir adım öndesiniz. Satılık daire arayışlarınızda yukarıdaki verilerden yararlanarak bütçenizi belirleyebilirsiniz. Siz de Gümüşyaka Mahallesi satılık evler ilanlarına listeleme sayfalarımızdan göz atabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Silivri Satılık Daire
Akören Köyü Satılık DaireAkören Mahallesi Satılık DaireAlibey Mahallesi Satılık DaireAlipaşa Mahallesi Satılık DaireBekirli Köyü Satılık DaireBekirli Mahallesi Satılık DaireBeyciler Köyü Satılık DaireBeyciler Mahallesi Satılık DaireBüyük Çavuşlu Mahallesi Satılık DaireBüyük Çavuşlu Satılık DaireBüyükkılıçlı Köyü Satılık DaireBüyük Kılıçlı Mahallesi Satılık DaireBüyük Sinekli Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇanta Balaban Mahallesi Satılık DaireÇanta Sancaktepe Mahallesi Satılık DaireÇanta Satılık DaireÇayırdere Köyü Satılık DaireÇayırdere Mahallesi Satılık DaireÇeltik Köyü Satılık DaireÇeltik Mahallesi Satılık DaireDanamandıra Köyü Satılık DaireDanamandıra Mahallesi Satılık DaireDeğirmenköy Fevzipaşa Mahallesi Satılık DaireDeğirmenköy İsmetpaşa Mahallesi Satılık DaireDeğirmenköy Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireFenerköy Köyü Satılık DaireFener Mahallesi Satılık DaireGazitepe Mahallesi Satılık DaireGümüşyaka Mahallesi Satılık DaireGümüşyaka Satılık DaireKadıköy Mahallesi Satılık DaireKavaklı Hürriyet Mahallesi Satılık DaireKavaklı İstiklal Mahallesi Satılık DaireKavaklı Satılık DaireKurfallı Köyü Satılık DaireKurfallı Mahallesi Satılık DaireKüçük Kılıçlı Mahallesi Satılık DaireKüçük Sinekli Mahallesi Satılık DaireKüçük Sinekli Satılık DaireMimar Sinan Mahallesi Satılık DaireOrtaköy Mahallesi Satılık DaireOrtaköy Satılık DairePiri Mehmet Paşa Mahallesi Satılık DaireSahil Satılık DaireSayalar Köyü Satılık DaireSayalar Mahallesi Satılık DaireSelimpaşa Mahallesi Satılık DaireSelimpaşa Satılık DaireSemizkumlar Mahallesi Satılık DaireSeymen Köyü Satılık DaireSeymen Mahallesi Satılık DaireSilivri Satılık DaireSinekli Köyü Satılık DaireYeni Mahallesi Satılık DaireYolçatı Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.