Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Gürsu İstiklal Mahallesi Satılık Daire

araması için 11 ilan bulundu
search
İstiklal Mahallesicancel
Gürsucancel
Bursacancel

İstiklal Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. İstiklal Mahallesi satılık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için İstiklal Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Bursa ili İstiklal Mahallesi’nin nüfusu toplam 19.048 kişidir. Nüfusun 9.739'u erkek, 9.309'u kadındır.

İstiklal Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Gürsu, Bursa ilinin ilçelerinden birisidir. Doğusunda ve güneyinde Kestel, batısında Yıldırım ve Osmangazi, kuzeyinde ise Gemlik ilçesi ile çevrilidir. Deniz seviyesinden yüksekliği 100 metredir. İstiklal Mahallesi Bursa ilinin Gürsu ilçesine bağlıdır. İlçe Marmara Bölgesi’nde yer alır. 

İstiklal Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

İstiklal Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Bölgede kent içi ulaşım Burulaş'a aittir. İlde birçok belediye otobüsü, halk otobüsü, minibüs ve taksi yer alır. Otobüs, tramvay ve metro kullanımında ücretler Bursakart ile tahsil edilir. 75 dakika içinde metro-otobüs aktarmalarında indirim vardır. Budo Mudanya bölgesinden İstanbul iline deniz otobüsü seferleri gerçekleştirir. Aynı zamanda Burulaş yaz döneminde körfez seferleri de yapmaktadır. Ülkenin en uzun teleferiği, Bursa ilinde yer almaktadır. Teferrüç semti ile Sarıalan yaylası arasında 1963 senesinde kurulmuştur. Bu teleferik ayrıca ülkenin ilk teleferiğidir. Teleferik Sarıalan'a on iki dakikada ulaştırmaktadır. İlde hava ulaşımı Bursa Yenişehir Havalimanı ile yapılır. Havalimanı Yenişehir ilçesinde bulunur. Gürsu’ya ulaşım sağlayabileceğiniz hatlar; 2/G, 91/G, D/12, D/12-K D/12-Y, D/23.

İstiklal Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

İstiklal Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. İstiklal Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Yıldız Anadolu Lisesi,

  • Atatürk İlkokulu,

  • Mehmet Akif Ersoy İlkokulu,

  • Özel Asiye Coşkun Anadolu Lisesi,

  • Özel Asiye Coşkun İlkokulu,

  • Özel Gürsu Minik Yıldızlar Anaokulu,

  • Özel Asiye Coşkun Anaokulu.

İstiklal Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 130 metrekare olarak karşımız çıkar. Bursa İstiklal Mahallesi satılık daire fiyatları 758.290 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 5.833 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 31 yıldır. Bursa İstiklal Mahallesi satılık daire arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık daire İstiklal Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

 

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.