Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Gaziosmanpaşa Şemsipaşa Mahallesi Satılık Ev

araması için 44 ilan bulundu
search
Şemsipaşa Mahallesicancel
Gaziosmanpaşacancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Şemsipaşa Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Rehberi

Emlakjet.com ekibi olarak satılık daire arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Şemsipaşa Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan aylar süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfus, ulaşımı ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

İstanbul ilinin önemli ilçelerinden biri olan Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Şemsipaşa Mahallesi bulunduğu konum itibari ile Avrupa Yakası’nda yer almaktadır. Mahalle Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Şemsipaşa Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahallenin iklimsel koşullarının yanı sıra mahallenin ulaşım imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle ulaşım imkanları bakımından bölge halkının ihtiyaçlarına yanıt verebilecek zenginliktedir. Şemsipaşa Mahallesi satılık ev arayan kişilerin mahalle ulaşımında kullanabileceği araçlar:

  • 38B Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 38T Numaralı Otobüs Hattı,
  • 49G Numaralı Otobüs Hattı ve
  • M1A Numaralı Metro Hattı’dır.

Şemsipaşa Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Günümüzde çocuk sahibi aileler için mahallenin eğitim imkanları oldukça önemlidir. Mahalle eğitim kurumları bakımından bölge halkının ihtiyaçlarına yanıt verebilecek zenginliktedir. Mahalle halkı bu eğitim kurumlarının kalitesinden de oldukça memnundur. Şemsipaşa Mahallesi satılık daire arayan kişilerin mahallede etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Aliya İzzet Begoviç İlkokulu: Şemsipaşa, Maraş Caddesi, No 3 D:1, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 538 07 68 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Büyük Fuat Paşa Ortaokulu: Şemsipaşa, Sokullu Mehmet Paşa Caddesi, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. 

Şemsipaşa Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Mahalleden konut arayan kişiler mahallenin sağlık imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Gaziosmanpaşa Şemsipaşa Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahalle sağlık imkanları hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahallede yer alan sağlık kurumlarının bölge halkının ihtiyaçlarına yanıt verdiğinin bilgisine ulaşmaktadır. Bu sağlık kurumları:

  • Gaziosmanpaşa 11 Nolu Aile Sağlığı Merkezi: Şemsi Paşa Mahallesi, 15. Sokak, No:19, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 614 22 55 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • HM Dent Ağız ve Diş Sağlığı Gaziosmanpaşa: Şemsipaşa, Cengiz Topel Caddesi, No:70B, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 497 04 06 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Küçükköy Polikliniği: Şemsipaşa, 1. Sokak, No:12, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için bu sağlık kurumunu arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Şemsipaşa Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Gaziosmanpaşa Şemsipaşa Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.