Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Beyoğlu Cihangir Mahallesi Kiralık Daire

araması için 11 ilan bulundu
search
Cihangir Mahallesicancel
Beyoğlucancel
İstanbulcancel

Cihangir Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Yol Gösterecek Bilgiler

Cihangir’de daire kiralamak uzun bir süredir oldukça önemli bir emlak hamlesi olarak göze çarparken, Beyoğlu ilçesinin bu gözbebeği bölgesinde en doğru ve uygun daireyi bulabilmek de oldukça önemli bir detay olarak göze çarpmaktadır. Sitemiz yüzbinlerce emlak ilanı arasından Cihangir için de önemli açılımlar yapmakta ve bu yönde veri tabanının da sürekli güncel tutulmasını da sağlamaktadır. Cihangir mahallesi kiralık daire ihtiyaçlarında bu veri tabanı oldukça önemli olmakla beraber Emlakjet güvencesiyle kiralanacak dairenin tüm özelliklerine de ulaşabilmek mümkün hale gelmektedir.

  • Cihangir sahibinden kiralık daire
  • Cihangir site içerisinde kiralık daire
  • Cihangir müstakil kiralık daire talepleri için kurumumuz en iyi danışman konumunu kesintisiz olarak devam ettirmektedir.

İstanbul’un geçmişten günümüze en renkli ve dinamik ilçelerinden biri olan Beyoğlu ilçesinin en çok tercih edilen bölgelerinden biri Cihangirdir. Taksim meydanı, Fındıklı ve Kazancı yokuşlarının kesişim noktasında bulunan Cihangir aynı zamanda sanatçı ve yabancı yerleşimcilerin en çok tercih ettiği semtlerden biridir. 1900’lü yılların başlarında Türk sanat tarihini derinden etkileyen birçok kişinin, Beyoğlu çevresi ve özellikle Cihangir bohem hayatın merkezi olarak kabul edilmektedir. Cihangir, Kılıç Ali Paşa ve Pürtelaş olmak üzere iki önemli mahalleye sahiptir. İstanbul’un en merkezi ve elit noktalarından biri olan Cihangir günümüzde de tarihi dokusunu ve dinamizmini kaybetmeyen önemli bir yerleşim merkezidir. Daha uzun bir süre de İstanbul’da en çok tercih edilen bölgelerden biri olmaya devam edecektir.  

 

İhtiyaca En Uygun Cihangir Mahallesi Kiralık Daire Seçenekleri 

İstanbul’un Avrupa yakasında Beyoğlu ilçesi içerisinde konumlanan ve kendine özgü bir ruhu olduğu söylenen bir semttir. Cihangir sahibinden kiralık daire arayışlarında kolaylıkla görüleceği üzere Cihangir içerisinde herhangi bir yokuştan inerken deniz manzarasıyla karşılaşılması oldukça olağan olmakla beraber semtteki birçok cami ve çeşmenin semtin tarihi dokusunu tam anlamıyla yansıttığı da kolaylıkla görülmektedir. Cihangir sakinleri pek çok yabancı komşuya da sahip olmakla beraber sımsıcak atmosferiyle Beyoğlu’nun en özel noktalarından biri olan bu semtte çağdaş, entelektüel ve bohem bir yaşam tarzı benimsendiği önemli bir detay olarak da belirtilmelidir. Aynı zamanda Cihangir semti genellikle restore edilmiş yüksek tavanlı evlerden oluşmaktadır. 

 

Cihangir Mahallesi Kiralık Daire İçin Emlakjet’in Önemi

Emlakjet Türkiye’nin her il ve ilçesinde olduğu gibi, Cihangir tarzındaki önemli semtlerde de oldukça fazla ve çeşitli Beyoğlu Cihangir kiralık daire ilanlarına sahip olmakla beraber her ilandaki nokta atışı detayları, ilanları birçok yönden ele alma özelliği, görsellerle zenginleştirmesi ve aynı zamanda benzer ilanları birbirleriyle kıyas yapabilme şansı sağlaması Cihangir kiralık daire arayışları için oldukça önemlidir. Cihangir toplu taşımayla kolaylıkla ulaşılabilen, metro kullanılabilmesi mümkün, Taksim’e 500 metre mesafede bulunan bir semt olarak göze çarparken, tüm bu detaylar kurumumuz vasıtasıyla her yönüyle müşterilere aktarılabilmektedir.

 

Cihangir Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Haritası

Emlakjet.com ekibi olarak kiralık konut arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Cihangir Mahallesi kiralık daire arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan günler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, nüfusu ve konut kira piyasası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

Cihangir Mahallesi Kiralık Daire Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul ilinin Beyoğlu ilçesine bağlı Cihangir Mahallesi, Avrupa Yakası’nda yer almaktadır. Cihangir Mahallesi kiralık daire arayan kişiler mahallenin ulaşım imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Mahalle ulaşımında otobüs ve metro hatlarının kullanıldığının bilgisine ulaşılmıştır. Cihangir Mahallesi kiralık evarayan kişilerin mahalle ulaşımında kullanabileceği ulaşım hatları:

  • 76E Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 89C Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 97T Numaralı Otobüs Hattı, 
  • DT2 Numaralı Otobüs Hattı, 
  • SG-2 Numaralı Otobüs Hattı ve
  • M2 Numaralı Metro Hattı’dır.

 

Cihangir Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Cihangir Mahallesi’nden konut arayan çocuk sahibi aileler mahallenin sağlık imkanları ile yakından ilgilenmektedirler. Mahalle sınırları içerisinde herhangi bir eğitim kurumu yer almamaktadır. Ancak mahalleye oldukça yakın bir konumda birçok eğitim kurumu yer almaktadır. Cihangir Mahallesi kiralık daire tercihinde bulunacak olan çocuklu ailelerin çocuklarını gönderebileceği okullar:

  • Namık Kemal İlkokulu: Ömer Avni Mahallesi, Selime Hatun Camii Sokağı No:4, 34427 Beyoğlu/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 244 41 44 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Cihangir Münir Özkul Ortaokulu: Kılıçali Paşa, 12, İlyas Çelebi Sokak, 34433 Beyoğlu/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 244 25 23 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Özel Esayan Ermeni Ortaokulu: Evliya Çelebi Mahallesi, İstiklal Caddesi & Meşelik Sokak No:24, 34433 Beyoğlu/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 243 50 16 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  •  

Cihangir Mahallesi Kiralık Daire Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Mahalleden konut arayan kişiler mahallenin sağlık imkanları ile yakından ilgilenmektedir. Beyoğlu Cihangir Mahallesi kiralık daire arayan kişiler mahalle içerisinde 2 adet sağlık kurumunun yer aldığının bilgisine ulaşmaktadır.  Bu sağlık kurumları:

  • Beyoğlu 10 No'lu Aile Sağlığı Merkezi: Cihangir, 19, Cihangir Caddesi, 34433 Beyoğlu/İstanbul. Kurum hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için (0212) 245 80 66 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Cihangir Sağlık Kabini: Firuzağa Mahallesi, Defterdar Yokuşu , Cihangir No:58, 34438 Beyoğlu/İstanbul. Bu sağlık kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Daha detaylı bilgiler için 0532 212 66 97 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de kiralık daire tercihini İstanbul Beyoğlu ilçesine bağlı Cihangir Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Beyoğlu Cihangir uygun fiyatlı kiralık daire ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek tercih etmek istediğiniz konuta hızlı ve keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

 

Cihangir Kiralık Daire

Aradığınız evi en kısa sürede güvenle bulabilmek için en doğru yerdesiniz. Cihangir kiralık daire ilanlarına EmlakJet'ten ulaşabilirsiniz. Cihangir kiralık daire arayışınızda aradığınız özellikteki evleri bulabilirsiniz. Satılık daire arayışınızda sıfır yapılar, birkaç yıl içerisinde yapılmış yapılar ya da daha eski binalara uygun fiyatlı seçenekler ile sahip olabilirsiniz. Her geçen gün daha da gelişen Beylikdüzü sizin ihtiyaç ve beklentilerinize uygun konutlara ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki sosyal hayat, ulaşım ve alışveriş olanakları ile ön plana çıkan Cihangir kiralık daire ilanlarını keşfetmek için EmlakJet'te yer alan ilanları inceleyin. 

 

Cihangir Kiralık Daire Fiyatları

Cihangir kiralık daire fiyatları arasında bütçenize en uygun olan evi bulabilirsiniz. Gittikçe gelişen bölgede satılık daire fiyatları birçok faktöre bağlı olarak değişiyor. Evin metrekaresi, konumu, oda sayısı, ısıtması, bina yaşı, asansörünün olup olmaması, bulunduğu kat ve sahip olduğu diğer ek özelliklere göre dairelerin fiyatları değişmektedir. Beklentilerinize ve bütçenize en uygun evi bulmak için sayfadaki ilanları inceleyebilirsiniz. 

 

Cihangir Kiralık Daire İlanları

EmlakJet'te yer alan Cihangir kiralık daire ilanlarının inceleyerek hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Sitemizde yer alan ilanlar arasından sizin için en ideal eve sahip olabilirsiniz. Kriterlerinize ve bütçenize uygun ev ilanları EmlakJet'te sizleri bekliyor. 

 

Cihangir Kiralık Daire 3+1

Cihangir kiralık daire 3+1 ilanlarını sitemizden inceleyebilirsiniz. Ailenizle geniş ve ferah bir evde yaşamak için 3 oda ve 1 salon ev arayışında iseniz doğru adrestesiniz. EmlakJet'teki 3+1 ilanları ile istediğiniz bölgede aradığınız kriterlere uygun daireleri kolayca bulabilirsiniz. Aradığınız 3 oda bir salon daire ilanları ile istediğiniz eve kavuşun!

 

Cihangir Kiralık Daire 2+1

Cihangir kiralık daire 2+1 ilanları sitemizde sizleri bekliyor. EmlakJet sahibinden 2+1 satılık daire ilanları ile sizi aradığınız eve kavuşturuyor. Uygun fiyatlı ilanlar, aradığınız konumda, istediğiniz metrekarede incelenmek üzere sayfamızda sizleri bekliyor. EmlakJet aracılığıyla daire sahipleriyle doğrudan iletişime geçebilir ve daireler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aile dostu ve uygun fiyatlı 2 oda 1 salon ev ilanlarını sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

 

Cihangir Kiralık Daire 1+1

Cihangir kiralık daire 1+1 ilanları ile aradığınız eve sahip olabilirsiniz. 1 oda 1 salondan oluşan evler için sayfamızdaki ilanları inceleyebilirsiniz. Daha çok öğrenciler, tek yaşayanlar ya da çocuksuz aileler tarafından tercih edilen 1+1 dairelere daha çok modern konut yapılarında ve rezidanslarda rastlanıyor. Bu yapı tipinde genel olarak mutfak salonun içinde yer alıyor. EmlakJet tarafından sizin için hazırlanan ilanlar aracılığıyla aradığınız o dairede yaşamaya başlayabilirsiniz. 

 

Cihangir Kiralık Daire Bakarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Cihangir kiralık daire ararken, dikkatli bir şekilde hareket etmek oldukça önemlidir. Satılık daire arayışınızda ilk olarak, bütçenizi net bir şekilde belirlemelisiniz. Ardından, konum faktörüne dikkat etmelisiniz. Dairenin bulunduğu bölgenin güvenliği, ulaşım imkanları, altyapı olanakları, işyerinize ya da okula olan uzaklığı gibi faktörlere de dikkat etmelisiniz. Dairenin fiziksel durumunu da incelemek de gereklidir. Yapısal problemler ya da bakım gerektiren alanlar ilerleyen dönemlerde size ek masraflar çıkarabilir. Evde yaşamaya başlamadan önce eve ne kadar masraf yapılacağını belirlemelisiniz. Ayrıca tapu ve diğer tüm hukuki belgelerin eksiksiz ve güncel olduğundan emin olmalısınız. Yaşayacağınız ya da yatırım yapacağınız evi seçerken acele etmek yerine detaylı araştırma yapmak sizi ilerleyen zamanlarda oluşabilecek problemlerden kurtaracaktır.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Beyoğlu Kiralık Daire
Arap Cami Kiralık DaireArap Cami Mahallesi Kiralık DaireAsmalı Mescit Mahallesi Kiralık DaireBedrettin Kiralık DaireBedrettin Mahallesi Kiralık DaireBereketzade Mahallesi Kiralık DaireBostan Mahallesi Kiralık DaireBülbül Kiralık DaireBülbül Mahallesi Kiralık DaireCamiikebir Mahallesi Kiralık DaireCihangir Kiralık DaireCihangir Mahallesi Kiralık DaireÇatma Mescit Mahallesi Kiralık DaireÇıksalın Kiralık DaireÇukurcuma Kiralık DaireÇukur Mahallesi Kiralık DaireDolapdere Kiralık DaireEmekyemez Mahallesi Kiralık DaireEvliya Çelebi Mahallesi Kiralık DaireFetihtepe Mahallesi Kiralık DaireFındıklı Kiralık DaireFındıklı Kiralık DaireFiruzağa Mahallesi Kiralık DaireGalata Kiralık DaireGalatasaray Kiralık DaireGümüşsuyu Kiralık DaireGümüşsuyu Mahallesi Kiralık DaireHacı Ahmet Kiralık DaireHacıahmet Mahallesi Kiralık DaireHacıhüsrev Kiralık DaireHacımimi Mahallesi Kiralık DaireHalıcıoğlu Kiralık DaireHalıcıoğlu Mahallesi Kiralık DaireHasköy Kiralık DaireHüseyinağa Mahallesi Kiralık Daireİstiklal Kiralık Daireİstiklal Mahallesi Kiralık DaireKabataş Kiralık DaireKadımehmet Efendi Mahallesi Kiralık DaireKalyoncu Kulluğu Mahallesi Kiralık DaireKamer Hatun Mahallesi Kiralık DaireKaptanpaşa Mahallesi Kiralık DaireKaraköy Kiralık DaireKasımpaşa Kiralık DaireKatip Mustafa Çelebi Mahallesi Kiralık DaireKeçeci Piri Mahallesi Kiralık DaireKemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi Kiralık DaireKemankeş Kiralık DaireKılıçali Paşa Mahallesi Kiralık DaireKocatepe Mahallesi Kiralık DaireKulaksız Kiralık DaireKulaksız Mahallesi Kiralık DaireKuloğlu Mahallesi Kiralık DaireKurtuluş Kiralık DaireKüçük Piyale Mahallesi Kiralık DaireMüeyyetzade Mahallesi Kiralık DaireÖmer Avni Mahallesi Kiralık DaireÖrnektepe Kiralık DaireÖrnektepe Mahallesi Kiralık DairePiri Paşa Mahallesi Kiralık DairePiyalepaşa Kiralık DairePiyalepaşa Mahallesi Kiralık DairePürtelaş Hasan Efendi Mahallesi Kiralık DairePürtelaş Kiralık DaireSalıpazarı Kiralık DaireSururi Mehmet Efendi Mahallesi Kiralık DaireSütlüce Kiralık DaireSütlüce Mahallesi Kiralık DaireŞahkulu Mahallesi Kiralık DaireŞehit Muhtar Mahallesi Kiralık DaireŞişhane Kiralık DaireTaksim Kiralık DaireTalimhane Kiralık DaireTarlabaşı Kiralık DaireTepebaşı Kiralık DaireTomtom Mahallesi Kiralık DaireTophane Kiralık DaireTünel Kiralık DaireYahya Kahya Mahallesi Kiralık DaireYenişehir Kiralık DaireYenişehir Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.