Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Ümraniye İnkılap Mahallesi Satılık Ev

araması için 22 ilan bulundu
search
İnkılap Mahallesicancel
Ümraniyecancel
İstanbulcancel

İnkılap Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Rehberi

 

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için İnkılap Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. İnkılap Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler. 

 

İstanbul ili İnkılap Mahallesi nüfusu toplam 31.608’dir. Bu nüfusun 17.110’u Erkek, 14.498’i Kadın’dır. 

 

İnkılap Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

 

İnkılap Mahallesi’nin bağlı olduğu Ümraniye, İstanbul’un bir ilçesidir. Bilinen tarihi geçmişinde; Frigyalılar, Romalılar, Bizanslılar, Danişmendliler, Selçuklular ve Osmanlılar gibi büyük ve farklı birçok uygarlığa ev sahipliği yapmıştır. Ümraniye ilçesinde ziyaret edilecek alanların başında; Cevherağa Camii ve Mektebi, Hekimbaşı Av Köşkü, Dudullu Tepesi, Ihlamurkuyu Ormanı, Ümraniye Millet Bahçesi, Şile Yolu Ormanı, Ümraniye Tantavi Sosyal Tesisleri ve Trabzon Park gelir. Ümraniye İnkılap Mahallesi’nin sınırları; kuzeyden Beykoz Spor Ormanı, kuzeybatıdan Ümraniye’nin Hekimbaşı Mahallesi, kuzeydoğudan Beykoz’un Baklacı Mahallesi, batıdan Ümraniye'nin Topağacı, Kazım Karabekir ve Elmalıkent Mahalleleri, güneyden Ümraniye'nin Yamanevler Mahallesi ve doğudan ise Ümraniye'nin Saray Mahallesi ile çevrilmiştir. Bu mahalleye yakın konumda ziyaret edebileceğiniz alanlardan bazıları Çınaraltı Camii, Ümraniye Millet Bahçesi ve Sahrayı Kebir Camii’dir. Bu mahalle aynı zamanda Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne de sınır konumda yer alır.

 

İnkılap Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Bölgenin Ulaşım Olanakları

 

İnkılap Mahallesi satılık konut arayan okurlarımız için bu mahalleye ulaşım olanaklarını derledik. 16 yüzyıl boyunca dünyanın en önemli şehirlerinden biri olan ve birçok farklı medeniyete topraklarında ev sahipliği yapan İstanbul, geride kalan bu kadar medeniyetin izlerini üzerinde taşıyan çok değerli bir şehir olarak tarihe ismini yazdırıyor… Her semtinde, her sokağında ayrı bir tarihi ve doğal güzellik taşıyan bu şehir; cami, saray, bahçe, koru, tarihi mimari, müze ve kilise açısından oldukça zengin. İstanbul ulaşım açısından denizyolu, havayolu, demiryolu ve karayolu ulaşım imkanına sahip zengin bir şehir olduğundan, karayolu üzerinden tüm şehirlerden hareket eden otobüslerle, denizyolu üzerinden feribot ve deniz otobüsleriyle, havayolundan havaalanlarıyla, demiryolu üzerinden ise hızlı tren aracılığı ile İstanbul'a çok rahat ulaşım sağlayabilirsiniz. Ümraniye'ye uçak ile gitmek isteyenler için kullanmanız gereken havalimanları İstanbul Havalimanı veya Sabiha Gökçen Havalimanı’dır. İnkılap Mahallesi’ne veya Ümraniye ilçe merkezine gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken toplu taşıma olanakları ise İETT otobüsleri, metro, marmaray, metrobüs, taksi ve minibüstür. İnkılap Mahallesi’ne veya Ümraniye ilçe merkezine bu toplu taşımalar üzerinden ilçeler arası aktarmalı veya aktarmasız olarak rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz. 

 

- Minibüs Hattı

- 11H İETT Otobüs Hattı

- 14DK İETT Otobüs Hattı

- 15TA İETT Otobüs Hattı

- 11D İETT Otobüs Hattı

- 20 İETT Otobüs Hattı

 

İnkılap Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahallenin Eğitim Kurumu Bilgisi

 

İnkılap Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. İnkılap Mahallesi’ne yakın konumda bulunan bazı okullar şu şekildedir:

 

- Şehit Öğretmen Yasemin Tekin İmam Hatip Ortaokulu

- Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

- Ümraniye Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi 

 

İnkılap Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

 

Emlakjet.com verilerine göre İstanbul İnkılap Mahallesi satılık konut fiyatı 2024 yılında ortalama 3.819.860 Türk Lirası olarak ölçülmüştür. İstanbul İnkılap Mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü ise 97 metrekaredir. İstanbul il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı apartman veya sitelerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. İnkılap Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.




İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Ümraniye Satılık Ev
Adem Yavuz Mahallesi Satılık EvAltınşehir Mahallesi Satılık EvArmağanevler Mahallesi Satılık EvAşağı Dudullu Mahallesi Satılık EvAşağı Dudullu Satılık EvAtakent Mahallesi Satılık EvAtakent Satılık EvAtatürk Mahallesi Satılık EvAtatürk Satılık EvCemil Meriç Mahallesi Satılık EvÇakmak Mahallesi Satılık EvÇakmak Satılık EvÇamlık Mahallesi Satılık EvDudullu OSB Mahallesi Satılık EvDumlupınar Mahallesi Satılık EvElmalıkent Mahallesi Satılık EvEsenevler Mahallesi Satılık EvEsenevler Satılık EvEsenkent Mahallesi Satılık EvEsenşehir Mahallesi Satılık EvEsenşehir Satılık EvFatih Sultan Mehmet Mahallesi Satılık EvFinanskent Mahallesi Satılık EvHekimbaşı Mahallesi Satılık EvHekimbaşı Satılık EvHuzur Mahallesi Satılık EvIhlamurkuyu Mahallesi Satılık EvIhlamurkuyu Satılık Evİnkılap Mahallesi Satılık Evİnkılap Satılık Evİstiklal Mahallesi Satılık EvKazım Karabekir Mahallesi Satılık EvKazım Karabekir Satılık EvMadenler Mahallesi Satılık EvMehmet Akif Mahallesi Satılık EvNamık Kemal Mahallesi Satılık EvNamıkkemal Satılık EvNecip Fazıl Mahallesi Satılık EvParseller Mahallesi Satılık EvSaray Mahallesi Satılık EvSite Mahallesi Satılık EvŞerifali Mahallesi Satılık EvŞerifali Satılık EvTantavi Mahallesi Satılık EvTatlısu Mahallesi Satılık EvTepeüstü Mahallesi Satılık EvTepeüstü Satılık EvTopağacı Mahallesi Satılık EvYamanevler Mahallesi Satılık EvYenişehir Mahallesi Satılık EvYukarı Dudullu Mahallesi Satılık EvYukarı Dudullu Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.