Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bayındır Fatih Mahallesi Satılık Daire

araması için 5 ilan bulundu
search
Fatih Mahallesicancel
Bayındırcancel
İzmircancel

Fatih Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Fatih Mahallesi satılık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Fatih Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İzmir ili Fatih Mahallesi’nin nüfusu toplam 3.471 kişidir. Nüfusun 1.708'i erkek, 1.763'ü kadındır.

Fatih Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Bayındır, İzmir ilinin ilçesidir. İlçenin batısında Torbalı, kuzeyinde Kemalpaşa, doğusunda Ödemiş ilçeleri, güneyinde Tire, kuzeydoğusunda Manisa ili yer alır. Bölgede Akdeniz iklimi görülür. Fatih Mahallesi İzmir ilinin Bayındır ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli yerler; Bayındır Kaplıcaları, Ovacık Milli Parkı ve Hoca Sinan Cami.

Fatih Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Fatih Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

İzmir iline hava, kara, deniz ve demiryolu aracılığıyla ulaşılabilir. Kara yolu aracılığı ile ülkenin her noktasından otobüs ile ulaşım sağlanabilir. Hava yolu ulaşımı ise Adnan Menderes Havalimanı'ndan ülkenin ve dünyanın birçok yerine uçak seferleri bulunmaktadır.  Havalimanı, Gaziemir ve Menderes ilçeleri sınırları içindedir. Kent merkezinin 14 kilometre güneyinde yer alır.  İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali 1998 senesinde itibaren Işıkkent'teki yeni yerinde hizmet vermektedir. Demiryolu ile Basmane Garı'ndan Tire, Ödemiş, Söke, Bandırma, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Aydın, Nazilli, Denizli, Balıkesir, Konya ve Ankara'ya gün içerisinde tren seferleri bulunur. Şehir içi toplu ulaşım İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundadır. Toplu taşıma araçlarında İzmirim kart isimli elektronik bir kart ulaşımı hızlandırmaktadır. Bayındır’a İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali 107 ve 108 numaralı peronlardan yarım saatte bir kalkan araçlarla ulaşabilirsiniz. Bayındır ilçesine ulaşım sağlayabileceğiniz bir diğer hat; 727 No'lu ESHOT.

Fatih Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Fatih Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Fatih Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Fatih İlkokulu.

Fatih Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 129 metrekare olarak karşımız çıkar. İzmir Fatih Mahallesi satılık daire fiyatları 799.671 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 6.199 Türk Lirasına denk gelir. İzmir Fatih Mahallesi satılık daire arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık daire Fatih Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Bayındır Satılık Daire
Alankıyı Mahallesi Satılık DaireAlanköy Mahallesi Satılık DaireArıkbaşı Mahallesi Satılık DaireAtatürk Mahallesi Satılık DaireBalcılar Mahallesi Satılık DaireBayındır Satılık DaireBıyıklar Mahallesi Satılık DaireBuruncuk Mahallesi Satılık DaireCamii Mahallesi Satılık DaireCanlı Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇamlıbel Mahallesi Satılık DaireÇenikler Mahallesi Satılık DaireÇınardibi Mahallesi Satılık DaireÇınar Mahallesi Satılık DaireÇırpı Cami Mahallesi Satılık DaireÇırpı Satılık DaireÇiftçigediği Mahallesi Satılık DaireDemircilik Mahallesi Satılık DaireDereköy Mahallesi Satılık DaireDernekli Mahallesi Satılık DaireElifli Mahallesi Satılık DaireErgenli Mahallesi Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireFırınlı Mahallesi Satılık DaireGaziler Mahallesi Satılık DaireHacı Beşir Mahallesi Satılık DaireHacı İbrahim Mahallesi Satılık DaireHasköy Mahallesi Satılık DaireHatay Mahallesi Satılık DaireHavuzbaşı Mahallesi Satılık DaireHisarlık Mahallesi Satılık Daireİbrahimçavuş Mahallesi Satılık DaireKabaağaç Mahallesi Satılık DaireKarahalilli Mahallesi Satılık DaireKarahayıt Mahallesi Satılık DaireKarapınar Mahallesi Satılık DaireKaraveliler Mahallesi Satılık DaireKızılcaağaç Mahallesi Satılık DaireKızılcaova Mahallesi Satılık DaireKızılkeçili Mahallesi Satılık DaireKızıloba Mahallesi Satılık DaireKurt Mahallesi Satılık DaireLütuflar Mahallesi Satılık DaireMektep Mahallesi Satılık DaireMithatpaşa Mahallesi Satılık DaireNecati Uza Mahallesi Satılık DaireOrta Mahallesi Satılık DaireOsmanlar Mahallesi Satılık DairePınarlı Mahallesi Satılık DaireSadıkpaşa Mahallesi Satılık DaireSarıyurt Mahallesi Satılık DaireSöğütören Mahallesi Satılık DaireTokatbaşı Mahallesi Satılık DaireTuran Mahallesi Satılık DaireYakacık Mahallesi Satılık DaireYakapınar Mahallesi Satılık DaireYenice Mahallesi Satılık DaireYeni Mahallesi Satılık DaireYeşilova Mahallesi Satılık DaireYusuflu Mahallesi Satılık DaireZeytinova Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.