Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Başakşehir Kayabaşı Mahallesi Satılık Daire

araması için 136 ilan bulundu
search
Kayabaşı Mahallesicancel
Başakşehircancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Kayaşehir Satılık Daire Arayanlar İçin Yol Gösterici Rehber

Başakşehir ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nın kuzeyinde kalan Kayaşehir, kentsel dönüşümde İstanbul’un depremden kaçış noktası ve yeni yerleşimin çekirdek merkezi olarak planlandı. Bu da Kayaşehir satılık daire ilanlarının talep görmesini sağladı. Kayaşehir'de satılık ev alternatiflerinin metrekare birim fiyatı ortalama 3300 TL'dir. İstanbul’un en yeni ilçelerinden biri olan Başakşehir, 2008 yılındaki düzenlemeler ile Küçükçekmece, Büyükçekmece ve Esenler ilçelerinden ayrılarak bugünkü ilçe statüsünü kazanmıştır.

  • Kuzeyden Arnavutköy,

  • Kuzeydoğudan Sultangazi ile Eyüp,

  • Güneyden Avcılar, Bağcılar ve Küçükçekmece,

  • Batıdan Esenyurt,

  • Doğudan ise Esenler ilçeleri ile çevrilidir.

Birçok güzergahın üzerinde bulunan Kayaşehir’den Metro hatlarından M3 ile ulaşım sağlayabileceğiniz gibi M3 metro hattı ile birçok demiryolu güzergahına da erişim sağlayabiliyorsunuz. Karayolunu tercih etmeniz durumunda İstanbul’un çeşitli yerlerinde yer alan pek çok dolmuş, halk otobüsü ve belediye otobüs seferleri aracılığı ile ilçeye ulaşım sağlayabileceğinizi de belirtmiş olalım.

Kayaşehir Satılık Daire Arayanlara Tavsiyeler

Kayaşehir sahibinden satılık daireler arasında seçim yapmakta zorlanıyorsanız sitemizin detaylı ilan arama özelliklerini kullanarak ideal seçenekleri kolayca sıralayabilirsiniz. Kayaşehir satılık daire ilanları özellikle son dönemde yükselen emlak trendleri nedeniyle artış göstermektedir. İstanbul’un en sakin semtlerinden biri olan Başakşehir, İstanbul’un yoğunluğundan kendini soyutlamayı başarmış, büyük yeşil alanlara sahip huzurlu bir bölgedir. Başakşehir, Kayabaşı mahallesinde bulunan Kayaşehir bölgesi uygun fiyatlı daireleri ve sakin yaşam alanlarıyla İstanbul’un son dönem en çok tercih edilen bölgesidir. Emlakjet uygulamasını kullanarak Kayaşehir emlak ilanları hakkında detaylı bilgileri kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Kayaşehir Sahibinden Satılık Daire Fırsatlarını Kaçırmayın

Yenilenen altyapısı ve sürekli artan kullanıcı sayısıyla sitemiz yeni ev ya da işyeri arayan herkesin ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Sitemizin uygulamasını kullanarak Türkiye geneli bütün emlak ilanlarına saniyeler içinde ulaşmanız mümkündür. İstanbul Başakşehir ve Kayaşehir bölgesinde yer alan sahibinden satılık daire ilanları arasında karşılaştırma yaparak tüm emlak fırsatlarını detaylıca görüntüleyebilirsiniz.

  • Kayaşehir Fenertepe satılık daireler

  • Başakşehir sahibinden satılık evler

  • Kayaşehir 18. Bölge satılık daire 4+1 vb.

Konuma göre ayrıntılı sıralamalar yaparak hem zamandan tasarruf edebilir hem de bütçenize uygun seçenekleri tek bir platformdan erişim sağlayabilirsiniz.

Kayaşehir Satılık Konut Arayanlara Uygun Fiyatlı Çözümler

Modern mimarı özelliklere sahip binalarıyla dikkat çeken Kayaşehir, birçok avantajlı emlak fırsatıyla İstanbul’un en genç cazibe merkezlerinden biridir. Oldukça geniş bir yerleşim alanına sahip olan İstanbul Başakşehir bölgesi alternatif bölgelerle her geçen gün gelişmektedir. Metro istasyonlarıyla;

  • Hava alanı

  • Hastane

  • Okul vb.

Noktalara ulaşımın kolay sağlandığı bu bölgede; Sahibinden Kayaşehir 8. Bölge satılık daire 3+1, 4+1, 2+1 gibi seçenekler listeleme sayfamızda detaylıca sizleri bekliyor. Yeni bir daire satın almadan önce kafanızda herhangi bir soru işaretine sahip olmamanız gerekmektedir. Aksi takdirde uzun vadede olumsuz birtakım sonuçlarla karşılaşmanız mümkündür. Daire seçimi yapmadan önce; konum, kat, oda sayısı, bina yaşı, park alanları vb. birçok unsurun sizi tatmin edecek cevaplara sahip olması gerekmektedir. Listeleme sayesinde Kayaşehir satılık daire ilanlarını incelemeden önce tüm bu unsurlara cevap bulabilirsiniz.

Kayaşehir 24 Bölge

İstanbul'un gelişen bölgelerinden Kayaşehir, 24. bölge olarak planlanan modern konut projeleri ile dikkat çekmektedir. Genellikle yeni inşa edilen konut projeleri, ulaşım kolaylığı ve modern yaşam olanakları ile öne çıkmaktadır. Kayaşehir'in parkları, yeşil alanları ve sosyal olanakları, yaşamı daha renkli hale getirmektedir.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.