Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kemalpaşa Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık Daire

araması için 11 ilan bulundu
search
Mehmet Akif Ersoy Mahallesicancel
Kemalpaşacancel
İzmircancel

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Mehmet Akif Ersoy Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi; İzmir’in Kemalpaşa ilçesine bağlı olan 50 mahalleden biridir. Güncel nüfus bilgilerine göre Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde 20.161 kişi yaşamaktadır. Mahalle İzmir il merkezine yaklaşık 36 km, Kemalpaşa ilçe merkezine ise yaklaşık 3 km uzaklıktadır.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Ulaşım Olanakları

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi satılık daire arayan okurlarımız için mahallenin ulaşım olanaklarını derledik. İzmir ulaşım yönüyle oldukça gelişmiş bir ağa sahiptir. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ulaşımı Kemalpaşa’ya gelen hatlar aracılığıyla sağlanmaktadır. Kemalpaşa’ya ulaşabileceğiniz bazı otobüs hatlarının listesi şu şekildedir:

  • 766: Ansızca-Kemalpaşa

  • 767: Halilbeyli-Kemalpaşa

  • 768: Vişneli-Kemalpaşa

  • 769: Çambel-Kemalpaşa

  • 772: Beşpınar-Kemalpaşa

  • 988: Kemalpaşa-Evka3 Metro

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Kemalpaşa Mehmet Akif Ersoy Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için mahallede bulunan eğitim kurumlarını araştırdık. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde 5 okul bulunmaktadır. Taşımalı eğitim isteyenler Kemalpaşa’da bulunan diğer okulları tercih edebilirler. Kemalpaşa’da 14 tanesi özel okul olmak üzere 78 adet okul bulunmaktadır. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan okulların listesi şu şekildedir:

  • 75. Yıl Anaokulu

  • Merkez Atatürk Ortaokulu

  • Kemalpaşa İbrahim Polat-Ege Seramik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Merkez Atatürk İlkokulu

  • Kemalpaşa 75. Yıl Ortaokulu

Kemalpaşa Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

İzmir Kemalpaşa Mehmet Akif Ersoy Mahallesi satılık daire fiyatları ortalama 437.000 Türk Lirasıdır. Bölgede bulunan satılık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 3.496 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. İzmir Kemalpaşa Mehmet Akif Ersoy Mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü yaklaşık olarak 125 metrekaredir. İzmir içerisinde bulunan köyler tarihi dokuları ve doğal güzellikleriyle oldukça üne sahipler. İzmir’in il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan veya kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Kemalpaşa Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sahibinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Kemalpaşa Satılık Daire
Akalan Köyü Satılık DaireAkalan Mahallesi Satılık DaireAnsızca Köyü Satılık DaireAnsızca Mahallesi Satılık DaireArmutlu 85. Yıl Cumhuriyet Mahallesi Satılık DaireArmutlu Hürriyet Mahallesi Satılık DaireArmutlu Satılık DaireAşağıkızılca Köyü Satılık DaireAşağıkızılca Mahallesi Satılık DaireAşağı Yenmiş Mahallesi Satılık DaireAtatürk Mahallesi Satılık DaireBağyurdu 29 Ekim Mahallesi Satılık DaireBağyurdu Kazımpaşa Mahallesi Satılık DaireBağyurdu Kemal Atatürk Mahallesi Satılık DaireBağyurdu Satılık DaireBağyurdu Yeni Mahallesi Satılık DaireBayramlı Köyü Satılık DaireBayramlı Mahallesi Satılık DaireBeşpınar Köyü Satılık DaireBeşpınar Mahallesi Satılık DaireCumalı Köyü Satılık DaireCumalı Mahallesi Satılık DaireÇambel Köyü Satılık DaireÇambel Mahallesi Satılık DaireÇınarköy Mahallesi Satılık DaireÇiniliköy Mahallesi Satılık DaireDamlacık Köyü Satılık DaireDamlacık Mahallesi Satılık DaireDereköy Köyü Satılık DaireDereköy Mahallesi Satılık DaireGökçeyurt Köyü Satılık DaireGökçeyurt Mahallesi Satılık DaireGökyaka Köyü Satılık DaireGökyaka Mahallesi Satılık DaireHalilbeyli Mahallesi Satılık DaireHalilbeyli OSB Mahallesi Satılık DaireHamzababa Köyü Satılık DaireHamzababa Mahallesi Satılık DaireKamberler Köyü Satılık DaireKamberler Mahallesi Satılık DaireKemalpaşa OSB Mahallesi Satılık DaireKemalpaşa Satılık DaireKızılüzüm Köyü Satılık DaireKızılüzüm Mahallesi Satılık DaireKuyucak Köyü Satılık DaireKuyucak Mahallesi Satılık DaireMehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık DaireNazarköy Mahallesi Satılık DaireOvacık Köyü Satılık DaireOvacık Mahallesi Satılık DaireÖren 75.yıl Cumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÖren Egemen Mahallesi Satılık DaireÖrnekköy Mahallesi Satılık DaireSarıçalı Köyü Satılık DaireSarıçalı Mahallesi Satılık DaireSarılar Köyü Satılık DaireSarılar Mahallesi Satılık DaireSekiz Eylül Mahallesi Satılık DaireSinancılar Köyü Satılık DaireSinancılar Mahallesi Satılık DaireSoğukpınar Mahallesi Satılık DaireSütçüler Köyü Satılık DaireSütçüler Mahallesi Satılık DaireUlucak Cumhuriyet Mahallesi Satılık DaireUlucak İstiklal Mahallesi Satılık DaireUlucak Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Satılık DaireUlucak Satılık DaireVişneli Köyü Satılık DaireVişneli Mahallesi Satılık DaireYenikurudere Köyü Satılık DaireYenikurudere Mahallesi Satılık DaireYenmiş Köyü Satılık DaireYenmiş Mahallesi Satılık DaireYeşilköy Köyü Satılık DaireYeşilköy Mahallesi Satılık DaireYeşilyurt Köyü Satılık DaireYeşilyurt Mahallesi Satılık DaireYiğitler Köyü Satılık DaireYiğitler Mahallesi Satılık DaireYukarıkızılca Merkez Mahallesi Satılık DaireYukarıkızılca Satılık DaireZeamet Köyü Satılık DaireZeamet Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.