Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kırklareli Merkez Karacaibrahim Mahallesi Kiralık Daire

araması için 9 ilan bulundu
search
Karacaibrahim Mahallesicancel
Kırklareli Merkezcancel
Kırklarelicancel

Karacaibrahim Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Karacaibrahim Mahallesi kiralık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Karacaibrahim Mahallesi hakkında konum, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kırklareli Merkez ilçesinin nüfusu toplam 108.550 kişidir. Nüfusun 54.720’si erkek ve 53.830’u kadındır.

 

Karacaibrahim Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Merkez, Kırklareli ilinin bir ilçesidir. Bölge tarihi boyunca birçok antik yerleşim yerine ev sahipliği yapmıştır. Marmara'nın Trakya bölgesinde bulunur. Doğusunda Karadeniz, batısında Edirne, kuzeyinde Bulgaristan ve güneyinde Tekirdağ yer alır. Toprakları Revze Deresi Vadisi, Ergene Irmağı ve Teke Deresinin su bölüm çizgisi sırtları ile kuşatılmıştır. Deniz seviyesinden ortalama yüksekliği 203 metredir. Yüzölçümü 6.650 kilometrekaredir. Bölgedeki başlıca akarsular Revze Deresi ve Ergene Nehridir. Bitki örtüsü ormanlık ve step özelliği gösterir. Karacaibrahim Mahallesi Kırklareli ilinin Merkez ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli merkezler;  Ali Rıza Efendi Kültür Evi, Kırklareli Müzesi, Aşağı Pınar Açık Hava Köy Müzesi, Kırklareli Kültür ve Sanat Evi ve Vilayet Meydanı.

 

Karacaibrahim Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Karacaibrahim Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik. Kırklareli İstanbul arası yaklaşık 209 kilometredir. Bölgenin Ankara'ya olan uzaklığı ise ortalama 656 kilometredir. Şehiriçi ulaşım özel halk otobüsleri, minibüsler ve taksilerle gerçekleştirilmektedir. Pınar ve Bademlik mahallesindeki öğrenci yurtlarından günün belirli saatlerinde kalkan araçlarla üniversiteye ulaşım sağlanabilir. 1, 2, 3, 4 ve 5 nolu hat ile şehiriçi ulaşım sağlanabilir. 

 

Karacaibrahim Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Karacaibrahim Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Karacaibrahim Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Atatürk İlkokulu
  • Atatürk Ortaokulu

 

Karacaibrahim Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 75 metrekare olarak karşımıza çıkar. Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi kiralık daire fiyatları 5.000 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 67 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 21 yıldır. Siz de Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Karacaibrahim Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Kırklareli Merkez Kiralık Daire
Ahmetçe Köyü Kiralık DaireAkalar Mahallesi Kiralık DaireArizbaba Köyü Kiralık DaireArmağan Köyü Kiralık DaireAsılbeyli Köyü Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireBademlik Kiralık DaireBademlik Mahallesi Kiralık DaireBayramdere Köyü Kiralık DaireBeypınar Köyü Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇağalayık Köyü Kiralık DaireÇayırlı Köyü Kiralık DaireÇeşmeköy Köyü Kiralık DaireÇukurpınar Köyü Kiralık DaireDeğirmencik Köyü Kiralık DaireDemircihalil Köyü Kiralık DaireDemirtaş Mahallesi Kiralık DaireDereköy Köyü Kiralık DaireDeveçatağı Köyü Kiralık DaireDoğu Mahallesi Kiralık DaireDokuzhüyük Köyü Kiralık DaireDolhan Köyü Kiralık DaireDüzorman Köyü Kiralık DaireErikler Köyü Kiralık DaireEriklice Köyü Kiralık DaireGeçitağzı Köyü Kiralık Daireİnece Bld. (Kazımpaşa Mahallesi) Kiralık Daireİnece Bld. (Kemalpaşa Mahallesi) Kiralık Daireİnece Bld. (Ulukonak Mahallesi) Kiralık Daireİnece Bld. (Yeni Mahallesi) Kiralık Daireİstasyon Mahallesi Kiralık DaireKadıköy Köyü Kiralık DaireKapaklı Köyü Kiralık DaireKaracaibrahim Mahallesi Kiralık DaireKaradere Köyü Kiralık DaireKarahamza Köyü Kiralık DaireKarahıdır Mahallesi Kiralık DaireKarakaş Mahallesi Kiralık DaireKarakoç Köyü Kiralık DaireKarıncak Köyü Kiralık DaireKavakdere Köyü Kiralık DaireKavaklı Bld. (Celaliye Mahallesi) Kiralık DaireKavaklı Bld. (Çarşı Mahallesi) Kiralık DaireKavaklı Bld. (Turist Mahallesi) Kiralık DaireKavaklı Bld. (Yeni Okullar Mahallesi) Kiralık DaireKayalı Köyü Kiralık DaireKızılcıkdere Köyü (Kızılcıkdere OSB Mahallesi) Kiralık DaireKızılcıkdere Köyü Kiralık DaireKocahıdır Kiralık DaireKocahıdır Köyü Kiralık DaireKocahıdır Mahallesi Kiralık DaireKoruköy Köyü Kiralık DaireKoyunbaba Köyü Kiralık DaireKuzulu Köyü Kiralık DairePaşayeri Köyü Kiralık DairePınar Mahallesi Kiralık DaireŞükrüpaşa Köyü Kiralık DaireÜrünlü Köyü Kiralık DaireÜsküp Bld. (Cevat Paşa Mahallesi) Kiralık DaireÜsküp Bld. (Gündoğdu Mahallesi) Kiralık DaireÜsküp Bld. (Kemal Paşa Mahallesi) Kiralık DaireÜsküp Bld. (Mehmet Çavuş Mahallesi) Kiralık DaireÜsküpdere Köyü Kiralık DaireYayla Mahallesi Kiralık DaireYoğuntaş Köyü Kiralık DaireYündalan Köyü Kiralık DaireYürükbayırı Köyü Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.