Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Nilüfer Minareliçavuş Mahallesi Kiralık Ev

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Minareliçavuş Mahallesicancel
Nilüfercancel
Bursacancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Minareliçavuş Mahallesi Kiralık Konut Araştıran Okuyucularımız İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Minareliçavuş Mahallesi kiralık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için hazırladığımız bu yazı sonrasında, mahalle hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacak ve böylelikle ev arama sürecinize daha rahat adımlar ile devam edebileceksiniz. Bilindiği üzere, konut arama süreci içerisinde bulunan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da mahalle hakkında fikir sahibi olmalıdır. Bu amacı yerine getirmek için hazırladığımız bu bölge rehberinde; Minareliçavuş Mahallesinin konumu, yaşantısı, emlak piyasası ve nüfusu gibi, bir bölgeyi temel bir düzeyde tanıtacak kısa bilgilere yer vermeye özen gösterdik. 

Minareliçavuş Mahallesinin içerisinde bulunduğu Bursa ilinde Marmara Bölgesinde yaygın olan karasal iklim hâkimiyet göstermektedir. Karasal iklime göre, yaz ayları oldukça sıcak ve kurak geçmektedir ve kış ayları ise soğuk ve yağışlı yaşanmaktadır. Bursa ilinin bir yıllık ortalama sıcaklığı 19 derece olarak tespit edilmiştir. En sıcak ayı ağustos olup en soğuk ayı ise genel olarak ocak ayıdır. 

Minareliçavuş Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalledeki Sosyal Olanaklar ve Mahallenin Konumu

Bursa ilinin Nilüfer ilçesine bağlı olan Minareliçavuş Mahallesinin, konut arayışı içerisinde olan kişilere sunabileceği pek çok özellik ve imkân vardır. Eğitim kurumları, dinî mekânlar ve gıda marketleri gibi sosyal olanak kolaylık ile erişilebilir bir durumdadır. Örneğin, Çavuş Parkı, bölgede yeşil alan yaratmaktadır. Ayrıca Şehit Hüseyin Akyüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gibi eğitim kurumu imkânları da mevcuttur.

Minareliçavuş Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Bölgenin Ulaşım Olanakları

Minareliçavuş Mahallesi sahibinden kiralık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için, Nilüfer ilçesinin ulaşım olanakları büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Bu sebepten ötürü, Bursa’nın farklı yerlerine giderken kullanılabilecek pek çok sayıda seçenek bulunmaktadır. Minareliçavuş Mahallesi, D200 kodlu karayolu hattına yakın bir mesafede konumlanmıştır. Nilüfer ilçesinde ulaşımı sağlayan toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

  • Uludağ Üniversitesi Öğrenci Yurdu – Bursa Anadolu İmam Hatip Lisesi: 43/A kodlu otobüs hattı,

  • Doğu Garajı – Uludağ Üniversitesi Öğrenci Yurdu: 43/D kodlu otobüs hattı,

  • Uludağ Üniversitesi Öğrenci Yurdu – Atatürk Caddesi: 48/A kodlu otobüs hattı,

  • Terminal Peron 4 – Uludağ Üniversitesi Öğrenci Yurdu: 93 kodlu otobüs hattı,

  • Minareliçavuş Mahallesi – Fatih Sultan Mehmet Bulvarı: B/3 kodlu otobüs hattı,

  • Acemler Peron 4 – Kayapa TOKİ: B/33 kodlu otobüs hattı,

  • Küçük Sanayi İstasyonu – Fatih Sultan Mehmet Bulvarı: B/4 kodlu otobüs hattı,

  • Küçük Sanayi İstasyonu – Hürriyet / İhsaniye: B7 kodlu otobüs hattı.

Minareliçavuş Mahallesi Kiralık Konut Bakan Kişiler İçin Mahallenin Gayrimenkul ve Demografik Bilgileri

Minareliçavuş Mahallesinin nüfusunun 6.794 kişilik olduğu bilinmektedir. Bu sayı 2020 yılında yapılmış olan demografik araştırmalar ile kanıtlanmıştır. İlçedeki ortalama bir kiralık ev 1.296 Türk lirasıdır ve geri dönüşü de 23 yıldır.

Bursa Nilüfer Minareliçavuş Mahallesi sahibinden kiralık kelepir ev benzeri, bölgedeki konut arayışlarınız için yerel emlakçıları ziyaret edebilirsiniz ya da Emlakjet.com üzerindeki listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz.






İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Nilüfer Kiralık Ev
19 Mayıs Mahallesi Kiralık Ev23 Nisan Mahallesi Kiralık Ev29 Ekim Mahallesi Kiralık Ev30 Ağustos Zafer Mahallesi Kiralık EvAhmet Yesevi Mahallesi Kiralık EvAkçalar Mahallesi Kiralık EvAlaaddinbey Mahallesi Kiralık EvAltınşehir Mahallesi Kiralık EvAtaevler Kiralık EvAtaevler Mahallesi Kiralık EvAtlas Mahallesi Kiralık EvAyvaköy Mahallesi Kiralık EvBadırga Mahallesi Kiralık EvBalat Mahallesi Kiralık EvBalat OSB Mahallesi Kiralık EvBalkan Mahallesi Kiralık EvBarış Mahallesi Kiralık EvBaşköy Mahallesi Kiralık EvBeşevler Kiralık EvBeşevler Mahallesi Kiralık EvBüyükbalıklı Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇalı Kiralık EvÇalı Mahallesi Kiralık EvÇamlıca Mahallesi Kiralık EvÇatalağıl Mahallesi Kiralık EvÇaylı Mahallesi Kiralık EvDağyenice Mahallesi Kiralık EvDemirci Mahallesi Kiralık EvDoğanköy Mahallesi Kiralık EvDumlupınar Mahallesi Kiralık EvErtuğrul Kiralık EvErtuğrul Mahallesi Kiralık EvEsentepe Mahallesi Kiralık EvFadıllı Mahallesi Kiralık EvFethiye Mahallesi Kiralık EvFethiye OSB Mahallesi Kiralık EvGökçe Mahallesi Kiralık EvGölyazı Mahallesi Kiralık EvGörükle Kiralık EvGörükle Mahallesi Kiralık EvGümüştepe Mahallesi Kiralık EvGüngören Mahallesi Kiralık EvHasanağa Kiralık EvHasanağa Mahallesi Kiralık EvHasanağa OSB Mahallesi Kiralık EvIşıktepe Mahallesi Kiralık EvIşıktepe OSB Mahallesi Kiralık Evİhsaniye Kiralık Evİhsaniye Mahallesi Kiralık Evİnegazi Mahallesi Kiralık Evİrfaniye Mahallesi Kiralık EvKadriye Mahallesi Kiralık EvKaracaoba Mahallesi Kiralık EvKaraman Mahallesi Kiralık EvKayapa Kiralık EvKayapa Mahallesi Kiralık EvKızılcıklı Mahallesi Kiralık EvKonaklı Mahallesi Kiralık EvKonak Mahallesi Kiralık EvKorubaşı Mahallesi Kiralık EvKurtuluş Mahallesi Kiralık EvKuruçeşme Mahallesi Kiralık EvKültür Mahallesi Kiralık EvMakşempınarı Mahallesi Kiralık EvMerkez Kiralık EvMinareliçavuş Bursa OSB Mahallesi Kiralık EvMinareliçavuş Mahallesi Kiralık EvMinareliçavuş OSB Mahallesi Kiralık EvOdunluk Mahallesi Kiralık EvÖzlüce Mahallesi Kiralık EvTahtalı Mahallesi Kiralık EvUnçukuru Mahallesi Kiralık EvÜçevler Mahallesi Kiralık EvÜçpınar Mahallesi Kiralık EvÜrünlü Mahallesi Kiralık EvYaylacık Mahallesi Kiralık EvYolçatı Mahallesi Kiralık EvYüzüncüyıl Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.