Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kırklareli Merkez Pınar Mahallesi Satılık Daire

araması için 36 ilan bulundu
search
Pınar Mahallesicancel
Kırklareli Merkezcancel
Kırklarelicancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Pınar Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Pınar Mahallesi satılık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Pınar Mahallesi hakkında konum, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kırklareli Merkez ilçesinin nüfusu toplam 108.550 kişidir. Nüfusun 54.720’si erkek ve 53.830’u kadındır.

 

Pınar Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Merkez, Kırklareli ilinin bir ilçesidir. Bölge tarihi boyunca birçok antik yerleşim yerine ev sahipliği yapmıştır. Marmara'nın Trakya bölgesinde bulunur. Doğusunda Karadeniz, batısında Edirne, kuzeyinde Bulgaristan ve güneyinde Tekirdağ yer alır. Toprakları Revze Deresi Vadisi, Ergene Irmağı ve Teke Deresinin su bölüm çizgisi sırtları ile kuşatılmıştır. Deniz seviyesinden ortalama yüksekliği 203 metredir. Yüzölçümü 6.650 kilometrekaredir. Bölgedeki başlıca akarsular Revze Deresi ve Ergene Nehridir. Bitki örtüsü ormanlık ve step özelliği gösterir. Pınar Mahallesi Kırklareli ilinin Merkez ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli merkezler;  Ali Rıza Efendi Kültür Evi, Kırklareli Müzesi, Aşağı Pınar Açık Hava Köy Müzesi, Kırklareli Kültür ve Sanat Evi ve Vilayet Meydanı.

 

Pınar Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Pınar Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik. Kırklareli İstanbul arası yaklaşık 209 kilometredir. Bölgenin Ankara'ya olan uzaklığı ise ortalama 656 kilometredir. Şehiriçi ulaşım özel halk otobüsleri, minibüsler ve taksilerle gerçekleştirilmektedir. Pınar ve Bademlik mahallesindeki öğrenci yurtlarından günün belirli saatlerinde kalkan araçlarla üniversiteye ulaşım sağlanabilir. 1, 2, 3, 4 ve 5 nolu hat ile şehiriçi ulaşım sağlanabilir. 

 

Pınar Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Pınar Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Pınar Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Ahmet Yener İlkokulu
  • Ahmet Yener Ortaokulu
  • Bilal Yeşen İmam Hatip Ortaokulu
  • Kırklareli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

 

Pınar Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 110 metrekare olarak karşımıza çıkar. Kırklareli Pınar Mahallesi satılık daire fiyatları 1.731.620 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 15.742 Türk Lirasına denk gelir.  Evlerin ortalama geri dönüş süresi 21 yıldır. Kırklareli Pınar Mahallesi satılık daire arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık daire Pınar Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Kırklareli Merkez Satılık Daire
Ahmetçe Köyü Satılık DaireAkalar Mahallesi Satılık DaireArizbaba Köyü Satılık DaireArmağan Köyü Satılık DaireAsılbeyli Köyü Satılık DaireAtatürk Mahallesi Satılık DaireBademlik Mahallesi Satılık DaireBademlik Satılık DaireBayramdere Köyü Satılık DaireBeypınar Köyü Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇağalayık Köyü Satılık DaireÇayırlı Köyü Satılık DaireÇeşmeköy Köyü Satılık DaireÇukurpınar Köyü Satılık DaireDeğirmencik Köyü Satılık DaireDemircihalil Köyü Satılık DaireDemirtaş Mahallesi Satılık DaireDereköy Köyü Satılık DaireDeveçatağı Köyü Satılık DaireDoğu Mahallesi Satılık DaireDokuzhüyük Köyü Satılık DaireDolhan Köyü Satılık DaireDüzorman Köyü Satılık DaireErikler Köyü Satılık DaireEriklice Köyü Satılık DaireGeçitağzı Köyü Satılık Daireİnece Bld. (Kazımpaşa Mahallesi) Satılık Daireİnece Bld. (Kemalpaşa Mahallesi) Satılık Daireİnece Bld. (Ulukonak Mahallesi) Satılık Daireİnece Bld. (Yeni Mahallesi) Satılık Daireİstasyon Mahallesi Satılık DaireKadıköy Köyü Satılık DaireKapaklı Köyü Satılık DaireKaracaibrahim Mahallesi Satılık DaireKaradere Köyü Satılık DaireKarahamza Köyü Satılık DaireKarahıdır Mahallesi Satılık DaireKarakaş Mahallesi Satılık DaireKarakoç Köyü Satılık DaireKarıncak Köyü Satılık DaireKavakdere Köyü Satılık DaireKavaklı Bld. (Celaliye Mahallesi) Satılık DaireKavaklı Bld. (Çarşı Mahallesi) Satılık DaireKavaklı Bld. (Turist Mahallesi) Satılık DaireKavaklı Bld. (Yeni Okullar Mahallesi) Satılık DaireKayalı Köyü Satılık DaireKızılcıkdere Köyü (Kızılcıkdere OSB Mahallesi) Satılık DaireKızılcıkdere Köyü Satılık DaireKocahıdır Köyü Satılık DaireKocahıdır Mahallesi Satılık DaireKocahıdır Satılık DaireKoruköy Köyü Satılık DaireKoyunbaba Köyü Satılık DaireKuzulu Köyü Satılık DairePaşayeri Köyü Satılık DairePınar Mahallesi Satılık DaireŞükrüpaşa Köyü Satılık DaireÜrünlü Köyü Satılık DaireÜsküp Bld. (Cevat Paşa Mahallesi) Satılık DaireÜsküp Bld. (Gündoğdu Mahallesi) Satılık DaireÜsküp Bld. (Kemal Paşa Mahallesi) Satılık DaireÜsküp Bld. (Mehmet Çavuş Mahallesi) Satılık DaireÜsküpdere Köyü Satılık DaireYayla Mahallesi Satılık DaireYoğuntaş Köyü Satılık DaireYündalan Köyü Satılık DaireYürükbayırı Köyü Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.