Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Keçiören Uyanış Mahallesi Satılık Daire

araması için 64 ilan bulundu
search
Uyanış Mahallesicancel
Keçiörencancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Uyanış Bölgesinde Satılık Daire İlanları

Uyanış bölgesinde hayalinizdeki evi bulmak için doğru adrestesiniz. Emlakjet.com aracılığıyla Uyanış'ta satılık daire ilanları arasından seçeneklerinizi inceleyebilirsiniz.

Uyanış Satılık Daire 3+1

Uyanış bölgesinde satılık 3+1 daireler, ferah ve aile dostu bir yaşam arayanlar için ideal seçenekler sunuyor. 3 yatak odası ve 1 geniş salonuyla daha rahat bir yaşam alanı sağlayan daireler, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet'in satılık 3+1 daire ilanları sayesinde istediğiniz lokasyonda, tercih ettiğiniz metrekare ve diğer özelliklere sahip 3+1 daireleri kolayca bulabilirsiniz.

Uyanış Satılık Daire 2+1

Uyanış bölgesinde satılık 2+1 daireler, modern ve konforlu bir yaşam arayışında olanlar için harika seçenekler sunuyor. 2 yatak odası ve ferah bir salonuyla ideal yaşam alanları sağlayan daireler, uygun fiyatları ve avantajlı ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet ilanları ile istediğiniz lokasyonda ve bütçeye uygun 2+1 daireleri kolayca bulmanıza yardımcı olur.

Uyanış Satılık Daire 1+1

Uyanış bölgesinde satılık 1+1 daireler, şehirde pratik ve şık bir yaşam arayanlar için ideal seçenekler sunuyor. 1 yatak odası ve ferah bir salonuyla kompakt yaşam alanları sağlayan daireler, uygun fiyatları ve cazip ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet, istediğiniz bölgelerdeki ve bütçenize uygun 1+1 daireleri kolayca bulmanıza yardımcı olur.

Uyanış Bölgesinde Satılık Daire Ararken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Uyanış bölgesinde satılık daire ararken dikkat etmeniz gerekenler konusunda bilgi sahibi olmak, doğru ve uygun bir ev bulmanızı kolaylaştırabilir. Öncelikle, belirlediğiniz bütçeye uygun olan evleri araştırmalısınız. Konum, ulaşım imkanları, alışveriş merkezlerine yakınlık gibi çevresel faktörler de önemlidir. Evlerin fiziksel durumu ve bakımı, su ve elektrik tesisatı, ısıtma sistemi gibi teknik detaylar göz önünde bulundurulmalıdır. Satış sözleşmesini detaylı bir şekilde inceleyerek haklarınızı koruyun ve ek masrafları önceden öğrenin. Ayrıca, çevredeki komşular ve güvenlik durumu hakkında araştırma yapmanız da önemlidir. Evleri gezdikten sonra karar vermeden önce birkaç alternatif araştırın ve detaylı bir değerlendirme yapın.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Keçiören Satılık Daire
19 Mayıs Mahallesi Satılık Daire23 Nisan Mahallesi Satılık DaireAdnan Menderes Mahallesi Satılık DaireAktepe Mahallesi Satılık DaireAktepe Satılık DaireAsfalt Satılık DaireAşağı Eğlence Mahallesi Satılık DaireAşağı Eğlence Satılık DaireAtapark Mahallesi Satılık DaireAyvalı Mahallesi Satılık DaireAyvalı Satılık DaireBademlik Mahallesi Satılık DaireBağlarbaşı Mahallesi Satılık DaireBağlum Güzelyurt Mahallesi Satılık DaireBağlum Satılık DaireBasınevleri Mahallesi Satılık DaireÇaldıran Mahallesi Satılık DaireÇalseki Mahallesi Satılık DaireÇiçekli Mahallesi Satılık DaireDutluk Satılık DaireEmrah Mahallesi Satılık DaireEsertepe Mahallesi Satılık DaireEsertepe Satılık DaireEtlik Mahallesi Satılık DaireEtlik Satılık DaireGazino Satılık DaireGüçlükaya Mahallesi Satılık DaireGümüşdere Mahallesi Satılık DaireGüzelyurt Mahallesi Satılık DaireHasköy Mahallesi Satılık DaireHisar Mahallesi Satılık Daireİncirli Mahallesi Satılık Daireİncirli Satılık DaireKafkas Mahallesi Satılık DaireKalaba Mahallesi Satılık DaireKalaba Satılık DaireKamil Ocak Mahallesi Satılık DaireKanuni Mahallesi Satılık DaireKarakaya Mahallesi Satılık DaireKarargahtepe Mahallesi Satılık DaireKarşıyaka Mahallesi Satılık DaireKavacık Subayevleri Mahallesi Satılık DaireKösrelik Mahallesi Satılık DaireKöşk Mahallesi Satılık DaireKuşcağız Mahallesi Satılık DaireKuyubaşı Satılık DaireMecidiye Satılık DaireMecidiye Satılık DaireMeteoroloji Satılık DaireOsmangazi Mahallesi Satılık DaireOvacık Mahallesi Satılık DaireOvacık Satılık DairePınarbaşı Mahallesi Satılık DairePınarbaşı Satılık DaireSanatoryum Satılık DaireSancaktepe Mahallesi Satılık DaireSarıbeyler Mahallesi Satılık DaireŞefkat Mahallesi Satılık DaireŞehit Kubilay Mahallesi Satılık DaireŞehit Kubilay Satılık DaireŞenlik Mahallesi Satılık DaireŞenlik Satılık DaireŞenyuva Mahallesi Satılık DaireTepebaşı Mahallesi Satılık DaireTepebaşı Satılık DaireUfuktepe Mahallesi Satılık DaireUfuktepe Satılık DaireUyanış Mahallesi Satılık DaireYakacık Mahallesi Satılık DaireYayla Mahallesi Satılık DaireYeşilöz Mahallesi Satılık DaireYeşiltepe Mahallesi Satılık DaireYükseltepe Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.