Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Akyurt Yeşiltepe Mahallesi Satılık Daire

araması için 4 ilan bulundu
search
Yeşiltepe Mahallesicancel
Akyurtcancel
Ankaracancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Yeşiltepe Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, satılık ev arayışında olan vatandaşlara istedikleri evi bulmaları için her türlü desteği sağlamak amacındayız. Yeşiltepe Mahallesi Satılık Daire almak isteyenler için,satın alacakları evin sadece fiyat konusunda değil ayrıca mahalle bilgileri, nüfusu, sağlık ve eğitim kurumları hakkında bilgi sahibi olabilmeleri adına hazırladığımız özel yazımıza göz atabilirsiniz. 

Yeşiltepe Mahallesi, Ankara ilinde bulunan Akyurt ilçesine bağlı merkez mahallelerden biridir. Nüfus sayımlarına göre mahallede 2007 yılında 2.832, 2013 yılında 4.126 kişi ve 2019 yılında 4.319 kişi yaşadığı kayıtlara geçmiştir.  Ankarada, İç Anadolu bölgesinde yer aldığı için step-bozkır iklimine sahiptir. Bu iklimin hakim olduğu yerlerde yaz ayları çok sıcak, kış ayları ise çok soğuk geçmektedir. Mahallenin posta kodu Akyurtun posta kodu olan 06750’dir. Mahallenin adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında net bir bilgi yoktur. Akyurt Yeşiltepe Mahallesi Satılık Daire aldığınız takdirde eviniz; Ankara merkeze 48 km, bağlı olduğu Akyurt ilçesine ise 4 km uzaklıkta olacaktır. 

Yeşiltepe Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri 

Mahalle sınırları içerisinde az sayılı nüfustan ötürü eğitim kurumu bulunmaktadır. Ancak mahalle sakinlerinin kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği yakın mahallelerdeki okulların adresleri ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Yeşiltepe İlkokulu Ve Ortaokulu: Yeşiltepe Mah., Yeşiltepe Köyü, Akyurt, Ankara. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz ziyaret edebilir ya da 03128495285 nolu telefon ile arayabilirsiniz.
  • Akyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi: Yıldırım, Mezarlık Cd. No:11, 06750 Akyurt/Ankara. Bu eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler için ziyaret edebilir ya da +903128440087 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Yeşiltepe Mahallesi Satılık Daire Arayışındakiler İçin Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Mahallede sınırları içerisinde sağlık ocağı bulunmamaktadır. Yeşiltepe mahallesi satılık ev satın alacakların kolaylıkla hizmet alabileceği yakınlardaki sağlık kurumlarının adı ve adres bilgisileri şu şekildedir:

  • Akyurt Toplum Sağlığı Merkezi; Yeşiltepe, Stad Sk., 06750 Akyurt/Ankara. Bu sağlık kurumundan randevu için 182 nolu randevu hattını arayabilir ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden başvuru yapabilirsiniz
  • Akyurt Devlet Hastanesi; Yıldırım Mah, Dr. Neslihan Özenli Cd. No:19, 06750 Akyurt/Ankara. Bu sağlık kurumuna randevu almak için 182 nolu telefon hattını arayarak ya da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu alabilirsiniz.

Yeşiltepe Mahallesi Satılık Daire Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

2020 verilerine göre Yeşiltepe mahallesinde satılık dairelerin metrekare fiyat ortalama olarak 1.060 TL dir. Ortalama 148.000 TL ye mahalleden ev almak mümkün. Ayrıca mahallenin bağlı olduğu Akyurt ilçesinde satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı Ekim 2020 sonu itibarıyla bin 137 TL'dir. İlçede son bir yıl içerisinde satılık konutların fiyatları %30.78 artmıştır. Ortalama satılık konut büyüklüğü ise 130 metrekaredir. Emlakçıdan ve sahibinden Akyurt mahallesi satılık daire fiyatlarını öğrenmek için sitemizdeki ilanlara hızlı ve kolay şekilde göz atabilirsiniz. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.