Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Maltepe Cevizli Mahallesi Satılık Daire

araması için 80 ilan bulundu
search
Cevizli Mahallesicancel
Maltepecancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Cevizli Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin İlçe Tanıtım Rehberi

Emlakjet.com ailesi olarak bölgede ki en güvenilir, en kaliteli ve en uygun evleri sizlere sunmak için oluşturduğumuz bu tanıtım rehberinde; bu defa Cevizli Mahallesi satılık daire arayanlarımız için İstanbul’un Maltepe ilçesinin mahallerinden biri olan Cevizli Mahallesi’ne doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan Cevizli Mahallesi, 2019 yılı TUİK son nüfus bilgilerine göre 36.830 nüfusla Maltepe’nin yüksek nüfuslu mahallelerinden biri olarak yerini almaktadır.

Cevizli Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Kurum, Etkinlik ve Ulaşım Bilgileri

Memur veya çalışan olup kurumlarla sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise Maltepe ilçesinin Cevizli Mahallesi’ne ait yakın civarlarda ki başlıca bilmeniz gereken ve ihtiyaç duyabileceğiniz resmi ve özel kurumlar;

Cevizli Mahallesi’ne ait Devlet ve Özel Kurumlar;

  • Cevizli Mahallesi Muhtarlığı, Cevizli Mahallesi, Gülnihal Sokak No:1, Maltepe/İstanbul, (0216) 459 74 06.

Cevizli Mahallesi’ne ait Özel ve Devlet Eğitim-Hizmet Kurumları; 

  • Orhangzi Anadolu Lisesi;  (0216) 352 40 61.

Cevizli Mahallesi’ne ait Sağlık Kurumları;

  • İstanbul Onkoloji Hastanesi, Cevizli Mahallesi, Toros Caddesi, No:86, Maltepe/İstanbul.

Maltepe Cevizli Mahallesi satılık daire arayanlar için bu bölgeye ilçe dışı ve mahalle içi ulaşımı, yakın çevredeki karayolu hattı üzerinden İETT ve minibüs hatları aracılığı ile sağlayabilirsiniz. 

Cevizli Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin İlçe Daire Fiyat Bilgisi

Emlakjet’in bölge raporu bilgileri doğrultusunda Maltepe ilçesinin Cevizli Mahallesi’nden ev satın almak isteyenlere öncelikle şunu belirtmek istersek almak istediğiniz evlerin fiyatları; bulunan bölgenin yaşam şartlarına göre değişim gösterebilir. Ortalama üzerinden; birim fiyatı metrekare üzerine 4.416 TL olan alanı 100 metrekareye sahip bir evi 441.600 TL civarında bir fiyata satın alabilirsiniz. Cevizli Mahallesi’nde fiyatlar; yukarıda bahsettiğimiz gibi dairenin; konumuna, yaşına, metrekaresine, oda sayısına, manzarasına, hastaneye veya devlet kurumlarına olan yakınlıklarına göre değişimler gösterebiliyor. Dilerseniz bu evleri Cevizli Mahallesi’nde eşyalı veya eşyasız şekilde bulabilir ve bunlara ek olarak günlük, haftalık, aylık gibi seçeneklerle kiralayabilirsiniz. Eğer ki memur veya çalışan olup bu mahalle ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz bir durumunuz var ise örneğin; Maltepe’nin kalabalık bir mahallesinden ev kiralayıp Cevizli Mahallesi’ne gün içerisinde belli saatlerde gelen toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlayabilmeniz gibi kendinize farklı alternatif çözümler üretebilirsiniz. Eğer Maltepe ilçesinin Cevizli Mahallesi’nde satılık dükkan, arsa, müstakil ev veya daire tutmak gibi bir fikriniz var ise bu konuda daha detaylı bir yardım almak için Emlakjet.com listeleme sayfasına İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi sahibinden satılık ev yazarak istediğiniz kriterlerde ki evleri seçeneklerden filtreleyip emlakçılarımız veya ev sahiplerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.