Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kaş Andifli Mahallesi Satılık Daire

araması için 4 ilan bulundu
search
Andifli Mahallesicancel
Kaşcancel
Antalyacancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Andifli Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Daire arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki daireye ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Andifli Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Andifli Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Antalya iline bağlı Andifli mahallesinin nüfusu 2022 yıl ortası itibariyle toplam 8.836 kişi olarak hesaplanmıştır. Bu nüfusun 4.579 kişisi erkek, 4.257 kişisi kadındır.

Andifli Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Kaş Andifli Mahallesi, Türkiye'nin Akdeniz Bölgesi'nde Antalya iline bağlı Kaş ilçesinin bir mahallesidir. İlçe merkezine 1 km uzaklıkta konumlanmış bir mahalledir. İlçe sakinleri tarafından tercih edilen bir konumdadır. Mahalle daha önceleri köy iken, 2012 yılındaki yasa değişikliğinden sonra mahalle statüsüne geçmiştir.

Andifli mahallesinin bağlı olduğu Kaş ilçesi, Antalya'nın en batısında yer alan turistik ilçedir. Antalya’ya 190 km uzağındadır. İlçe batıda Eşen Çayı ile Muğla'nın Seydikemer ilçesi ile, Doğuda Demre kuzeyde ise Elmalı ilçelerine komşudur. Akdeniz'de tam karşısında, 2.100 m mesafede Yunanistan'a bağlı Meis Adası bulunur. Kaş'ın sahil uzunluğu 70 km civarındadır. 54 adet mahallesi vardır. Akdeniz ikliminin etkisi altındadır. Bu iklime sahip yerlerde yazlar fazla sıcak ve kurak, kışlar ise ılık ve yağmurlu geçer. Kaş’nın ortalama deniz seviyesine göre yükseltisi 700 metre ve yüzölçümü yaklaşık olarak 2,231 kilometrekaredir. Mahallenin sabit bir gelir ekonomisi turizm faaliyetlerine dayanır. Halkı geçimini yaz aylarında turizm amaçlı pansiyon, otel, ve motel işletmeciliği yaparak sağlamaktadır.

Antiphellos Antik Tiyatrosu, Uzun Çarşı ve Kral Mezarı, Patara Antik Kenti, Xanthos Antik Kenti, Demre, Likya Uygarlıkları Müzesi, Batıkşehir ve Kekova, Simena-Kaleköy, Uçağız, Saklıkent Kanyonu ve Kalkan Kaş’ın görülmesi gereken yerleridir.

Andifli Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Kaş Andifli Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Kaş’nın, il merkezine uzaklığı yaklaşık 190 kilometredir. Antalya’dan Kaş’a karayolu ile D400 yolunu kullanarak yaklaşık 3 saatte ulaşım sağlanabilmektedir.

Kaş’ya ulaşmak için havayolu ulaşımını tercih edecekler için ulaşım Dalaman Havalimanı ve Antalya Havalimanı üzerinden yapılmaktadır. Dalaman Havalimanı ile uzaklığı 140 kilometre iken Antalya Havalimanı ile uzaklığı ise 200 kilometredir.

Otobüs ile Kaş’a ulaşım için; bölgeye direkt olarak otobüs seferi bulunmaktadır. Bununla birlikte ilçeye ulaşımlar dolaylı olarak Antalya Otogarı üzerinden de sağlanabilmektedir. 185 kilometre uzaklıkta olan Antalya Otogarından kalkan toplu taşıma araçlarıyla ise yaklaşık 3 saatte ilçeye ulaşılır. İstanbul -Kaş 840 km -14 saat, İzmir - Kaş 450 km -7 saat, Ankara - Kaş 700 km - 11 saattir.

Kaş merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile erişim sağlanabilmektedir. Kaş merkeze ayrıca, özel araç kullanarak da ulaşım sağlanabilmektedir. Pek çok farklı noktada halk otobüsleri ve minibüs hatları da kullanılabilmektedir.

Şehiriçi ulaşım için AK03: Kınık - Kaş - Demre - Finike otobüsü ve Kaş dolmuş seferleri ile ilçeye ulaşım sağlanabilir.

Andifli Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Antalya Kaş Andifli Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Andifli Mahallesinde ve Kaş ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Merkez İlköğretim Okulu
  • Atatürk İlköğretim Okulu
  • Birlik İlkokulu
  • Kaş Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi
  • İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi
  • Kaş Ticaret Meslek Lisesi
  • Kaş Çok Programlı Anadolu Lisesi

Andifli Mahallesi Satılık Daire Arayanlara İçin Gayrimenkul Bilgileri

Antalya Andifli Mahallesi satılık daire fiyatları ortalama 3.561.660 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 19.787 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Antalya Andifli mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü 180 metrekaredir. Antalya'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Andifli Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Kaş Satılık Daire
Ağullu Mahallesi Satılık DaireAhatlı Mahallesi Satılık DaireAklar Mahallesi Satılık DaireAkörü Mahallesi Satılık DaireAndifli Mahallesi Satılık DaireBaşak Adası Satılık DaireBayındır Mahallesi Satılık DaireBayrak Adası Satılık DaireBeldeler Satılık DaireBeldibi Mahallesi Satılık DaireBelenli Mahallesi Satılık DaireBelkonak Mahallesi Satılık DaireBezirgan Mahallesi Satılık DaireBoğazcık Mahallesi Satılık DaireCemre Mahallesi Satılık DaireÇamlıköy Mahallesi Satılık DaireÇamlıova Mahallesi Satılık DaireÇataloluk Mahallesi Satılık DaireÇavdır Mahallesi Satılık DaireÇayköy Mahallesi Satılık DaireÇerler Mahallesi Satılık DaireÇeşme Mahallesi Satılık DaireÇukurbağ Mahallesi Satılık DaireDere Mahallesi Satılık DaireDirgenler Mahallesi Satılık DaireDoğantaş Mahallesi Satılık DaireDomuz Adası Satılık DaireGelemiş Mahallesi Satılık DaireGökçeören Mahallesi Satılık DaireGökçeyazı Mahallesi Satılık DaireGömbe Mahallesi Satılık DaireGürmenliada Mahallesi Satılık DaireGürmenli Ada Satılık DaireGürsu Mahallesi Satılık DaireGüvercinli Adası Satılık DaireHacıoğlan Mahallesi Satılık DaireHeybeliada Mahallesi Satılık DaireHeybeli Ada Satılık Daireİçada Mahallesi Satılık Daireİkizce Mahallesi Satılık Daireİslamlar Mahallesi Satılık DaireKalkan Mahallesi Satılık DaireKalkan Satılık DaireKara Ada Satılık DaireKara Adası Satılık DaireKaradağ Mahallesi Satılık DaireKasaba Mahallesi Satılık DaireKaş Satılık DaireKemer Mahallesi Satılık DaireKınık Mahallesi Satılık DaireKızılağaç Mahallesi Satılık DaireKililse Adası Satılık DaireKovan Adası Satılık DaireKörmen Adası Satılık DaireOrtabağ Mahallesi Satılık DaireOva Mahallesi Satılık DaireÖksüz Ada Satılık DairePalamut Mahallesi Satılık DairePınarbaşı Mahallesi Satılık DaireSahilkılınçlı Mahallesi Satılık DaireSarıada Mahallesi Satılık DaireSarıbelen Adası Satılık DaireSarıbelen Mahallesi Satılık DaireSarılar Mahallesi Satılık DaireSıçan Adası Satılık DaireSığtaş Adası Satılık DaireSinneli Mahallesi Satılık DaireSütleğen Mahallesi Satılık DaireTopak Adası Satılık DaireUğrar Mahallesi Satılık DaireÜzümlü Mahallesi Satılık DaireYaylakılınçlı Mahallesi Satılık DaireYaylapalamut Mahallesi Satılık DaireYeniköy Mahallesi Satılık DaireYeşilbarak Mahallesi Satılık DaireYeşilköy Mahallesi Satılık DaireYılan Adası Satılık DaireYuvacık Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.