Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Torbalı Torbalı Mahallesi Kiralık Daire

araması için 9 ilan bulundu
search
Torbalı Mahallesicancel
Torbalıcancel
İzmircancel

Torbalı Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Torbalı Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Torbalı Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

İzmir Torbalı Torbalı Mahallesi’nin toplam nüfusu 20.031 kişidir. Bu nüfusun %51’i erkek, %49’u kadındır.

Torbalı Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Torbalı Mahallesi, İzmir’in Torbalı ilçesine bağlı bir mahalledir. Torbalı Mahallesi; Torbalı ilçe merkezine yaklaşık 7 kilometre, İzmir il merkezine ise yaklaşık 53 kilometre uzaklıktadır. İzmir’in güneydoğusunda yer almaktadır. Torbalı’nın yüzölçümü 577 km2’dir. İlçeye bağlı 60 mahalle bulunmaktadır.

Torbalı Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Torbalı Mahallesi kiralık daire arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. İzmir şehri hem kara hem demir hem de havayolu ile ulaşım seçeneği sunan, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biridir. Torbalı’ya gitmek isteyen ziyaretçiler de bu seçeneklerden yararlanabilmektedir. Torbalı’ya uçakla gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı’dır. Havalimanı, Gaziemir ilçesinde bulunmaktadır ve Torbalı’ya yaklaşık 32 km uzaklıktadır.

İzmir ulaşım yönüyle oldukça gelişmiş bir ağa sahiptir. Torbalı Mahallesi ulaşımı Torbalı’ya gelen hatlar aracılığıyla sağlanmaktadır. Torbalı’ya tren, otobüs ve minibüsler aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. Torbalı’ya ulaşabileceğiniz bazı hatların listesi şu şekildedir:

  • Cumaovası-Torbalı Treni
  • 701: Torbalı - Tekeli̇
  • 712: Torbalı Aktarma - Çaybaşı
  • 722: Torbalı - Çaybaşı
  • 806: Ki̇raz - Otogar

Torbalı Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Torbalı Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Torbalı Mahallesi’nde 11 okul bulunmaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız Torbalı’da bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. Torbalı’da 109 okul bulunmaktadır. Torbalı Mahallesi’nde bulunan bazı okullar şu şekildedir:

  • Çetineller Ortaokulu
  • Torbalı Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Gazi Ortaokulu
  • Yazıbaşı İlkokulu
  • Yazıbaşı Ortaokulu
  • Çetineller İlkokulu
  • Gazi İlkokulu

Torbalı Torbalı Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

İzmir Torbalı Torbalı Mahallesi kiralık daire fiyatları ortalama aylık 2.178 Türk Lirasıdır. Bölgede bulunan kiralık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 16 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. İzmir Torbalı Torbalı Mahallesi kiralık dairelerin ortalama büyüklüğü 135 metrekaredir. İzmir’in il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. İzmir Torbalı Torbalı Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Torbalı Kiralık Daire
19 Mayıs Mahallesi Kiralık DaireAhmetli Mahallesi Kiralık DaireAlpkent Mahallesi Kiralık DaireAltıntepe Kiralık DaireArslanlar Mahallesi Kiralık DaireAtalan Mahallesi Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireAyrancılar Kiralık DaireAyrancılar Mahallesi Kiralık DaireBahçelievler Mahallesi Kiralık DaireBozköy Mahallesi Kiralık DaireBülbüldere Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇakırbeyli Mahallesi Kiralık DaireÇamlıca Mahallesi Kiralık DaireÇapak Mahallesi Kiralık DaireÇaybaşı Kiralık DaireÇaybaşı Mahallesi Kiralık DaireDağkızılca Mahallesi Kiralık DaireDağteke Mahallesi Kiralık DaireDemirci Mahallesi Kiralık DaireDirmil Mahallesi Kiralık DaireDüverlik Mahallesi Kiralık DaireEğerci Mahallesi Kiralık DaireErtuğrul Mahallesi Kiralık DaireFevzi Çakmak Mahallesi Kiralık DaireGazi Mustafa Kemal Mahallesi Kiralık DaireGöllüce Mahallesi Kiralık DaireHelvacı Mahallesi Kiralık Daireİnönü Mahallesi Kiralık Daireİstiklal Mahallesi Kiralık DaireKaplancık Mahallesi Kiralık DaireKarakızlar Mahallesi Kiralık DaireKarakuyu Kiralık DaireKarakuyu Mahallesi Kiralık DaireKaraot Mahallesi Kiralık DaireKarşıyaka Mahallesi Kiralık DaireKazım Karabekir Mahallesi Kiralık DaireKırbaş Mahallesi Kiralık DaireKuşçuburun Mahallesi Kiralık DaireMuratbey Mahallesi Kiralık DaireMustafa Kemal Atatürk Mahallesi Kiralık DaireNaime Mahallesi Kiralık DaireOrganize Sanayi Bölgesi Mahallesi Kiralık DaireOrmanköy Mahallesi Kiralık DaireOrtaköy Mahallesi Kiralık DaireÖzbey Mahallesi Kiralık DairePamukyazı Mahallesi Kiralık DairePancar Kiralık DairePancar Mahallesi Kiralık DaireSağlık Mahallesi Kiralık DaireSaipler Mahallesi Kiralık DaireSubaşı Kiralık DaireSubaşı Mahallesi Kiralık DaireŞehitler Mahallesi Kiralık DaireTaşkesik Mahallesi Kiralık DaireTepeköy Mahallesi Kiralık DaireTorbalı Kiralık DaireTorbalı Mahallesi Kiralık DaireTulum Mahallesi Kiralık DaireTürkmenköy Mahallesi Kiralık DaireYazıbaşı Kiralık DaireYazıbaşı Mahallesi Kiralık DaireYedi Eylül Mahallesi Kiralık DaireYemişlik Mahallesi Kiralık DaireYeniköy Mahallesi Kiralık DaireYeniköy OSB Mahallesi Kiralık DaireYeni Mahallesi Kiralık DaireYeşilköy Mahallesi Kiralık DaireYoğurtçular Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.