Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Yenimahalle Özevler Mahallesi Kiralık Daire

araması için 1 ilan bulundu
search
Özevler Mahallesicancel
Yenimahallecancel
Ankaracancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Yenimahalle Özevler Mahallesi Kiralık Daire Araştıran Okuyucularımız İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Yenimahalle Özevler Mahallesi kiralık daire arayışı içerisinde olan Emlakjet okuyucularımız için hazırladığımız bu rehber sayesinde mahalle hakkında daha fazla bilgiye sahip olacak ve bu sayede Yenimahalle Özevler Mahallesi kiralık daire arayışındaki ziyaretçilerimizin istedikleri ve hayal ettikleri evi bulmalarını kolaylaştıracağız. Emlakjet okuyucularına yardımcı olmak için hazırladığımız bu yazıda bölgenin kurumlarından fiyatlarına kadar pek çok noktasına değindik.

Özevler okurları için dikkat edilmesi gereken bir konu da bölgenin sahip olduğu iklim şartlarıdır. Genellikle kara ikliminin hüküm sürdüğü Ankara’da farklı iklimler vardır. Güneyde İç Anadolu’nun hususiyeti olan step-bozkır iklimi, kuzeyde ise Karadeniz bölgesinin yumuşak ve yağışlı özelliği görülür. Ankara ilinin kışları çok soğuk ve yazları da çok sıcaktır. Yıllık ısı değişikliği 40°C ile -24,9°C arasındadır. Ortalama yağış ilçelerde farklıdır. Yağış 300 mm ile 540 mm arasında, havadaki nem oranı ise % 40-79 arasında değişir. Gece ve gündüz arasındaki sıcaklık farkı fazladır. Tuz gölüne inildikçe yağış azalır. 

ÖZEVLER mahallesi nüfusu (MERKEZ beldesine) bağlı YENİMAHALLE, ANKARA. ÖZEVLER mahallesinin Nüfusu Toplam 12.431 tır. Bu nüfusun 6.076'si Erkek, 6.355'si Kadındır.

ANKARA ili YENİMAHALLE ilçesi (MERKEZ beldesine) bağlı ÖZEVLER mahallesinin bağlı olduğu belediyenin niteliği BÜYÜKŞEHİR İLÇE'dir.

 Özevler Mahallesi Ulaşım Olanakları

Özevler kiralik daire arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Özevler Mahallesi için ulaşım Yenimahalle ilçesinin ulaşım olanakları sayesinde sağlanmaktadır. Yenimahalle’ye ulaşabilmek için Ankara- Yenimahalle arası hatlar mevcuttur. Cumartesi günleri seyrek olan otobüs seferlerinin aksine hafta içi ve pazar günleri oldukça sık seyretmekte ve bu sayede ulaşımı kolaylaştırmaktadır. Otobüs seferlerinin yanı sıra metro ile ilçeye ulaşım sağlamak mümkün.İlçeye ulaşım sağlayan bazı otobüsler ve metro hatları şunlardır:

  • 202-7

  • 242

  • 271

  • M1(metro)

  • M2(metro)

  • M3(metro)

Özevler Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Yenimahalle Özevler Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Mahalle içerisinde ve mahalle çevresinde bulunan bazı okullar şu şekildedir:

  • Mobil Anadolu Lisesi 

  • Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 

  • Celal Yardımcı Anadolu Lisesi

  • Ali Rıza Bey İlkokulu

  • Ankara Gazi Anadolu Lisesi

  • Dr.Ümit Yaşar Akyol Ortaokulu

  • Ayşe Tokur İlkokulu

  • Batıkent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

 

Yenimahalle Özevler Mahallesi kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul  Bilgileri

 

Ankara Yenimahalle Özevler mahallesi kiralık daire fiyatları ortalama 1.162 Türk Lirasıdır. Bölgede kiralık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı 9 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. yenimahalle Özevler Mahallesi kiralık daire ortalama büyüklüğü 130 metrekaredir. Ankaranın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen dairenin sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir.Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Yenimahalle Özevler Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Yenimahalle Kiralık Daire
25 Mart Mahallesi Kiralık DaireA.O.Çiftliği(Aoç) Kiralık DaireAnadolu Mahallesi Kiralık DaireAşağı Yahyalar Mahallesi Kiralık DaireAta Mahallesi Kiralık DaireAvcılar Mahallesi Kiralık DaireAvcılar Mahallesi Kiralık DaireBarış Mahallesi Kiralık DaireBarıştepe Mahallesi Kiralık DaireBatıkent Kiralık DaireBatı Sitesi Mahallesi Kiralık DaireBeştepe Mahallesi Kiralık DaireBurç Mahallesi Kiralık DaireÇamlıca Mahallesi Kiralık DaireÇarşı Mahallesi Kiralık DaireÇiğdemtepe Mahallesi Kiralık DaireDemetevler Kiralık DaireDemetevler Mahallesi Kiralık DaireDemetgül Mahallesi Kiralık DaireDemetlale Mahallesi Kiralık DaireEmniyet Mahallesi Kiralık DaireErgazi Mahallesi Kiralık DaireErgenekon Mahallesi Kiralık DaireEsentepe Mahallesi Kiralık DaireGayret Mahallesi Kiralık DaireGazi Mahallesi Kiralık DaireGüventepe Mahallesi Kiralık DaireGüzelyaka Mahallesi Kiralık DaireIşınlar Mahallesi Kiralık Daireİlkyerleşim Mahallesi Kiralık Daireİnönü Mahallesi Kiralık Daireİstasyon Kiralık Daireİvedikköy Mahallesi Kiralık Daireİvedik OSB Mahallesi Kiralık DaireKaletepe Mahallesi Kiralık DaireKaracakaya Mahallesi Kiralık DaireKardelen Mahallesi Kiralık DaireKarşıyaka Kiralık DaireKarşıyaka Mahallesi Kiralık DaireKayalar Mahallesi Kiralık DaireKentkoop Mahallesi Kiralık DaireKuzey Yıldızı Mahallesi Kiralık DaireMacun Mahallesi Kiralık DaireMehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık DaireMemlik Mahallesi Kiralık DaireOstim Kiralık DaireOstim Mahallesi Kiralık DaireOstim OSB Mahallesi Kiralık DaireÖzevler Mahallesi Kiralık DairePamuklar Mahallesi Kiralık DaireRagıp Tüzün Mahallesi Kiralık DaireSerhat Mahallesi Kiralık DaireSusuz Mahallesi Kiralık DaireŞentepe Kiralık DaireTepealtı Mahallesi Kiralık DaireTurgut Özal Mahallesi Kiralık DaireUğur Mumcu Mahallesi Kiralık DaireVarlık Mahallesi Kiralık DaireYakacık Mahallesi Kiralık DaireYeni Batı Mahallesi Kiralık DaireYeniçağ Mahallesi Kiralık DaireYenimahalle Kiralık DaireYeşilevler Mahallesi Kiralık DaireYukarı Yahyalar Mahallesi Kiralık DaireYunus Emre Mahallesi Kiralık DaireYuvaköy Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.