Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Develi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık Daire

araması için 1 ilan bulundu
search
Mehmet Akif Ersoy Mahallesicancel
Develicancel
Kaysericancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi kiralık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Mehmet Akif Ersoy Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kayseri ili Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin nüfusu toplam 2.289 kişidir. Nüfusun 1.161'i erkek, 1.128'i kadındır.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Develi, Kayseri ilinin ilçesidir. İlçenin batısında Yeşilhisar İlçesi, doğusunda Tomarza ilçesi ve Adana’nın Tufanbeyli İlçesi, kuzeybatısında İncesu ilçesi, güneyinde Yahyalı ilçesiyle Adana’nın Saimbeyli ve Feke ilçeleri yer alır. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kayseri ilinin Develi ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli yerler; Develi Kalesi, Kaya Yazılı Anıtları, Havadan Külliyesi ve Sultan Sazlığı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Kayseri ilinde hem özel hem de belediye halk otobüsleri kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra raylı tramvay hattı Kayseray vardır. Kayseray, iki hatta çalışmaktadır. Kara yolu ile genellikle Ankara ve Konya'ya dört, Adana'ya üç, İstanbul'a sekiz saat uzaklıkta yer alır. Şehirlerarası ulaşım için Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali kullanılmaktadır. Terminal Kocasinan ilçesinde bulunmaktadır. Develi ilçesinde ise Develi Otobüs Terminali vardır. Bu noktalardan ülkenin pek çok bölgesine sefer yapılır. 1998 senesinde sivil hava trafiğine açılan Erkilet Havalimanı, ilin Kocasinan ilçesinde Erkilet semtinde yer alır. Develi ilçesine ulaşım sağlayabileceğiniz hatlar; 838, 837, 836, 835, 917.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu,

  • 90.Yıl Cumhuriyet İlkokulu.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 141 metrekare olarak karşımız çıkar. Kayseri Mehmet Akif Ersoy Mahallesi kiralık daire fiyatları 2.250 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 16 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 31 yıldır. Siz de Kayseri Mehmet Akif Ersoy Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Develi Kiralık Daire
Abdülbaki Mahallesi Kiralık DaireAlpaslan Mahallesi Kiralık DaireAşağıeverek Mahallesi Kiralık DaireAşık Seyrani Mahallesi Kiralık DaireAyşepınar Mahallesi Kiralık DaireAyvazhacı Mahallesi Kiralık DaireBahçebaşı Mahallesi Kiralık DaireBahçelievler Mahallesi Kiralık DaireBüyükkünye Mahallesi Kiralık DaireCamiicedit Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇadıryeri Mahallesi Kiralık DaireÇataloluk Mahallesi Kiralık DaireÇayırözü Mahallesi Kiralık DaireÇaylıca Mahallesi Kiralık DaireÇomaklı Mahallesi Kiralık DaireÇöten Mahallesi Kiralık DaireÇukuryurt Mahallesi Kiralık DaireDerebaşı Mahallesi Kiralık DaireDereşimli Mahallesi Kiralık DaireDeveli Camikebir Mahallesi Kiralık DaireE. Camiikebir Mahallesi Kiralık DaireEpçe Mahallesi Kiralık DaireEşelik Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireFeneseaşağı Mahallesi Kiralık DaireFeneseyukarı Mahallesi Kiralık DaireGazi Mahallesi Kiralık DaireGömedi Mahallesi Kiralık DaireGümüşören Mahallesi Kiralık DaireGüneyaşağı Mahallesi Kiralık DaireGüneyyukarı Mahallesi Kiralık DaireHarman Mahallesi Kiralık DaireHavadan Mahallesi Kiralık DaireHoşça Mahallesi Kiralık DaireHüseyinli Mahallesi Kiralık Daireİbrahimağa Mahallesi Kiralık Daireİncesu Mahallesi Kiralık Daireİzmirli Mahallesi Kiralık DaireKabaklı Mahallesi Kiralık DaireKaleköy Mahallesi Kiralık DaireKaracaören Mahallesi Kiralık DaireKılıçkaya Mahallesi Kiralık DaireKızık Mahallesi Kiralık DaireKopçullu Mahallesi Kiralık DaireKozluca Mahallesi Kiralık DaireKöseler Mahallesi Kiralık DaireKulpak Mahallesi Kiralık DaireKüçükkünye Mahallesi Kiralık DaireMehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık DaireMillidere Mahallesi Kiralık DaireMustafa Asım Köksal Mahallesi Kiralık DaireÖksüt Mahallesi Kiralık DaireReşadiye Mahallesi Kiralık DaireSaraycık Mahallesi Kiralık DaireSarıca Mahallesi Kiralık DaireSarıkaya Mahallesi Kiralık DaireSatı Mahallesi Kiralık DaireSindelhöyük Camikebir Mahallesi Kiralık DaireSindelhöyük Fatih Mahallesi Kiralık DaireSindelhöyük Yenice Mahallesi Kiralık DaireSoysallı Mahallesi Kiralık DaireŞahmelik Mahallesi Kiralık DaireŞehit Üsteğmen Hasan Şahan Mahallesi Kiralık DaireŞıhlı Mahallesi Kiralık DaireTaşcı Mahallesi Kiralık DaireTombak Mahallesi Kiralık DaireYaylacık Mahallesi Kiralık DaireYazıbaşı Mahallesi Kiralık DaireYedek Mahallesi Kiralık DaireYenice Mahallesi Kiralık DaireYenihayat Mahallesi Kiralık DaireYeniköy Mahallesi Kiralık DaireYeni Mahallesi Kiralık DaireYeşilyurt Mahallesi Kiralık DaireYüzevler Mahallesi Kiralık DaireZile Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.