Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Şişli Halil Rıfat Paşa Mahallesi Satılık Dükkan & Mağaza

araması için 4 ilan bulundu
search
Halil Rıfat Paşa Mahallesicancel
Şişlicancel
İstanbulcancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Perpa Satılık Dükkan Arayanlar İçin dükkan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle en güvenilir, en kaliteli ve en uygun dükkanları bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu dükkan arama rehberinde; Perpa’da satılık dükkan arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Perpa Satılık Dükkan Fiyatları ve İlanları

 

Emlakjet ekibi olarak Perpa satılık dükkan almak isteyenler için Perpa, İstanbul’un Şişli ilçesindeki Halil Rıfat Paşa Mahallesi’nde yer alır. Perpa Ticaret Merkezi; konumu, büyüklüğü, ekonomik işlevi ve sosyal sorumluluk projeleriyle global dünya ticareti ile bütünleşen monoblok dev bir yapıdır. 108.526 metrekare arsa üzerinde yaklaşık 40.000 metrekare üzerine kurulmuş 14 kattan oluşan toplamda 660.000 metrekare kapalı alandan oluşur. Birbirine bitişik iki bloktan oluşan Perpa Ticaret Merkezi, A ve B Blok olarak bugün yüzde 95 kullanım kapasitesine ulaşmış toplam 4750 iş yerinden oluşmaktadır. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 10 dakika, Şişli ve Taksim’e 10’ar dakika ulaşım mesafesinde bulunan Perpa, şehir trafiğini rahatlatacak bir noktada inşa edilmiştir. Perpa satılık dükkan fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle dükkanın metrekaresine, manzarasına ve oda sayısına göre değişimler gösterebilmektedir. Perpa’da satılık dükkan arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel satılık dükkan ilanlarını takip edebilirsiniz. İş, eğitim veya yatırım sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Perpa satılık dükkan ilanları için Emlakjet’in en güncel satılık dükkan ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Perpa Satılık Dükkan 3+1

 

Yatırımcı, memur veya çalışan olup ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için Perpa’da dilediğiniz kriterlere en uygun Perpa 3+1 satılık dükkan seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Perpa 3+1 satılık dükkan ilanlarına göz atın!

 

Perpa Satılık Dükkan 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran dilediğiniz kriterlere uygun Perpa 2+1 satılık dükkan seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Perpa Satılık Dükkan 1+1

 

Perpa’da depreme dayanıklı, bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Perpa 1+1 satılık dükkan ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Perpa Satılık Eşyalı Dükkan 

 

Perpa’da tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren, dilediğiniz kriterlerdeki eşyalı olarak satın alabileceğiniz Perpa eşyalı satılık dükkan seçenekleri için Emlakjet’in ilan sayfasına göz atmayı unutmayın!

 

Perpa Satılık Dükkan Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Perpa yerleşimine bakıldığında tercih edilen dükkanın sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, metrekare, oda sayısı veya manzara gibi durumlardan dolayı fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir dükkan satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Perpa sahibinden satılık dükkan arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Perpa Satılık Dükkan Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

Perpa’da en uygun ve en yaşanabilir Perpa satılık dükkan için ulaşım ilçeler arası aktarmalı veya aktarmasız olarak İETT otobüsü, metrobüs ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Şişli Satılık Dükkan & Mağaza
19 Mayıs Mahallesi Satılık Dükkan & Mağaza19 Mayıs Satılık Dükkan & MağazaBeşiktaş Satılık Dükkan & MağazaBomonti Satılık Dükkan & MağazaBozkurt Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaBozkurt Satılık Dükkan & MağazaCumhuriyet Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaCumhuriyet Satılık Dükkan & MağazaDereboyu Satılık Dükkan & MağazaDolapdere Satılık Dükkan & MağazaDuatepe Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaDuatepe Satılık Dükkan & MağazaElmadağ Satılık Dükkan & MağazaErgenekon Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaEsentepe Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaEsentepe Satılık Dükkan & MağazaEskişehir Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaFeriköy Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaFeriköy Satılık Dükkan & MağazaFulya Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaFulya Satılık Dükkan & MağazaGülbağ Satılık Dükkan & MağazaGülbahar Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaGülbahar Satılık Dükkan & MağazaGümüşsuyu Satılık Dükkan & MağazaHalaskargazi Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaHalaskargazi Satılık Dükkan & MağazaHalide Edip Adıvar Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaHalide Edip Adıvar Satılık Dükkan & MağazaHalil Rıfat Paşa Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaHalil Rıfat Paşa Satılık Dükkan & MağazaHarbiye Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaHarbiye Satılık Dükkan & Mağazaİnönü Mahallesi Satılık Dükkan & Mağazaİzzet Paşa Mahallesi Satılık Dükkan & Mağazaİzzetpaşa Satılık Dükkan & MağazaKaptan Paşa Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaKurtuluş Satılık Dükkan & MağazaKuştepe Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaKuştepe Satılık Dükkan & MağazaMahmut Şevket Paşa Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaMahmutşevketpaşa Satılık Dükkan & MağazaMecidiyeköy Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaMecidiyeköy Satılık Dükkan & MağazaMerkez Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaMeşrutiyet Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaMeşrutiyet Satılık Dükkan & MağazaNişantaşı Satılık Dükkan & MağazaOkmeydanı Satılık Dükkan & MağazaOsmanbey Satılık Dükkan & MağazaPangaltı Satılık Dükkan & MağazaPaşa Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaPaşa Satılık Dükkan & MağazaSıracevizler Satılık Dükkan & MağazaŞişli Satılık Dükkan & MağazaTeşvikiye Mahallesi Satılık Dükkan & MağazaTeşvikiye Satılık Dükkan & MağazaTopağacı Satılık Dükkan & MağazaYayla Mahallesi Satılık Dükkan & Mağaza
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.