Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Aksu Kundu Mahallesi Kiralık Daire

araması için 2 ilan bulundu
search
Kundu Mahallesicancel
Aksucancel
Antalyacancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Kundu Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Kundu Mahallesi kiralık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Kundu Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak isteğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Antalya ili Kundu Mahallesi’nin nüfusu toplam 1.897 kişidir. Bu nüfusun 959'si erkek, 938'si kadındır.

Kundu Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Aksu, Antalya ilinin bir ilçesidir. İlçenin kuzeyinde Burdur ili yer alır. İlçenin batısında Muratpaşa, Kepez ve Döşemealtı doğusunda ise Serik ilçeleri yer alır. Bölgede Akdeniz iklimi görülür. Kundu Mahallesi Antalya ilinin Aksu ilçesine bağlıdır. Kundu Mahallesi Aksu ilçe merkezine 11 kilometre mesafe uzaklıktadır. Kundu Mahallesi Antalya şehir merkezine mesafesi yaklaşık 17 kilometredir. Bölgedeki önemli yerler; Perge Antik Kenti, Kurşunlu Şelalesi, Zindan Mağarası ve Sorgun Yaylası.

Kundu Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Kundu Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Ülkenin her köşesinden kolaylıkla ulaşılabilen Antalya iline pek çok şehirden otobüs seferleri düzenlenmektedir. Aynı zamanda havayolu ulaşımı Antalya Havalimanı üzerinden yapılmaktadır. Antalya Havalimanı, il merkezine 11 kilometre mesafe uzaklıkta, kentin doğusunda yer almaktadır. Her yıl milyonlarca kişiyi ağırlayan havalimanına iniş yaptıktan sonra havaş servisleri, taksi veya araç kiralama seçenekleri ile şehir merkezine ulaşılmaktadır.  Antalya seyahatlerinde otobüs seçeneğini kullanan kişiler için şehir merkezinde yer alan Antalya Otogarı’na ülkenin her yerinden otobüs seferleri vardır. Antalya, yaz aylarında en fazla turist ağırlayan şehirlerin başında gelmektedir. Aksu ilçesinin Antalya şehir merkezine uzaklığı 26 kilometredir. Bölgedeki ulaşım hatları;

- AC05, Aksu-İhsaniye-Yurtpınar-Alaylı-Gökdere-Solak.

- 519, Doğu Garajı-Meydan-Topçular-TEDAŞ-Aksu-Kurunlu-Kurşunlu Şelalesi.

- 528, Aksu-Güzelyurt-Altıntaş-Ermenek-Güzeloba.

- 527, Aksu-Karacalı-Kundu-Oteller-Turizm Yolu- Kemerağzı.

- 526, Aksu-Pınarlı-Sinan-Altınova-Altınova Kavşağı.

Kundu Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Kundu Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Kundu Mahallesi’nde 3 tane okul bulunmaktadır.

- Mehmet Nazif Günal İlkokulu,

- Mehmet Nazif Günal İmam Hatip Ortaokulu,

- Mehmet Nazif Günal Ortaokulu.

Kundu Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

 

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 176 metrekare olarak karşımız çıkar. Antalya Kundu Mahallesi kiralık daire fiyatları 9.071 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 52 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 16 yıldır. Siz de Antalya Kundu Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Kundu Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Aksu Kiralık Daire
Alaylı Köyü Kiralık DaireAlaylı Mahallesi Kiralık DaireAltınova Kiralık DaireAltıntaş Mahallesi Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireBarbaros Mahallesi Kiralık DaireBoztepe Mahallesi Kiralık DaireCihadiye Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇalkaya Mahallesi Kiralık DaireÇamköy Mahallesi Kiralık DaireDumanlar Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireFettahlı Köyü Kiralık DaireFettahlı Mahallesi Kiralık DaireGökdere Köyü Kiralık DaireGökdere Mahallesi Kiralık DaireGüloluk Köyü Kiralık DaireGüloluk Mahallesi Kiralık DaireGüzelyurt Mahallesi Kiralık DaireHacıaliler Mahallesi Kiralık Daireİhsaniye Köyü Kiralık Daireİhsaniye Mahallesi Kiralık DaireKaraçallı Köyü Kiralık DaireKaraçallı Mahallesi Kiralık DaireKaraöz Bld. Kiralık DaireKaraöz Mahallesi Kiralık DaireKayadibi Köyü Kiralık DaireKayadibi Mahallesi Kiralık DaireKemerağzı Köyü Kiralık DaireKemerağzı Mahallesi Kiralık DaireKonak Mahallesi Kiralık DaireKumköy Köyü Kiralık DaireKumköy Mahallesi Kiralık DaireKundu Mahallesi Kiralık DaireKurşunlu Köyü Kiralık DaireKurşunlu Mahallesi Kiralık DaireMacun Mahallesi Kiralık DaireMandırlar Mahallesi Kiralık DaireMurtuna Mahallesi Kiralık DaireÖzlü Köyü Kiralık DairePınarlı Mahallesi Kiralık DaireSoğucaksu Mahallesi Kiralık DaireSolak Mahallesi Kiralık DaireTopallı Köyü Kiralık DaireTopallı Mahallesi Kiralık DaireYenidumanlar Mahallesi Kiralık DaireYeşilkaraman Köyü Kiralık DaireYeşilkaraman Mahallesi Kiralık DaireYurtpınar Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.